Φ arman Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Hayat boyu tanışmak istediğiniz ünlü birileri ( yaşıyor ya da yaşamıyor farketmez ) varmı ? Varsa ilk 3 ü kimdir ayrıca forumdan tanışmak istediğiniz 3 arkadaş yazabilirmisniz ? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 EDİZ HUN GERARD DEPARDİO RICHARD GERE BU ÜÇÜNÜNDE HASTASIYIMDIR. FORUMA GELİNCE ASLINDA BURDAKİ HERKESİ ÇOK MERAK EDİYORUM.ŞİMDİLİK ÜNLÜLERLE YETİN SONRA DİĞER ÜÇLÜYÜDE YAZARIM.ÖNCE KİMİ DAHA ÇOK MERAK ETTİĞİMİ BULMAM LAZIM DÜŞÜNEYİM AZ SEVGİLER... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 steven Gerrard Sami Hyppia Marek Heintz Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Sean PENN Ayşe TAŞ George COLOONEY forumda herkesi zamanla tanımayı umuyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 M.K.Atatürk H.Hesse V.van Gogh N.H.Ran Biliorum dört oldu, ama hic birinden vazgecemedim Burda sahsen tanimak istedigim kisi, bunu ona taaa ilk baslarda demistim canim Milkyway´im, ve diger kisi malumunuz ... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 M.K.AtatürkH.Hesse V.van Gogh N.H.Ran Biliorum dört oldu, ama hic birinden vazgecemedim Burda sahsen tanimak istedigim kisi, bunu ona taaa ilk baslarda demistim canim Milkyway´im, ve diger kisi malumunuz ... 18532[/snapback] RED KİT RİN TİN TİN N.H.RAN Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 SEZEN AKSU TARKAN KIRAÇ.. BENİMKİLER PEK Bİ POPÜLER Bİ LİSTE OLDU FORUMDAN MİLKYWAY & KRAL KARÇİÇEĞİM ALATURKA & ARMAN KARAKURT (ÇİFTLERİ BOZMAMAK LAZIM) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 M.K.AtatürkH.Hesse V.van Gogh N.H.Ran Biliorum dört oldu, ama hic birinden vazgecemedim Burda sahsen tanimak istedigim kisi, bunu ona taaa ilk baslarda demistim canim Milkyway´im, ve diger kisi malumunuz ... 18532[/snapback] RED KİT RİN TİN TİN N.H.RAN 18538[/snapback] niye benim yazima cevap olarak bunlari yazdin anlamadim dogrusu Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 M.K.AtatürkH.Hesse V.van Gogh N.H.Ran Biliorum dört oldu, ama hic birinden vazgecemedim Burda sahsen tanimak istedigim kisi, bunu ona taaa ilk baslarda demistim canim Milkyway´im, ve diger kisi malumunuz ... 18532[/snapback] RED KİT RİN TİN TİN N.H.RAN 18538[/snapback] niye benim yazima cevap olarak bunlari yazdin anlamadim dogrusu 18541[/snapback] WALLA BEN DE ANLAMADIM. YANLIŞ OLDU HERALDE. SEVGİYLE KAL. ANLAŞILMAMAK ÇOK KÖTÜ. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 musa dede nin türküsü geldi aklıma tanışmak deyince; bir insanın kendiyle tanışması Kimim Ben Hatırlat Bana Kendimle Tanıştır Beni Nasıl Yalvarayım Sana Lisan Ver Konuştur Beni Ömrüme Ermeden Zeval Geçen Günler Oldu Hayal İçime Bir Güzellik Sal Küskünüm Barıştır Beni Kalmadı Sabrım Kararım Kaybettim Kendim Ararım Sözleri Derde Dermanım Unutma Soruştur Beni Gurbet Ele İndi Göçüm Affeyle Sultanım Suçum Aladeli Yanar İçim Küskünüm Barıştır Beni sözler haydar kaya Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Ethan Hawke... Ethan Hawke... Ethan Hawke... Baska biri aklıma gelmiyor... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Ethan Hawke...Ethan Hawke... Ethan Hawke... Baska biri aklıma gelmiyor... 18558[/snapback] kim olaki bu ethan hawke Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 kim olaki bu ethan hawke Buyuk Umutlar veya Gattaca veya yakın zamanda vizyonda olan Hayatın Benim'i seyrettin mi... Seyretmediysen; Bkz: http://www.imdb.com/name/nm0000160/ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yaşıyor yada yaşamıyor hiç farketmezse... Dedem Dedemin babası Dedemin babasının babası..)) Saygılar... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Cengiz Han(en riskli olan) Yavus Sultan Selim Catrina Zeta Jones Bunlar da forumdan Kralx Aşkmiracle Arman Kırçiçeği m Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yaşıyor yada yaşamıyor hiç farketmezse... Dedem Dedemin babası Dedemin babasının babası..)) Saygılar... 18580[/snapback] Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 FORUMDAN OLARAK ASTER X ( İYİ BİR ADAM ) KRAL X ( DUYGU DOLU ) BM X ( KAFİYE İCABI ) Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Atatürk Nazım hikmet Yunus emre Formdan merak ettiklerim Canuğur karçiçeğim LIV taylor Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 1-yeni sevgilimle, 2-daha sonraki sevgilimle, 3-ve ondan sonra gelecek olan sevgilimle, (ama sirasiyla tanismak isterdim.hepsi bir arada degil tabe ) Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arman formu araya sokmasan iyi olurdu.. herkes çok iyi çünkü.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arman formu araya sokmasan iyi olurdu.. herkes çok iyi çünkü.. 18601[/snapback] yasa sezar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Arman formu araya sokmasan iyi olurdu.. herkes çok iyi çünkü.. 18601[/snapback] Bencede forum araya sokulmasın. Ama sende sokmuşsun be sezar.. Alıntı
Φ ruyet Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 şeyh şamil dedem m.fethullah gülen Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Albert Eingstein Darwin..)))) Jennifer Lopez Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 M.Kemal Atatürk M.Kemal Atatürk M.Kemal Atatürk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.