Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Senden hiç alamıyoruz ama. Biraz gayret !  smile.png

sende o asalet hep vardi ; ben sahsen alamiyordum ; ))

• Cevaplar 58
  • Görüntü 4,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Telekinezi: 3 Parapsikolojide, zihnin madde üzerinde yoğunlaşarak maddede hareket yada değişime yol açması 4 Ruh biliminde nesnelerin dokunulmaksızın hareket edişi 5 Fi

• Telekinezi üzerine deneyler yapılıyor ve gerçektir. Yiğit Bulut biraz abartmış olabilir.

• Yukarıdaki alıntıdaki akademisyenler hangi bilim dallarında çalışma yapıyor ?   Nazar, büyü olgu olursa ve bu olguların bilimsel açıklaması yapılırsa, Teizmin doğrulanmış olacağı mı düşünülüyor ?  

Gönderi tarihi:

Eğer, Şeytanı Mecazi olarak değil de gerçekten Metafizik bir varlık olarak düşünüyorsanız, bu sıkıntılı Psikolojik durumların hepsinin bilimsel açıklamaları olduğunu söyleyeyim.

Seytanin bilimsel aciklamasi, merak ettim dogrusu.

Bu sezgi ve kişisel deneyim işte. Bilimsel olarak açıklanınca ismi Plasebo Etkisi oluyor.

Bir sey "bilimsel olarak aciklanmaz" bilimselligi varsa bilimsel olarak aciklanir. Aksi bilimsel olmadigi aciklanir.

Nazar ve büyü de olabilir, katılabilirim. Bilimsel olarak açıklandığı zaman da kabul ederim.

Sen pseudoscience i bilimsel zannediyorsun, galiba.

Gönderi tarihi:

İşte Algılama / Algılamama farkı

Yine alaycı tavrın üzerinde. Diğer başlıktada gülmekten bitap düşmüş yerlerde debeleniyorsun. Ne iştir?

Bu başlıkları bizler de takip ediyor bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bir şeyler biliyorsan söyle de bizler de yararlanalım. 

Gönderi tarihi:

Kişilik üzerine yorumlar.

Alaycılık, kişilik üzerine yorum olmuyor mu? Madem fikir tartışılıyor en ufak şekilde kişiliğe yönlinmemeli.. Söylenecek tek şey; "hayır şu şekilde..." olmalı.

Ne demek "algılayamıyorsun". Böyle diyince, karşı tarafında aynı nitelemeyi kullanma hakkı doğmuyor mu? Al sana polemik. Biz de dikkatle izliyoruz. Benim için çok önemli felsefi konular.

Kişinin yorumuna yerlerde debelenerek gülmek falan..

Gönderi tarihi:

Ne demek "algılayamıyorsunBöyle diyince, karşı tarafında aynı nitelemeyi kullanma hakkı doğmuyor mu? Al sana polemik.

Bu ifadeyi ilk kullanana sorulması gereken soru.

Ayrıca, polemik ona denmez.

Gönderi tarihi:

Polemik, çözüme yönelik olmayan söz dalaşıdır. Biliyorsan söyle, söylemiyorsan değil demenin anlamı ne?

Gönderi tarihi:

Polemik, çözüme yönelik olmayan söz dalaşıdır.

Wikipedia

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.