Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tabii ki Sevgi! Neden mi? Aşk esasında "kemik" demektir. Aşk'ın normal de "a"sın da şapka olmalıdır. Şapkalar kaldırıldığı için anlamını yitirmiştir. Onun için sevgi...

Gönderi tarihi:

önce ask gelio bence...

Ask tüm duyularini iptal , mantigini felc, gözünüde kör edio...

Ama tüm bu noksanliklara ragmen belkide özellikle bu yüzden ask seni senden alip baska diyarlara sürüklüyor ve sen buna karsi koyamiosun bile...

orada ise zaman ve mekan Dali nin resimlerindeki gibi birbirine girmis ve sen

kendini birden bire hayattaki tüm olumsuzluklari, kötülükleri ve acilari gögüsleyebilcek kadar güclü hissediosun...

eger bu ask dönemide güclü bir bag olusabilmisse iki sevenen arasinda, pes pembe bulutlar yerini mas mavi bir gök yüzüne birakio.... iste bunun adida sevgi

tabi arada bir dolu veya sagnak yagis olmuyo mu, tabiki oluyo ama önemli olan hava sartlari ne olursa olsun sizin havaniz güzel olsun :P

eger bunu basarabiliosaniz, firtinalarda kopsa, lodoslardan sert rüzgarlarda esse size biseycikler olmaz ;)

(bayagi bi salladim biliorum ama napim izine gidememe durumu söz konusu...)

Gönderi tarihi:

çevremde aşkla başlamayan,saf sevgi besleyen anne sevgisi gibi kardeş sevgisi gibi eş sevgisi olan evlilikler var,eşini dürüst olduğu için,yalan söylemediği için ,iyi insan olduğu için hattaa kusursuz olduğu için seven insanlar var ,bunlar mutlu çiftler olsa da bana bişeyler eksik gibi geliyo hep,çok yalın geliyo,sanırım aşk gerçek mutluluk için sevgiyi besleyen şey.

Gönderi tarihi:

mutlu yıllar melisko..

bana göre aşk ve sevgi aynı duygulardır.. aşk = sevgi

önce ne gelir sorusuna verilen cevaplarda haliyle aynı oluyor..

birincisi ne oluyorda bu ilişki aşk oluyor

ikinci ne oluyorda bu ilşki sevgi oluyor

ben eşimi deli gibi tabiri caizse seviyorum yani deli gibi aşığım

şimdi benim durumum ne aşk mı sevgimi.. her ikiside tabii biri olmadan diğeride olmaz...

Gönderi tarihi:

aşk la sevgi aynı şey değilmidir

sevgi aşkın devamlılığıdır bence

gözlerde başlar belki ama kalpte devam eder

burada aşk ne sevgi ne diyecek olursanız

aşk kalbe giden ilk ateş

sevgi ise o ateşin içeride oluşturduğu yangın

bu da benim düşüncem affınıza sığınarak

Gönderi tarihi:
duygularıma tercüman oldun bi nevi teşekkür ederim focal nede olsa hemşeriyiş yani ...

--------------------

dostum ben teşekkür ederim

Gönderi tarihi:

önce sevgi olursa daha iyi olur bence.olacaksa aşk sonradan olsun..aşkın kör bakıtma hali var..öncesinde aşık olduğun şahsa aşkın bittiğnde sevmediğini anlarsan nolucak..

Gönderi tarihi:

bakiyorum tatile gitmek istiyoruzz

bence bilmiyorum ama once ask sonra sevgi diyorum ama bir birine 30 yildan sonra asik olanlarda var yada once sevmis sonra bu aska donusmus

mesela ben ilk ciktigim kisilere hep aman tanrim asik oldum derim ama ole degil

ozaman ben burda yanlis cumle kuruyorum yani ask gitse bile sevgi daha kalici sey bence

Gönderi tarihi:

önce ask gelio bence...

Ask tüm duyularini iptal , mantigini felc, gözünüde kör edio...

Ama tüm bu noksanliklara ragmen belkide özellikle bu yüzden ask seni senden alip baska diyarlara sürüklüyor ve sen buna karsi koyamiosun bile...

orada ise zaman ve mekan Dali nin resimlerindeki gibi birbirine girmis ve sen

kendini birden bire hayattaki tüm olumsuzluklari, kötülükleri ve acilari gögüsleyebilcek kadar güclü hissediosun...

eger bu ask dönemide güclü bir bag olusabilmisse iki sevenen arasinda, pes pembe bulutlar yerini mas mavi bir gök yüzüne birakio.... iste bunun adida sevgi

tabi arada bir dolu veya sagnak yagis olmuyo mu, tabiki oluyo ama önemli olan hava sartlari ne olursa olsun sizin havaniz güzel olsun :P

eger bunu basarabiliosaniz, firtinalarda kopsa, lodoslardan sert rüzgarlarda esse size biseycikler olmaz ;)

(bayagi bi salladim biliorum ama napim izine gidememe durumu söz konusu...)

vallahi bende tatile gitmek istiyorum..... :blushing: aşk..aşk..aşk.....gözümün hiçbirşeyi görmesini istemiyorum...............alaTurka ne güzel anlatmış.........teşekkür edrim size..... :clover:

Gönderi tarihi:

mesela cok seviyosunuz aile istemeden evlendiniz asik oldunuz askimiz bize yeter dediniz ve sonralari degisti flortteki gibi olmadii karsinizdaki o degil sanki baskasi

ve sizinde cocugunuz olunca ona ne dersiniz kizim yada oglum asik ol yeter gerisini bos ver yoksa mantikli hareket et mi hangisi bence ama sevgi olemiii o bitmezzzz

ben tatile gidiyorummm ooohhh

yaz asklari

kum deniz gunueess bikinii

ay simdiden havaya girdim benn!!!!

Gönderi tarihi:

hayalet

bana göre göre önce aşk yaşanmalı zaten olacağı varsa sevgiye dönüşür...

gir havalara git tatiline yaşa aşkını gel ohhhh! banane ya bende gitcemmmmmmmm

Gönderi tarihi:

hayalet

bana göre göre önce aşk yaşanmalı zaten olacağı varsa sevgiye dönüşür...

gir havalara git tatiline yaşa aşkını gel ohhhh! banane ya bende gitcemmmmmmmm

bence küçük bir yanlışlık var. aşk sevgiye değil sevgi aşka dönüşür.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.