Φ ustundag Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 iki arkadaş arabayla ilerlerken yolun karşısından bir çocuk kendilerine el sallamış sürücü yanındakine bu çocuk kim demiş , yanındaki arkadaşiı bu çocuk benim oğlum ama ben onun babası deyilim demiş, nasıl oluyor da oluyor?? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 bu soruyada mı vermeyeyim Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 bu soruyada mı vermeyeyim 18492[/snapback] bunuda cevaplama başka yorumlar alalım .) Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 iki arkadaş arabayla ilerlerken yolun karşısından bir çocuk kendilerine el sallamış sürücü yanındakine bu çocuk kim demiş , yanındaki arkadaşiı bu çocuk benim oğlum ama ben onun babası deyilim demiş, nasıl oluyor da oluyor?? 18486[/snapback] uvey olabilir ne dersiniz........... Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 sürücünün arkadaşı kadın yani annesi Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 tebrikler. novocain . meslektaşmıyız.(V.H.) Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 tebrikler dostum Alıntı
Φ fecir Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 iki arkadaş arabayla ilerlerken yolun karşısından bir çocuk kendilerine el sallamış sürücü yanındakine bu çocuk kim demiş , yanındaki arkadaşiı bu çocuk benim oğlum ama ben onun babası deyilim demiş, nasıl oluyor da oluyor?? annesi dir ozaman Alıntı
Φ matematik_c Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 uvey olabilir ne dersiniz........... ANNESİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.