Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2013 12 yıl Senden hiç alamıyoruz ama. Biraz gayret ! sende o asalet hep vardi ; ben sahsen alamiyordum ; ))
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Eğer, Şeytanı Mecazi olarak değil de gerçekten Metafizik bir varlık olarak düşünüyorsanız, bu sıkıntılı Psikolojik durumların hepsinin bilimsel açıklamaları olduğunu söyleyeyim. Seytanin bilimsel aciklamasi, merak ettim dogrusu. Bu sezgi ve kişisel deneyim işte. Bilimsel olarak açıklanınca ismi Plasebo Etkisi oluyor. Bir sey "bilimsel olarak aciklanmaz" bilimselligi varsa bilimsel olarak aciklanir. Aksi bilimsel olmadigi aciklanir. Nazar ve büyü de olabilir, katılabilirim. Bilimsel olarak açıklandığı zaman da kabul ederim. Sen pseudoscience i bilimsel zannediyorsun, galiba.
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl İşte Algılama / Algılamama farkı Yine alaycı tavrın üzerinde. Diğer başlıktada gülmekten bitap düşmüş yerlerde debeleniyorsun. Ne iştir? Bu başlıkları bizler de takip ediyor bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bir şeyler biliyorsan söyle de bizler de yararlanalım.
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Kişilik üzerine yorumlar. Alaycılık, kişilik üzerine yorum olmuyor mu? Madem fikir tartışılıyor en ufak şekilde kişiliğe yönlinmemeli.. Söylenecek tek şey; "hayır şu şekilde..." olmalı. Ne demek "algılayamıyorsun". Böyle diyince, karşı tarafında aynı nitelemeyi kullanma hakkı doğmuyor mu? Al sana polemik. Biz de dikkatle izliyoruz. Benim için çok önemli felsefi konular. Kişinin yorumuna yerlerde debelenerek gülmek falan..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Ne demek "algılayamıyorsunBöyle diyince, karşı tarafında aynı nitelemeyi kullanma hakkı doğmuyor mu? Al sana polemik. Bu ifadeyi ilk kullanana sorulması gereken soru. Ayrıca, polemik ona denmez.
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Polemik, çözüme yönelik olmayan söz dalaşıdır. Biliyorsan söyle, söylemiyorsan değil demenin anlamı ne?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.