Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Şimdi niye kızdın bayırgülü.....Bitki değil midir KARçiçeği Ha yalansa yalan de ama tıtupta bana hayvan deme.... 19007[/snapback] tamam sorun değil arkadaşım,bayırgülünüz sizi bu halinizlede sever.bitkide olsa kalbi var nihayetinde Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Şimdi niye kızdın bayırgülü.....Bitki değil midir KARçiçeği Ha yalansa yalan de ama tıtupta bana hayvan deme.... 19007[/snapback] tamam sorun değil arkadaşım,bayırgülünüz sizi bu halinizlede sever.bitkide olsa kalbi var nihayetinde 19010[/snapback] Öyleyse o.k dir... Mevsim sonbahar ya sen de solacan mı.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 İNATÇI BİRİYİMDİR ZORUDA SEVERİM.O YÜZDEN BU NİCKİ SEÇTİM.BİLİYORSUNKİ KARDELEN KARIN ALTINDAN ÇIKABİLEN TEK ÇİÇEKTİR O SOĞUKLAR BANA ENGEL OLAMAZKEN SONBAHAR SOLDURABİLİR Mİ DERSİN KARA MURAT(PARDON KURT ) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged.. bazi yazialrini okuyunca bana öcü gibi geliolarda... 19009[/snapback] sahi onlar nerde kimseyle tanismak istemiyorlar miymis karsilasiriz bi yerde........ Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged.. bazi yazialrini okuyunca bana öcü gibi geliolarda... 19009[/snapback] sahi onlar nerde kimseyle tanismak istemiyorlar miymis karsilasiriz bi yerde........ 19057[/snapback] açmadık herhalde onları bak darvine hakaret edeyim 2 dk alır gelmeleri Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged.. bazi yazialrini okuyunca bana öcü gibi geliolarda... 19009[/snapback] sahi onlar nerde kimseyle tanismak istemiyorlar miymis karsilasiriz bi yerde........ 19057[/snapback] açmadık herhalde onları bak darvine hakaret edeyim 2 dk alır gelmeleri 19084[/snapback] onlar bizi istemio, zor da olsa kabul etmeliyiz arakdaslar, biz ayri dünyalarin insanlariyiz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 İNATÇI BİRİYİMDİR ZORUDA SEVERİM.O YÜZDEN BU NİCKİ SEÇTİM.BİLİYORSUNKİ KARDELEN KARIN ALTINDAN ÇIKABİLEN TEK ÇİÇEKTİR O SOĞUKLAR BANA ENGEL OLAMAZKEN SONBAHAR SOLDURABİLİR Mİ DERSİN KARA MURAT(PARDON KURT ) 19034[/snapback] DEŞİFRE: Kardelen: Nergisgillerden, baharda çok erken çiçek açan ve eczacılıkta kullanılan soğanlı bir bitki... Soğuğa dayanıklıdır ama karı delmez...))) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 konu tanışmak istediğiniz üç kişi ama ben başka bir açıdan bakıp tanışmak istemediğim üç kişi diye düşündüm.şimdilik iki kişi oldu üçüncüyüde bulup öyle yazayım bari.diğer arkadaşlarımı gerçektende çok merak ediyorum.umarım tanışmak kısmet olur sevgiler... ve kralx deşifre edecek başka bişi bulamadın mı arkadaşım ya Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 konu tanışmak istediğiniz üç kişi ama ben başka bir açıdan bakıp tanışmak istemediğim üç kişi diye düşündüm.şimdilik iki kişi oldu üçüncüyüde bulup öyle yazayım bari.diğer arkadaşlarımı gerçektende çok merak ediyorum.umarım tanışmak kısmet olursevgiler... ve kralx deşifre edecek başka bişi bulamadın mı arkadaşım ya 19353[/snapback] bunlar 6 7 8inciler biri askmiracle biri kral biri de şu canugur bakalım imana gelir mi diye Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Sevgili karçiçeği o tanışmak istemediğin üç kişiyi heralde buraya yazmıcaksın dimi. Fitne çıkar ya. Ayrıca arkadaşlar rencide olurlar.. Genede kulağıma söyleyebilirsin..)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yazacağım tabiki içimde kalmazlar huyum kurusun paylaşmayı çok severim .zaten bu şahısların yazdığı hiç bir yerede yazmıyorum ve rencide olacaklarınıda zannetmiyorum. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Olsun sen genede yazma. Bence yazma.. Yazsınmı arkadaşlar...?? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 tamam konu kapanmıştır yazmıyorum.onlar zaten biliyor.ok sevgiler... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Olsun sen genede yazma. Bence yazma.. Yazsınmı arkadaşlar...?? 19377[/snapback] yazsin yazsin asik olmak kolay degil cünkü, yazsin tabi (ne alaka degil mi) sevgiler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok 19394[/snapback] hayir yani birimiz, ben de olabilir,o da , baskasi da, es kaza asik masik olur muyuz acaba da, önlem alinmasi gerkir mi diye bir not düsmüstüm ama, kimler, kimbilir nerelerden yaziyorlar, bisi olmas herhalde bi tanismayla degil mi:D sevgiler Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok 19394[/snapback] hayir yani birimiz, ben de olabilir,o da , baskasi da, es kaza asik masik olur muyuz acaba da, önlem alinmasi gerkir mi diye bir not düsmüstüm ama, kimler, kimbilir nerelerden yaziyorlar, bisi olmas herhalde bi tanismayla degil mi:D sevgiler 19407[/snapback] bi tanışmayla aşık olan veya internetten kendine aşk arayan zaten biraz oyurup akıllı olmalı.... Kİmse kimseyi kandıramaz.......... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Hayatta ihtimalerin SINIRLARINI kim tesbit edebilir ki? sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok 19394[/snapback] hayir yani birimiz, ben de olabilir,o da , baskasi da, es kaza asik masik olur muyuz acaba da, önlem alinmasi gerkir mi diye bir not düsmüstüm ama, kimler, kimbilir nerelerden yaziyorlar, bisi olmas herhalde bi tanismayla degil mi:D sevgiler 19407[/snapback] bi tanışmayla aşık olan veya internetten kendine aşk arayan zaten biraz oyurup akıllı olmalı.... Kİmse kimseyi kandıramaz.......... 19413[/snapback] Kanka ben bira şıp sevdiyim. Beni bu yargılamandan ayrı tut ok..)) Her yerde heran aşık olabilirim. Ne biliyim kayıveriyor kalbim... saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 yaa sorma kralx bende, ne yazik k, bedelini göze ala ala hemde...... Bu bendeki süratle sevmek sizce kötü bir huy mudur? Bence degil ama, kimilerince pek makbul degil de. Hem fazla agir basli da olmaya pek gerek yok degil mi. Basimiz zaten tasiyabilecegimiz kadar agir sevgiler Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 sözüm meclisten dışarıdır kanka.... laf aramızda ben de çabuk kapılırım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Çabu kapılırım ve çabuk ayrılırım. Bende bunu çözemedim??? Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 ...artik nah tanisirlar bizimle............ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 )))))))) Ama tarih tekerrürden ibarettir. Bi tanışan olacaktır. Bu hep böyleydi, huyumuzu bile bile..)) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 ))))))))Ama tarih tekerrürden ibarettir. Bi tanışan olacaktır. Bu hep böyleydi, huyumuzu bile bile..)) 19430[/snapback] eeeeeee her yiğidin bi yoğurt yiyişi var bizim ki de böyle bize de bi kısmet çıkar tekrar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.