Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 SENİ GÖRÜYORUM GÖZÜM AÇIKKEN DEĞİL SENİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA GÖRÜYORUM HAYALİMDE DEĞİL SENİ GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA GÖRÜYORUM HANİ BAZI İNSANLAR VÜCUTLARINDA BİR İŞARETLE DOĞARLAR YA İŞTE BENİM İŞARETİMDE SENSİN SEN GÖZKAPAKLARIMIN İÇİNE ÇİZİLMİŞSİN...! Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 ÇOCUKTUM SAHİP OLAMADIĞIM ŞEYLERE HEVES EDERDİM KOKULU SİLGİ DOLU BİR KALEMKUTUSUYDU AŞK KUTUYU AÇAMAZ,KOKUSUYLA YETİNİRDİM KORKUYORDUM İZİN YOKTU ARALAYAMIYORDUM KAPAĞINI AÇARSAN ELİNDEN ALIR DEDİLER ÇOCUKÇA DUYGULARINI BEN HERŞEYE RAZIYDIM NE DERSENİZ DEYİN İŞTE MERAK EN SONUNDA ALDIM AŞKI VERDİM OYUNCAKLARI...! Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 KORKMADIM HİÇBİRŞEYDEN SENİ KAYBETMEKTEN KORKTUĞUM KADAR ZORLAMADIM YİNE DE SENİNDİ KARARLAR VE YOLLAR ŞİMDİ ELİMDE AVUCUMDA KALANLAR SANA YAZDIĞIM ŞİİRLER BİR DE ANILAR.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 BİZLER HATA YAPABİLEN VE ÖLEBİLEN VARLIKLARIZ HATALARDAN CAYMAZKEN ÖLÜMDEN HEP KORKARIZ MADEM KARANLIK BİR TÜNEL SON NOKTAMIZ NEDEN HALA YAŞIYORKEN MUTLULUKLA DOLMAZ VAGONLARIMIZ...??? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 ÖĞRENDİM Kİ Öğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, Gerisini karşı tarafa bırakırsınız. Öğrendim ki... Güveni geliştirmek yıllar alıyor, Yıkmak bir dakika. Öğrendim ki... Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle olduğun önemli. Öğrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek. Öğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir. Öğrendim ki... İnsanların başına ne geldiği değil O durumda ne yaptıkları önemli. Öğrendim ki... Ne kadar küçük dilimlersen dilimle Her işin iki yüzü var. Öğrendim ki... Olmak istediğim insan olabilmem Çok vakit alıyor. Öğrendim ki... Karşılık vermek Düşünmekten çok daha basit. Öğrendim ki... Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun. Öğrendim ki... 'Bittim' dediğin andan itibaren Pilinin bitmesine daha çok var. Öğrendim ki... Sen tepkilerini kontrol edemezsen Tepkilerin hayatını kontrol eder. Öğrendim ki... Kahraman dediğimiz insanlar Bir şey yapılması gerektiğinde Yapılması gerekeni Şartlar ne olursa olsun yapanlar. Öğrendim ki... Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor. Öğrendim ki... Bazı insanlar sizi çok seviyor Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor. Öğrendim ki... Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz Bazıları hiç karşılık vermiyor. Öğrendim ki... Para ucuz bir başarı. Öğrendim ki... En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz. Öğrendim ki... Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları Kaldırmak için elini uzatır. Öğrendim ki... İki insan aynı şeye bakıp Tamamen farklı şeyler görebilir. Öğrendim ki... Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır. Öğrendim ki... Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar Daha uzun yol yürüyor. Öğrendim ki... Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir. Öğrendim ki... Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır. Öğrendim ki... Duvarda asılı diplomalar İnsanı insan yapmaya yetmez. Öğrendim ki... Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Öğrendim ki... Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Öğrendim ki... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Öğrendim ki... Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, Ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Öğrendim ki... Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile her zaman biyolojik değil. Öğrendim ki... Ne kadar yakın olursa olsunlar En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. Öğrendim ki... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Öğrendim ki... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Öğrendim ki... Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz. Öğrendim ki... İki kişi münakaşa ediyorsa, Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez. Öğrendim ki... Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır. Öğrendim ki... Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor. ATAOL BEHRAMOĞLU Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 YAĞMUR YAĞIYORDU ÜZERİNE HER DAMLA SANA DÜŞÜYORDU HER DAMLA SANA DOKUNUYORDU SEN ORALI OLMUYORDUN SEN ONLARI DUYMUYORDUN GÜNEŞ DOĞUYORDU ÜZERİNE HER ZERRE IŞIK SANA ÇARPIYORDU DÜNYAYI YOK SAYARCASINA SANKİ SIRF SEN VARMIŞŞCASINA AKŞAMLARI HÜZÜN ÇÖKÜYORDU SOKAKLARA YILDIZLAR SANA DOKUNMUYORDU SOKAKLAR UTANIYORDU HÜZNÜN TA KENDİSİ SENDİN NE DE OLSA BİR KADIN BAKIYORDU SANA SEN ONU GÖRMÜYORDUN AŞIKTI DA ÜSTELİK ANLAMIYORDUN SEN DÜPEDÜZ SARHOŞTUN HİSSETMİYORDUN SEVİLİYORDUN AMA SEVMİYORDUN... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da, Bir seni yakamadım beni yaktığın gibi. Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni. Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun, Bitmez tükenmez engeller koydun. Şimdi nerdesin diye sakın sorma. Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara, bu kasvetli akşamlara. Sen varken; Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına, Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından, Gidenlere küsmezdim, Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim,titremezdim. Masumdum, çocuklar gibi. Böyle delirmezdim,küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana: Adı sevdaysa bu cehennemin, Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun; Bütün acılarına yeşil ışık yaktım olmadı. Bütün korkularına arka çıktım olmadı. Dağlara merdiven dayadım olmadı. Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı. Sevdim olmadı,yandım olmadı,taptım olmadı. Artık benden pes! Bu aşkın biletini istediğin gibi kes! Nasılsa gidiyorsun. Biliyorum, git... Ama ardında; Ağlayan bir çift göz, Paramparça bir yürek, Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyosan; Çek silahını,daya sırtıma, Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? Ahmet Selçuk İlkan Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 BANA NE OLDU BİLMİYORUM YÜREĞİM AKLIMI DA ALDI UÇUYOR SANA DELİ DELİ BANA BÖYLE SENSİZCE BANA BÖLE DENSİZCE NE OLDU HİÇ BİLMİYORUM İLK VE SON DURAĞIMSIN SENİ ÇOK SEVİYORUM... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 GÖZLERİN KAL DİYOR Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudaklar git Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 SEVMEK AĞIR BİR CEZA GİBİ SÖYLEYEMEMEK SANKİ MÜEBBET GÖZLERİN KARANLIK BİR ZİNDAN GİBİ BAKMAK ELBET ÖLMEK DEMEK...! Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Hasretinden Prangalar Eskittim Seni, anlatabilmek, seni, İyi çocuklara, kahramanlara, Seni, anlatabilmek seni, Namussuza, haldan bilmez, ***** yalana. Ardarda kaç zemheri, Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül gürül akan bir dünya.... Bir ben uyumadım, Kaç leylim bahar, Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım, Bir o yana, Bir bu yana... Seni, bağırabilsem seni, Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza. Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamdan, Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene, Seni, anlatabilsem seni.... Yokluğun, cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini.... Ahmed Arif Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ÖYLE SEVAPSIN Kİ BANA BİR O KADARDA GÜNAH NEDEN SENSİN DERDİME CEVAP HANİ İLAÇLAR YARALAR İÇİNDİ İŞTE BENİM O YARA İSTERSEN İYİLEŞTİR İSTERSEN KIZGIN DEMİRLE DAĞLA...! ÖYLE YAKINSIN Kİ BANA BİR O KADARDA UZAK NEDEN SENSİN BANA YASAK HANİ ENGEL TANIMAZDI AŞK İŞTE SANA KALBİM TUZAK İSTERSEN TAKIL AĞIMA İSTERSEN KAÇ BUCAK BUCAK..! Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 ÖYLE SEVAPSIN Kİ BANABİR O KADARDA GÜNAH NEDEN SENSİN DERDİME CEVAP HANİ İLAÇLAR YARALAR İÇİNDİ İŞTE BENİM O YARA İSTERSEN İYİLEŞTİR İSTERSEN KIZGIN DEMİRLE DAĞLA...! ÖYLE YAKINSIN Kİ BANA BİR O KADARDA UZAK NEDEN SENSİN BANA YASAK HANİ ENGEL TANIMAZDI AŞK İŞTE SANA KALBİM TUZAK İSTERSEN TAKIL AĞIMA İSTERSEN KAÇ BUCAK BUCAK..! 20949[/snapback] bir gece karanlıkta bir karaltı daha gördüm uzakta ve yağmur öyle yağıyordu ki gözlerimi kör edecekti sanki... neden sonra uyandım bir de baktım sen yoksun kaldırımlara koştum ama sen oradada yoktun..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Sevgili askmiracle ne güzel şiirler onlar öyle..)) Devamını bekliyoruz.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ROTAMDA SEN DÜMENDE KALBİM VAR HASRETİME ŞAHİTTİR GÜVERTEDEKİ TAYFALAR PUSULAM AŞKI GÖSTERİYOR DİYORUM TAM YOL İLERİ UCUNDA ÖLÜM OLSA KIRAMAM Kİ DÜMENİ... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ROTAMDA SEN DÜMENDE KALBİM VAR HASRETİME ŞAHİTTİR GÜVERTEDEKİ TAYFALAR PUSULAM AŞKI GÖSTERİYOR DİYORUM TAM YOL İLERİ UCUNDA ÖLÜM OLSA KIRAMAM Kİ DÜMENİ... hep sana çıktı yollar yağmurlu ve ıslak gecelerde adam gibi adam aşkını gözünden kollar bırakmaz sevdasını hecelerde asıl yeri sevilenin gönüllerde.... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 AVUÇLARINA BIRAKTIM SEVDİĞİM NE VARSA KENDİNLE HARMANLAYIP BANA YOLLA OLMALISIN YAŞAMIMDA HER KOŞULDA SANA SAKLADIM AŞKIMI ANLASANA.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 AVUÇLARINA BIRAKTIM SEVDİĞİM NE VARSA KENDİNLE HARMANLAYIP BANA YOLLA OLMALISIN YAŞAMIMDA HER KOŞULDA SANA SAKLADIM AŞKIMI ANLASANA.. şafakla gidersem eğer ki bir gün unutma o gün bile seni aklıma yazacağım eğer ki bensem rüyalarda gördüğün seni sevmek suçsa ben idamlığım... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 SENİN OLSUN HAYATIMIN VAZGEÇİLMEZLERİ GEÇMİŞİM DE BUGÜNÜM DE SENİN OLSUN ÇEKİNME AL BENDEN BENLİĞİMİ YARINIMIN GÜNEŞİDE SANA DOĞSUN... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ben gidiyorum gece gelirim 11 lede yada12 gibi Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 ben gidiyorum gece gelirim 11 lede yada12 gibi BU NASIL ŞİİR TAMAM..GÖRÜŞÜRÜÜZ.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 BU NASIL ŞİİR TAMAM..GÖRÜŞÜRÜÜZ.. dayanamadım hasretine sensizken kabuslar gördüm katlanamadım sensizliğe sana geri döndüm... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 dayanamadım hasretine sensizken kabuslar gördüm katlanamadım sensizliğe sana geri döndüm... SÖYLEME FIRSATI BULAMADIM... ŞİMDİ SÖYLÜYORUM;ŞİİRLERİN ÇOK GÜZEL... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 SÖYLEME FIRSATI BULAMADIM... ŞİMDİ SÖYLÜYORUM;ŞİİRLERİN ÇOK GÜZEL... iltifatlar boştur ama sevilen birinden gelirse o zaman çok hoş olur.... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 GİRSEM YALNIZLIK GİRDABINA SÜRÜKLENSEM HATALARA UZATSAM ELLERİMİ SANA SÖYLE! TUTABİLİR MİSİN? DALSAM KORKU ORMANINA KAYBOLSAM KALSAM BİRBAŞIMA BEKLESEM ULAŞMANI BANA SÖYLE! BULABİLİR MİSİN? TUTUNSAM DERMANSIZ SEVDALARA ALDANSAM ÜMİTSİZ AŞKLARA TÜKENSEM EN SONUNDA SÖYLE! SEVEBİLİR MİSİN? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.