Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 tamam arkadaşlar... birbirimizi kırmaya lüzum yok... dilku gitme kankamın üzerine fazla derdi sıkıntısı var biraz.......... o yazıyı öyle anlaması normal ben de ilk başta bana mı ulan dedim ama değilmiş.... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 ben de sizin kandilinizi kutlarim beyler ve bayanlar.. saygi bizden abicim ver elini öpem.. kizginligim gecti bile... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 ben de sizin kandilinizi kutlarim beyler ve bayanlar.. saygi bizden abicim ver elini öpem.. kizginligim gecti bile... 19531[/snapback] ha ne güzel şöyle..... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Valla baştan sona okudum.. okudukça yazanları tanıyabiliyorsunuz.. o kadar yazıda gerçek bir tepki vardı.. Kral X arkadaşımın cinsiyet tepkisi.. Neyse sonunda anlaşmışlar..madein arkadaşımla.. cinsiyet tabiki önemli değilde.. bazı yanıtları bayanlardan bazılarını erkeklerden beklemedikmi form boyunca.. şimdi bir kadın erkek olarak düşüncesini belirtiyse..aa kadınlar böyle düşünüyormuş diyerek yanılmayacakmıyız.. hatta bazı arkadaşlar cinsiyetin ne önemi var diye fikir bildirmişler.. ne önemi olduğunu bu itirafımla anlayabileceklermi? BEN KRAL X ve ARMANIN kadın olduğuna eminim erkek miş gibi yazıyorlar cinsiyetin ne önemi var canımmmmm..değilmi? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 burasi arkadaslik servisi diil bu bir... fikir alis verisi yaparken fikrin bi bayandan yoksa erkekten geldigi mi önemlidir, yoksa fikir mi önemlidir???? ben düsünceleleri cinsiyete göre ayirmiorum.. iletilerden anlayamiosaniz yazanin bay mi bayan mi oldugunu, o zaman avatara bakin derim, hala anlamiosaniz.... bos versin gitsin derim Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Sınırlamayı kaldırıyorum Erkeklerden ;Made in -Kral x - Karakurt - Canuğur - mistik - sezar - Aşk miracle - yam yam ve fragged Bayanlardan ; Mystic river- karçiçeği m - dilku- milkway - şirin Meleklerden : Sadece o 18897[/snapback] Allah Razı Olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Bundan sonra kimsenin cinsiyetini sormucamı belirtmiştim. Burada cinsiyet sortulduğun da flört akla geliyormuış...)))) Daha neler duyacağım ya.. Flört yapacak olsam dobra dobra gider özelinden teklif ederim.. Gerçi buna da gerek yok...?? Geçin bunları arkadaşlar, hem çağdaşlıktan bahsediyoruz hem de cinsiyet sorulduğunda veryansın ediyoruz.. Bana ne canım.... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 ATATÜRK NEJAT İŞLER ADAM GARCİA HUGH GRANT KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN BİDE FATİH SULTAN MEHMET 3tane taşırdım galba ama affedin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Taşırmamışsın.. dökmüşsün..))) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bahçelerde kereviz biz kereviz yemeyiz... Alıntı
Φ heyt be Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Taşırmamışsın.. dökmüşsün..))) 19967[/snapback] Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 teoman koray candemir mustafa kemal atatürk Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 kleopatra katerina kırmızı başlıklı kız Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Kenan Evren sorardım 80 den beri uyuyabilyormu diye vicdanıyla arası nası Nejat İşler onu seyrederken inanılmaz keyif alıyorum Meg Rayn onuda severim forumdanda bilmem hiç düşünmedim ? sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 yaff devetabanıyla tanışamadan gitti. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Admin arkadaşla tanışmayı da çok isterdim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Admin arkadaşla tanışmak zor olmasa gerek.. Kendisi çok mütavazi biri... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Admin arkadaşla tanışmak zor olmasa gerek.. Kendisi çok mütavazi biri... kendimi tanısam bana yeter... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 ÖYLE Mİ OLDU ŞİMDİ HIIIM ENTERESAAAN... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 ÖYLE Mİ OLDU ŞİMDİ HIIIM ENTERESAAAN... meselem ayrı yoksa senin yerin de ayrı.... bazen ben ben olmaktan çıkıyorum da ondan... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Valla artık ne yalan söyliyim benimle tanışmak isteyen her arkadaşla tanışmak isterdim ama en çok Anton szondor laveyle tanışmayı isterdim Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 YAŞAR KEMAL İLHAN İREM ÇAĞAN IRMAK Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Forum harici: Hz Hz.Muhammed(s.a.s) Einstein Dedemin dedesi.. Forum içi: Erkeklerden.. Lena Bozan Arman Bayanlardan.. Askmiracle Dejevu Sebla Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Forum harici: Hz Hz.Hz.Muhammed(s.a.s) Einstein Dedemin dedesi.. Forum içi: Erkeklerden.. Lena Bozan Arman Bayanlardan.. Askmiracle Dejevu Sebla dejevu dan kastetdiğin ben miyim kralx.eğer bensem adım dejavu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.