Φ sezar1 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 uzaktayken sevmek.. çocukken mümkündür.. dinimizde caizdir Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sevmenin anlamını bilmeyenlerin bu topice yazmaları gülünç oluyor Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sevmenin anlamını bilmeyenlerin bu topice yazmaları gülünç oluyor ay mystic arkadasim, icimi okumussun Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ay mystic arkadasim, icimi okumussun okurum evelallah,başkalarınınkileri de okuyorum da o sebeple yazıyorum zaten Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 gözden ırak olan gönülden de ırak olur Alıntı
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 hmm olur tabii ki.. ben yasadim erkek arkadasim hollanda'daydi.. ben ise burada.. tabi arada benim icin kacip geliyordu TR'ye.. ama olmadi uzak olunca güvensizlik oluyor.. hos yakin olupta aldatanlar olabilir ama iste olmadi.. daha yeni ayrildik hemde cok kötü offf Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 sevdiğim arabistanda bile olsa yanına giderim.. niye uzaktan seveyim ya.. gözgöze bakmadan.. elini tutmadan.. kokusunu duymadan sevgi mi olur.. sevmeyi bilen üstatlara soruyorum.. Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Kokusunu duymak, Nefesini hissetmek, Sesini dinlemek lazım... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ister uzaktan olsun istersen yakından sevmek bi defa zordurrrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.