Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 kanka ve mohi yazıları tamamen okuyun ondan sonra bana söyleyin.. Ben ne dedim ona.. çok çocuksu bence karakurt ve milky i dinle git biraz nefes al Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Kanka bırak üstüne gidilmeye değmez aha ben kaçıyorum burdan bence sen de çekil daha fazlası zarar getirir.... Boşver kanka... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Ya iyi de ne demek şimdi "benim cinsiyetimin sana bir getirisi ve götürüsü yok demek". Birde uyarı işareti koymuş. Moralim altüst oldu ya... Hani hiç tanımadığım biri olsa neyse.. bu güne kadar en ufak bir olay olmadı aramızda. Çocuksu deme mohi, asıl böyle şeyler önemli. Sırtından vurulmak gibi birşey bu. Dost bildiğiniz birinden böyşe şeyler duymak... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gidicem bırakıp gidilmez böyle bir durumda... Kankamsın derdin derdim benim de canım sıkıldı şimdi... Ama ne diyeceğim inan onu da bilemiyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Sağol kanka.. Boşver... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Ya iyi de ne demek şimdi "benim cinsiyetimin sana bir getirisi ve götürüsü yok demek". Birde uyarı işareti koymuş. Moralim altüst oldu ya... Hani hiç tanımadığım biri olsa neyse.. bu güne kadar en ufak bir olay olmadı aramızda. Çocuksu deme mohi, asıl böyle şeyler önemli. Sırtından vurulmak gibi birşey bu. Dost bildiğiniz birinden böyşe şeyler duymak... 18797[/snapback] tamam bişi demiyorum bilidiğin gibi yap Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arkadaşlar hepinizden özür dilerim. Ortamı gerginleştirmek istemezdim. Sinirlendim biran.. Saygılar.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 özellikle cinsiyetle ilgili konu acmistim... Niye made in turkey in cinsiyeti her yerde konu oluyo...??? ve forumda cinsiyetler bilinse nolur bilinmese nolur arkadaslar?? önemli olan yazilar, yorumlar diil mi? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 arkadaşlar ben geldim:) ama pek hoş bulmadım galiba hadi herkesi konu başlığına davet ediyorum epey kopmuşuzda bu arada galiba bir kaç arkadaşım beni tanımak istediğini yazmış inanın çok mutlu oldum teşekkür ederim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Cengiz Han(en riskli olan)Yavus Sultan Selim Catrina Zeta Jones Bunlar da forumdan Kralx Aşkmiracle Arman Kırçiçeği m 18581[/snapback] forumda birde kırçiçeği mi var vay hain vayy nicikimi çalmış. hani ben karçiçeğiyim ya o bakımdan üstüme alınmadım...... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ben torpilli oldugumu düsünerek burdan bi üc kisi daha söylemek istiorum... Askmiracle´im, kArcicegi_m, ve Dillku... manyaq bi ekim olurduk ama Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ben torpilli oldugumu düsünerek burdan bi üc kisi daha söylemek istiorum... Askmiracle´im, kArcicegi_m, ve Dillku... manyaq bi ekim olurduk ama 18810[/snapback] HAKLISIN ALATURKAM BEN ''AŞK DİYE BİRŞEY YOKTUR''DA TOPARLAYICI GRUP OLARAK SENİ ARMANI VE BENİ YAZDIM..MÜZMİN ROMANTİKLER ÜSTTE YAZDIĞIN 3'LÜ DE SÜPER OLUR AMA BENİ 3'LÜ DE KESMİYOR... MİLKYWAY KRAL VE KURT DA OLURSA İŞTE DEĞMEYİN KEYFİME... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 ben torpilli oldugumu düsünerek burdan bi üc kisi daha söylemek istiorum... Askmiracle´im, kArcicegi_m, ve Dillku... manyaq bi ekim olurduk ama 18810[/snapback] HAKLISIN ALATURKAM BEN ''AŞK DİYE BİRŞEY YOKTUR''DA TOPARLAYICI GRUP OLARAK SENİ ARMANI VE BENİ YAZDIM..MÜZMİN ROMANTİKLER ÜSTTE YAZDIĞIN 3'LÜ DE SÜPER OLUR AMA BENİ 3'LÜ DE KESMİYOR... MİLKYWAY KRAL VE KURT DA OLURSA İŞTE DEĞMEYİN KEYFİME... 18814[/snapback] Milkyway´i zaten en basta saymistim, Armanim tabiki liste basim(ne güzelmis böyle sarhos olmak yahuuu ), yani topu topu 8 kisi olduk, var mi bi ekleme yapmak isteyen, tren kalkmak üzere... aceba nereye gitsek, nerde bulussak...?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 M.Kemal AtatürkM.Kemal Atatürk M.Kemal Atatürk 18632[/snapback] AYLARDIR BURADA HER VESILE ILE ATATÜRK Ü TANITIYORUZ, DAHA NE ISTIYORSUNUZ 18640[/snapback] Sen anlayamazsın askerliğini yap ondan sonra Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] SEDAT KARDEŞ.BEN KONUYA SONRADAN DAHİL OLDUM AMA SENİ ÇOK HAKLI GÖRDÜM DİYEMEM.ŞÖYLEKİ MADE İN NE OLURSA OLSUN DİYORSUNKİ RESMİNİ KOY İYİDE BURDA KİM GERÇEK RESMİNİ KOYMUŞKİ ODA KOYSUN.ŞU AĞAÇTAKİ ÇOCUĞUN BEN OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORSUN DİMİ TAMAM ŞAKA BİR YANA BIRAK İSTEDİĞİ KİMLİKLE YAZSIN.İYİ VEYA KÖTÜ YAZIYOR BİŞİLER.DÜN SENDEN BAŞKASI ONA BUNU SORMAMIŞ( NİYE BENİ MUHATAP ALDI DEMİŞSİNYA) İKİNİZDE UZATMAYIN BENCE.BİR ANDA HİÇ KİMSEYİ TANIYAMAYIZKİ ZAMANLA TARTARAK TANIYABİLİRİZ DOSTTA OLABİLİRİZ HEPSİ ZAMANLA BİR ANDA KESİP ATMAMAK LAZIM.. SEVGİLER VE BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Sınırlamayı kaldırıyorum Erkeklerden ;Made in -Kral x - Karakurt - Canuğur - mistik - sezar - Aşk miracle - yam yam ve fragged Bayanlardan ; Mystic river- karçiçeği m - dilku- milkway - şirin Meleklerden : Sadece o Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 AŞK MİRACLE BAY????????? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] SEDAT KARDEŞ.BEN KONUYA SONRADAN DAHİL OLDUM AMA SENİ ÇOK HAKLI GÖRDÜM DİYEMEM.ŞÖYLEKİ MADE İN NE OLURSA OLSUN DİYORSUNKİ RESMİNİ KOY İYİDE BURDA KİM GERÇEK RESMİNİ KOYMUŞKİ ODA KOYSUN.ŞU AĞAÇTAKİ ÇOCUĞUN BEN OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORSUN DİMİ TAMAM ŞAKA BİR YANA BIRAK İSTEDİĞİ KİMLİKLE YAZSIN.İYİ VEYA KÖTÜ YAZIYOR BİŞİLER.DÜN SENDEN BAŞKASI ONA BUNU SORMAMIŞ( NİYE BENİ MUHATAP ALDI DEMİŞSİNYA) İKİNİZDE UZATMAYIN BENCE.BİR ANDA HİÇ KİMSEYİ TANIYAMAYIZKİ ZAMANLA TARTARAK TANIYABİLİRİZ DOSTTA OLABİLİRİZ HEPSİ ZAMANLA BİR ANDA KESİP ATMAMAK LAZIM.. SEVGİLER VE BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN 18890[/snapback] Sevgili alaturka beni haksız görmene saygı duyarım ama. Orada yazılanların hepsi eğlence amaçlı şakasına şeyler. Bana ne onun cinsiyetinden. Fotosunu koyması için onu zorladımmı bunu yapabilirmiyim... Şakasına söylediğim belli. Ama tepkisi çok ciddi ve kırıcıydı.. Saygılar... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 BİR KARIŞIKLIK OLMUŞ HEMEN DÜZELTELİM.ALATURKA DEĞİL BENİM SANA ONU YAZAN(ALATURKANIN GÜNAHINI ALMAYALIM ) BUGÜN PEK İYİ DEĞİLSİN HERALDE NEYSE BEN SANA HAKSIZSIN DEMEDİM HAKLISINDA DEMEDİM SADECE ÇOK RİJİT DAVRANMA DEDİM.OK KARDEŞ İYİ SOHBETLER HERKESE....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 OOOO BEN GELMEYELİ NELER OLMUŞ...ARMAN YIRTTI KENDİNİ KONUYU DAĞITMAYIN DİYE AMA DİNLEYEN KİM? NEYSE BENDEN SONRA KONU ESKİ HALİNE GELSİN TEMENNİM... AMA ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMİCEM...OKUDUĞUM KADARIYLA HERKES MADE İN..'E AYNI SORUYU SORMUŞ AMA O KRAL'A PATLAMIŞ..KRAL CANSIKICI HİÇBİRŞEY DEMEMİŞ..KRAL TAVIR KOYMAKTA HAKLIDIR..ARKASINDAYIM... 18808[/snapback] Hele şükür beni anlayan biri çıktı. Çok teşekkür ederim askmiracle. Amacım haklılığıma taraftar toplamak değil ama insan aramıyor da değil yani.. Milkway bile bu cesareti gösteremedi. Bende senin arkandayım askmiracle.. Sevgiler.. 18875[/snapback] SEDAT KARDEŞ.BEN KONUYA SONRADAN DAHİL OLDUM AMA SENİ ÇOK HAKLI GÖRDÜM DİYEMEM.ŞÖYLEKİ MADE İN NE OLURSA OLSUN DİYORSUNKİ RESMİNİ KOY İYİDE BURDA KİM GERÇEK RESMİNİ KOYMUŞKİ ODA KOYSUN.ŞU AĞAÇTAKİ ÇOCUĞUN BEN OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORSUN DİMİ TAMAM ŞAKA BİR YANA BIRAK İSTEDİĞİ KİMLİKLE YAZSIN.İYİ VEYA KÖTÜ YAZIYOR BİŞİLER.DÜN SENDEN BAŞKASI ONA BUNU SORMAMIŞ( NİYE BENİ MUHATAP ALDI DEMİŞSİNYA) İKİNİZDE UZATMAYIN BENCE.BİR ANDA HİÇ KİMSEYİ TANIYAMAYIZKİ ZAMANLA TARTARAK TANIYABİLİRİZ DOSTTA OLABİLİRİZ HEPSİ ZAMANLA BİR ANDA KESİP ATMAMAK LAZIM.. SEVGİLER VE BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN 18890[/snapback] Sevgili alaturka beni haksız görmene saygı duyarım ama. Orada yazılanların hepsi eğlence amaçlı şakasına şeyler. Bana ne onun cinsiyetinden. Fotosunu koyması için onu zorladımmı bunu yapabilirmiyim... Şakasına söylediğim belli. Ama tepkisi çok ciddi ve kırıcıydı.. Saygılar... 18906[/snapback] bak sen kralcık alınmış neden senden başka adam yokmu ki lafları ardı sıra yazmışsın.insan olarak yazacaksanız yazın dedim yoksa ben seni muhattap almam sende beni almazsın olur biter.resim konusunda burdakilerden çok daha iyi bir resim şeçmişim.örnek veririrsem aşkmiraçle yazık durumu sallantıda baksana habire sağa sola sallanıyor. arkadaş dediğine rajon kesmek nerde görülmüştür . şunu bilin burası benim parkım ben oynuyorum düşerim kolum bacağım çizilir ama ben fark dahi etmem oynamaya devam ederim. pc başında herkes olmak istediğini oynar bu bir gerçektir.neyse yaff sallamayın gitisn beni zaten yazdıklarım hep abuk subuk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Hatlar karıştı gene..)) Alıntı
Φ pAnoRaMaNyAk Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 - M.Kemal ATATÜRK'ü Tanımak ve onun yüzüne karşı teşekkür edip ve yaptıklarımız için türk halkı olarak ondan özür dilemek istiyorum. - Che Guevarayı tanımayı çok istiyorum. Mücadelesi için onu kutlamak isterdim - Abdullah ÖCALANLA TANIŞMAK İSTERDİM VE GÖZLERİMİN İÇİNE BAKMASINI İSTERDİM VE SORARDIM VİCDANIN SIZLAMIYORMU BE NAMUSSUZ ADAM DERDİM : Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 - M.Kemal ATATÜRK'ü Tanımak ve onun yüzüne karşı teşekkür edip ve yaptıklarımız için türk halkı olarak ondan özür dilemek istiyorum.- Che Guevarayı tanımayı çok istiyorum. Mücadelesi için onu kutlamak isterdim - Abdullah ÖCALANLA TANIŞMAK İSTERDİM VE GÖZLERİMİN İÇİNE BAKMASINI İSTERDİM VE SORARDIM VİCDANIN SIZLAMIYORMU BE NAMUSSUZ ADAM DERDİM : 18920[/snapback] MANYAK FALANSIN BELKİ AMA SEVDİM SENİ. TANIŞMAYA GİDERKEN BENİDE ALMAYI UNUTMA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.