Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Şimdi niye kızdın bayırgülü.....

Bitki değil midir KARçiçeği

Ha yalansa yalan de ama tıtupta bana hayvan deme....

19007[/snapback]

tamam sorun değil arkadaşım,bayırgülünüz sizi bu halinizlede sever.bitkide olsa kalbi var nihayetinde :clover:

• Cevaplar 373
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Şimdi niye kızdın bayırgülü.....

Bitki değil midir KARçiçeği

Ha yalansa yalan de ama tıtupta bana hayvan deme....

19007[/snapback]

tamam sorun değil arkadaşım,bayırgülünüz sizi bu halinizlede sever.bitkide olsa kalbi var nihayetinde :clover:

19010[/snapback]

Öyleyse o.k dir...

Mevsim sonbahar ya sen de solacan mı....

Gönderi tarihi:
sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged..

bazi yazialrini okuyunca bana öcü gibi geliolarda...

19009[/snapback]

sahi onlar nerde :unsure:

kimseyle tanismak istemiyorlar miymis :closedeyes:

karsilasiriz bi yerde........

Gönderi tarihi:
sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged..

19009[/snapback]

19057[/snapback]

açmadık herhalde onları

bak darvine hakaret edeyim 2 dk alır gelmeleri :lol::lol::lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

19009[/snapback]

19057[/snapback]

açmadık herhalde onları

bak darvine hakaret edeyim 2 dk alır gelmeleri :lol::lol::lol::lol::lol:

19084[/snapback]

onlar bizi istemio, zor da olsa kabul etmeliyiz arakdaslar, biz ayri dünyalarin insanlariyiz :(;)^_^

Gönderi tarihi:
İNATÇI BİRİYİMDİR ZORUDA SEVERİM.O YÜZDEN BU NİCKİ SEÇTİM.BİLİYORSUNKİ KARDELEN KARIN ALTINDAN ÇIKABİLEN TEK ÇİÇEKTİR O SOĞUKLAR BANA ENGEL OLAMAZKEN SONBAHAR SOLDURABİLİR Mİ DERSİN KARA MURAT(PARDON KURT ^_^ )

19034[/snapback]

DEŞİFRE:

Kardelen: Nergisgillerden, baharda çok erken çiçek açan ve eczacılıkta kullanılan soğanlı bir bitki... Soğuğa dayanıklıdır ama karı delmez...)))

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

konu tanışmak istediğiniz üç kişi ama ben başka bir açıdan bakıp tanışmak istemediğim üç kişi diye düşündüm.şimdilik iki kişi oldu üçüncüyüde bulup öyle yazayım bari.diğer arkadaşlarımı gerçektende çok merak ediyorum.umarım tanışmak kısmet olur

sevgiler...

ve kralx deşifre edecek başka bişi bulamadın mı arkadaşım ya :P

Gönderi tarihi:
konu tanışmak istediğiniz üç kişi ama ben başka bir açıdan bakıp tanışmak istemediğim üç kişi diye düşündüm.şimdilik iki kişi oldu üçüncüyüde bulup öyle yazayım bari.diğer arkadaşlarımı gerçektende çok merak ediyorum.umarım tanışmak kısmet olur

sevgiler...

ve kralx deşifre edecek başka bişi bulamadın mı arkadaşım ya :P

19353[/snapback]

bunlar 6 7 8inciler

biri askmiracle biri kral biri de şu canugur

bakalım imana gelir mi diye

Gönderi tarihi:

Sevgili karçiçeği o tanışmak istemediğin üç kişiyi heralde buraya yazmıcaksın dimi. Fitne çıkar ya. Ayrıca arkadaşlar rencide olurlar.. Genede kulağıma söyleyebilirsin..))

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:
iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok :unsure:

19394[/snapback]

hayir yani birimiz, ben de olabilir,o da , baskasi da, es kaza asik masik olur muyuz acaba da, önlem alinmasi gerkir mi diye bir not düsmüstüm ama, kimler, kimbilir nerelerden yaziyorlar,

bisi olmas herhalde bi tanismayla degil mi:D

sevgiler

Gönderi tarihi:
iyide valla sormadan edemeyeceğim ne alaka?kim aşık olmuş bizim niye haberimiz yok :unsure:

19394[/snapback]

hayir yani birimiz, ben de olabilir,o da , baskasi da, es kaza asik masik olur muyuz acaba da, önlem alinmasi gerkir mi diye bir not düsmüstüm ama, kimler, kimbilir nerelerden yaziyorlar,

sevgiler

19407[/snapback]

bi tanışmayla aşık olan veya internetten kendine aşk arayan zaten biraz oyurup akıllı olmalı....

Kİmse kimseyi kandıramaz.......... :P:P

Gönderi tarihi:

19394[/snapback]

sevgiler

19407[/snapback]

bi tanışmayla aşık olan veya internetten kendine aşk arayan zaten biraz oyurup akıllı olmalı....

Kİmse kimseyi kandıramaz.......... :P:P

19413[/snapback]

Kanka ben bira şıp sevdiyim. Beni bu yargılamandan ayrı tut ok..)) Her yerde heran aşık olabilirim. Ne biliyim kayıveriyor kalbim...

saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

yaa sorma kralx bende, ne yazik k, bedelini göze ala ala hemde......

Bu bendeki süratle sevmek sizce kötü bir huy mudur?

Bence degil ama, kimilerince pek makbul degil de.

Hem fazla agir basli da olmaya pek gerek yok degil mi. Basimiz zaten tasiyabilecegimiz kadar agir :clover:

sevgiler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.