Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] SEDAT KARDEŞ.BEN KONUYA SONRADAN DAHİL OLDUM AMA SENİ ÇOK HAKLI GÖRDÜM DİYEMEM.ŞÖYLEKİ MADE İN NE OLURSA OLSUN DİYORSUNKİ RESMİNİ KOY İYİDE BURDA KİM GERÇEK RESMİNİ KOYMUŞKİ ODA KOYSUN.ŞU AĞAÇTAKİ ÇOCUĞUN BEN OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORSUN DİMİ TAMAM ŞAKA BİR YANA BIRAK İSTEDİĞİ KİMLİKLE YAZSIN.İYİ VEYA KÖTÜ YAZIYOR BİŞİLER.DÜN SENDEN BAŞKASI ONA BUNU SORMAMIŞ( NİYE BENİ MUHATAP ALDI DEMİŞSİNYA) İKİNİZDE UZATMAYIN BENCE.BİR ANDA HİÇ KİMSEYİ TANIYAMAYIZKİ ZAMANLA TARTARAK TANIYABİLİRİZ DOSTTA OLABİLİRİZ HEPSİ ZAMANLA BİR ANDA KESİP ATMAMAK LAZIM.. SEVGİLER VE BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN 18890[/snapback] Sevgili alaturka beni haksız görmene saygı duyarım ama. Orada yazılanların hepsi eğlence amaçlı şakasına şeyler. Bana ne onun cinsiyetinden. Fotosunu koyması için onu zorladımmı bunu yapabilirmiyim... Şakasına söylediğim belli. Ama tepkisi çok ciddi ve kırıcıydı.. Saygılar... 18906[/snapback] bak sen kralcık alınmış neden senden başka adam yokmu ki lafları ardı sıra yazmışsın.insan olarak yazacaksanız yazın dedim yoksa ben seni muhattap almam sende beni almazsın olur biter.resim konusunda burdakilerden çok daha iyi bir resim şeçmişim.örnek veririrsem aşkmiraçle yazık durumu sallantıda baksana habire sağa sola sallanıyor. arkadaş dediğine rajon kesmek nerde görülmüştür . şunu bilin burası benim parkım ben oynuyorum düşerim kolum bacağım çizilir ama ben fark dahi etmem oynamaya devam ederim. pc başında herkes olmak istediğini oynar bu bir gerçektir.neyse yaff sallamayın gitisn beni zaten yazdıklarım hep abuk subuk 18917[/snapback] Luna park yada kum diye bir konu aç orada oyna.. Çocuklarla olmak istiyorsan, çocuk bul. Burada senle oynayacak yaşta birilerinin olduğunu zannetmiyorum. Ben her yazıyı ve iletiyi ciddiyet çerçevesinde yazıyorum, şakalarım ve espirilerim de belli bir ciddiyet taşıyor. Oyun oynuyorum diye kimseyi kırma özgürlüğüm yok. Şimdi sana hiç birşey söylemiyeceğim, çünkü çocukmuşsun. Kendini başka türlü ifade etseydin, saygılı ol derdim.. Forum yöneticilerimden çocuk bölümü açmalarını nacizane istiyorum. Çocuklar kafa ağrıtıyor burada.. Saygılar.. Sevgiler.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Sınırlamayı kaldırıyorum Erkeklerden ;Made in -Kral x - Karakurt - Canuğur - mistik - sezar - Aşk miracle - yam yam ve fragged Bayanlardan ; Mystic river- karçiçeği m - dilku- milkway - şirin Meleklerden : Sadece o 18897[/snapback] ARMAN SEN NE YAPTIN YA?? BEN BAY MI OLDUM ŞİMDİ?? HERKESİ SÜPER ALANİZ ETTİN AMA BENİ NASIL ANLAYAMADIN HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Çok çok çokkk özür dilerim miracle ben var ya ben şaşkının tekiyim ne olur Aşk sarhoşluğuma ver zaten rezil oldum çok pardon Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Arkadaşlar Made in Turkeyle barıştığımızı duyurmak istedim. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Bu arada tek gaf yapan ben değilmişim. Arman da askmiracleyi erkek bilirmiş..))) Saygılar... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] RİCA EDERİM KRAL NE DEMEK...HAKLI KİM OLURSA OLSUN ARKASINDA OLURUM BU BÖYLE BİLİNE...ADAM KAYIRMA YOKTUR LÜGATIMDA... AMA BU CESARET GÖSTERME DEĞİL KENDİ FİKRİNİ ORTAYA KOYMADIR... LÜTFEN MİLKYWAY'İ YARGILAMA... BİRİ SENİ SEVSE BİLE AYNI FİKİRDE OLMAYABİLİR BU NORMALDİR... BURDAN DAHA FAZLA GERİLMEYELİM DİORUM HERKESE... HATTA ORTAMIN YUMUŞAMASI ADINA MADE İN..'İN HAKKIMDAKİ SAÇMA SÖZLERİNİ DE KAİLE ALIP CEVAP VERMİYORUM... SEVGİLER Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 SEVGİLİ ARMAN ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞIM AŞIKLAR AFFEDİLİR Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 kardeşler hata yapar abiler onu affeder sağol abiciğim....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] RİCA EDERİM KRAL NE DEMEK...HAKLI KİM OLURSA OLSUN ARKASINDA OLURUM BU BÖYLE BİLİNE...ADAM KAYIRMA YOKTUR LÜGATIMDA... AMA BU CESARET GÖSTERME DEĞİL KENDİ FİKRİNİ ORTAYA KOYMADIR... LÜTFEN MİLKYWAY'İ YARGILAMA... BİRİ SENİ SEVSE BİLE AYNI FİKİRDE OLMAYABİLİR BU NORMALDİR... BURDAN DAHA FAZLA GERİLMEYELİM DİORUM HERKESE... HATTA ORTAMIN YUMUŞAMASI ADINA MADE İN..'İN HAKKIMDAKİ SAÇMA SÖZLERİNİ DE KAİLE ALIP CEVAP VERMİYORUM... SEVGİLER 18945[/snapback] bide dikkate alsaydın.....ne güzel tartışırdık beeee gerçi biraz gergin gördüm alınmışsın belli.du sana çiçek yolam şu bahçeden de barışalım..güzel insan al bunlar sana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Tamam askmiracle olay kapandı. Turkeyle barıştık. Şimdi burada ne oldu... Madein turkeyin de, benim de sinirli anımıza rastlayan ve talihsizlikle sonuçlanan yazışmalar oldu. Bu esnada bazı arkadaşlarımızın ve en önemlisi milkywayın tutumları ortaya çıktı. Sonuç olarak fırtına gitti kaldırdığı tozlar kaldı. Milkywaydan daha da bir sadakat beklerdim.. Diğer inanlarla aşık insanlar arasında bırakında biraz fark olsun.. Bunu seven anlar.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 eeee ne oldu şimdi? made in erkek miymiş??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 eeee ne oldu şimdi?made in erkek miymiş??? 18952[/snapback] oooooo ölme eşeğim ölme...baba sen nerde yaşıyon Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 eeee ne oldu şimdi?made in erkek miymiş??? 18952[/snapback] Hala bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. Bir daha bir kimsenin cinsiyetini sorarsam acem asıllı arap olayım. Hayalimde nasıl bir cinsiyet oluşturduysa öyle kalacak. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş.. Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 NİHAYET İŞTE BUDUR YA BARIŞMANIZA SEVİNDİM.... BU ARADA ASTERİX ALEMSİN HAAAA Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 NİHAYET İŞTE BUDUR YA BARIŞMANIZA SEVİNDİM.... BU ARADA ASTERİX ALEMSİN HAAAA 18966[/snapback] yaff valla bi şey anladıysam, romalı olayım??? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 NİHAYET İŞTE BUDUR YA BARIŞMANIZA SEVİNDİM.... BU ARADA ASTERİX ALEMSİN HAAAA 18966[/snapback] yaff valla bi şey anladıysam, romalı olayım??? 18968[/snapback] ANLASAYDIN ŞAŞARDIM ZATEN BİR KUSUR KALMA Kİ YOK BİŞİ ABİ SEN DEVAM ET.(MİLLET AYA GİDİYOR SEN HALA MADE İN'DESİN KIZ MI ERKEK Mİ...BOŞ BUNLAR BOŞŞŞ ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Acaba aya gidemediğimiz için mi bunlarla uğraşıyoruz. Yoksa bunlarla uğraştığımız için mi aya gidemiyoruz.... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 NİHAYET İŞTE BUDUR YA BARIŞMANIZA SEVİNDİM.... BU ARADA ASTERİX ALEMSİN HAAAA 18966[/snapback] yaff valla bi şey anladıysam, romalı olayım??? 18968[/snapback] ANLASAYDIN ŞAŞARDIM ZATEN BİR KUSUR KALMA Kİ YOK BİŞİ ABİ SEN DEVAM ET.(MİLLET AYA GİDİYOR SEN HALA MADE İN'DESİN KIZ MI ERKEK Mİ...BOŞ BUNLAR BOŞŞŞ ) 18971[/snapback] barışsever gördüm seni bu günün anısına şu türküyü çığırmama izin verin, Dam üstüüüneeee çuul se ee reeeeeerr ley liii deeee yaaaaar, loyy luuu uu da ya aaaaarrr... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 YA BİR DURDA İZİN VERELİM HEMEN ÇIĞIRMIŞSIN ZATEN.GÖRGÜSÜZ SENİ TABİKİ BARIŞ SEVERİM ÇÜNKÜ BEN HÜMANİSTİM.SANADA TAVSİYE EDERİM. Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 YA BİR DURDA İZİN VERELİM HEMEN ÇIĞIRMIŞSIN ZATEN.GÖRGÜSÜZ SENİ TABİKİ BARIŞ SEVERİM ÇÜNKÜ BEN HÜMANİSTİM.SANADA TAVSİYE EDERİM. 18989[/snapback] niye ordan bakınca faşist gibi mi görünüyorum Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 bu arada tanışmak istediğim forum kişilerini de yazayım, 1-golgi aygıtı (iddaa tahminleri için) 2-medikal (çözemediğim zeka soruları için) 3-erdoğan (ağır ve ciddi bir arkadaş, benzer görüşte olabiliriz) 4-bozan (sakallarını yakından görmek için) 5-canuğur (çok yaklaşmadan uzaktan bi meraba sadece) 6-katlivacip (iyiniyetli mücadeleci bir dost) 7-karçiçeği (namıdiğer bayırgülü, kızlardan da olsun bi tane kontenjandan) 8-made in (sadece merak) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Cengiz Han(en riskli olan)Yavus Sultan Selim Catrina Zeta Jones Bunlar da forumdan Kralx Aşkmiracle Arman Kırçiçeği m 18581[/snapback] forumda birde kırçiçeği mi var vay hain vayy nicikimi çalmış. hani ben karçiçeğiyim ya o bakımdan üstüme alınmadım...... 18807[/snapback] Özür dilerim............... Teknik bir aksaklık Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Cengiz Han(en riskli olan)Yavus Sultan Selim Catrina Zeta Jones Bunlar da forumdan Kralx Aşkmiracle Arman Kırçiçeği m 18581[/snapback] forumda birde kırçiçeği mi var vay hain vayy nicikimi çalmış. hani ben karçiçeğiyim ya o bakımdan üstüme alınmadım...... 18807[/snapback] Özür dilerim............... Teknik bir aksaklık 18999[/snapback] peki teşekkür ederim .bitki falanda olsak tanışmak istemen güzel.kralx e de teşekkürler azıcık nezaket öğretebilmiş sana Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Şimdi niye kızdın bayırgülü..... Bitki değil midir KARçiçeği Ha yalansa yalan de ama tıtupta bana hayvan deme.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 ayyy ağlayıvercem şimdi ne büyük bir lütuffff asterix teşekkürler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 sade ve sadece korkumu yenmek icin bizim ateist takimi sahsen tanimak isterdim, yani Canugur, yam yam, paco, x.men, fragged.. bazi yazialrini okuyunca bana öcü gibi geliolarda... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.