Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 ask mi once geliyo yoksa sevgimi sizlerin dusuncesi ne! Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 yine hülya avşar gibi koydun ortaya bi bomba. bakalım kimin elinde patlayacak Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Tabii ki Sevgi! Neden mi? Aşk esasında "kemik" demektir. Aşk'ın normal de "a"sın da şapka olmalıdır. Şapkalar kaldırıldığı için anlamını yitirmiştir. Onun için sevgi... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 önce ask gelio bence... Ask tüm duyularini iptal , mantigini felc, gözünüde kör edio... Ama tüm bu noksanliklara ragmen belkide özellikle bu yüzden ask seni senden alip baska diyarlara sürüklüyor ve sen buna karsi koyamiosun bile... orada ise zaman ve mekan Dali nin resimlerindeki gibi birbirine girmis ve sen kendini birden bire hayattaki tüm olumsuzluklari, kötülükleri ve acilari gögüsleyebilcek kadar güclü hissediosun... eger bu ask dönemide güclü bir bag olusabilmisse iki sevenen arasinda, pes pembe bulutlar yerini mas mavi bir gök yüzüne birakio.... iste bunun adida sevgi tabi arada bir dolu veya sagnak yagis olmuyo mu, tabiki oluyo ama önemli olan hava sartlari ne olursa olsun sizin havaniz güzel olsun eger bunu basarabiliosaniz, firtinalarda kopsa, lodoslardan sert rüzgarlarda esse size biseycikler olmaz (bayagi bi salladim biliorum ama napim izine gidememe durumu söz konusu...) Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 çevremde aşkla başlamayan,saf sevgi besleyen anne sevgisi gibi kardeş sevgisi gibi eş sevgisi olan evlilikler var,eşini dürüst olduğu için,yalan söylemediği için ,iyi insan olduğu için hattaa kusursuz olduğu için seven insanlar var ,bunlar mutlu çiftler olsa da bana bişeyler eksik gibi geliyo hep,çok yalın geliyo,sanırım aşk gerçek mutluluk için sevgiyi besleyen şey. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Önce aşk sonra sevgiye dönüşen arada aşk olduğu söylenen ateslenmeye çalışılan şey Ayrıca bugun benim dogum günüm kutlayın hadi hep duygusal oluyorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 mutlu yıllar melisko.. bana göre aşk ve sevgi aynı duygulardır.. aşk = sevgi önce ne gelir sorusuna verilen cevaplarda haliyle aynı oluyor.. birincisi ne oluyorda bu ilişki aşk oluyor ikinci ne oluyorda bu ilşki sevgi oluyor ben eşimi deli gibi tabiri caizse seviyorum yani deli gibi aşığım şimdi benim durumum ne aşk mı sevgimi.. her ikiside tabii biri olmadan diğeride olmaz... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 aşk la sevgi aynı şey değilmidir sevgi aşkın devamlılığıdır bence gözlerde başlar belki ama kalpte devam eder burada aşk ne sevgi ne diyecek olursanız aşk kalbe giden ilk ateş sevgi ise o ateşin içeride oluşturduğu yangın bu da benim düşüncem affınıza sığınarak Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 duygularıma tercüman oldun bi nevi teşekkür ederim focal nede olsa hemşeriyiş yani ... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 duygularıma tercüman oldun bi nevi teşekkür ederim focal nede olsa hemşeriyiş yani ... -------------------- dostum ben teşekkür ederim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 önce sevgi olursa daha iyi olur bence.olacaksa aşk sonradan olsun..aşkın kör bakıtma hali var..öncesinde aşık olduğun şahsa aşkın bittiğnde sevmediğini anlarsan nolucak.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bakiyorum tatile gitmek istiyoruzz bence bilmiyorum ama once ask sonra sevgi diyorum ama bir birine 30 yildan sonra asik olanlarda var yada once sevmis sonra bu aska donusmus mesela ben ilk ciktigim kisilere hep aman tanrim asik oldum derim ama ole degil ozaman ben burda yanlis cumle kuruyorum yani ask gitse bile sevgi daha kalici sey bence Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 önce ask gelio bence... Ask tüm duyularini iptal , mantigini felc, gözünüde kör edio... Ama tüm bu noksanliklara ragmen belkide özellikle bu yüzden ask seni senden alip baska diyarlara sürüklüyor ve sen buna karsi koyamiosun bile... orada ise zaman ve mekan Dali nin resimlerindeki gibi birbirine girmis ve sen kendini birden bire hayattaki tüm olumsuzluklari, kötülükleri ve acilari gögüsleyebilcek kadar güclü hissediosun... eger bu ask dönemide güclü bir bag olusabilmisse iki sevenen arasinda, pes pembe bulutlar yerini mas mavi bir gök yüzüne birakio.... iste bunun adida sevgi tabi arada bir dolu veya sagnak yagis olmuyo mu, tabiki oluyo ama önemli olan hava sartlari ne olursa olsun sizin havaniz güzel olsun eger bunu basarabiliosaniz, firtinalarda kopsa, lodoslardan sert rüzgarlarda esse size biseycikler olmaz (bayagi bi salladim biliorum ama napim izine gidememe durumu söz konusu...) vallahi bende tatile gitmek istiyorum..... aşk..aşk..aşk.....gözümün hiçbirşeyi görmesini istemiyorum...............alaTurka ne güzel anlatmış.........teşekkür edrim size..... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bana göre önce aşk sonra sevgi.. nasıl olsa tatile gidemeyeceğim. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 mesela cok seviyosunuz aile istemeden evlendiniz asik oldunuz askimiz bize yeter dediniz ve sonralari degisti flortteki gibi olmadii karsinizdaki o degil sanki baskasi ve sizinde cocugunuz olunca ona ne dersiniz kizim yada oglum asik ol yeter gerisini bos ver yoksa mantikli hareket et mi hangisi bence ama sevgi olemiii o bitmezzzz ben tatile gidiyorummm ooohhh yaz asklari kum deniz gunueess bikinii ay simdiden havaya girdim benn!!!! Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hayalet bana göre göre önce aşk yaşanmalı zaten olacağı varsa sevgiye dönüşür... gir havalara git tatiline yaşa aşkını gel ohhhh! banane ya bende gitcemmmmmmmm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hayalet bana göre göre önce aşk yaşanmalı zaten olacağı varsa sevgiye dönüşür... gir havalara git tatiline yaşa aşkını gel ohhhh! banane ya bende gitcemmmmmmmm bence küçük bir yanlışlık var. aşk sevgiye değil sevgi aşka dönüşür. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bence küçük bir yanlışlık var. aşk sevgiye değil sevgi aşka dönüşür. emre icimi okudun sana katiliyorum sevgi aska donusur Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ya zaten bana göre demiştim ne kızıyonuzki cahiliz diye.. kırıldımm:( Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.