Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Hoşgeldin yeşilsu ancak bende sen gibi yeniyim nekadar doğru hoşgeldin demek! sanki eski biriymiş gibi yoksa başka birşey mi yazmalıydım acaba diye düşündüm ama neyse seni tanıdığıma memnun oldum .
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar hoşbulduk erbay hoşbulduk murti san sen de hoşgeldin bizi kibar yaptılar nasıl konuşacağımı şaşırıyorum ya
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hoşbulduk murti san sen de hoşgeldin bizi kibar yaptılar nasıl konuşacağımı şaşırıyorum ya Al benden de o kadar ne yapsak bilmemki kibarlık derslerine başlamak lazım artık ! ne dersin ?
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl senin bildiğin bir okul varsa sen ikimizin kaydını yaptırıver . Gidelim şu okula Öğrenelim .banada haber ver olur mu ?
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Yazar angel.. hızımı alamadım geliba hepinize teşekkür ederim hoşbulduk
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar hepinize teşekkür ederim.. son şovalye ağlama geldim bak:) sanada teşekkür ederim hayalperest...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl Hoşgeldin demeye gelmiştim ama şimdiden 108 ileti yazdığını gördüm. Ne iyi etmişsin de gelmişsin diyeyim bari
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.