Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 benim beklediğim yaşamıyorki o ölmüş şimdi bedeninde bambaşka biri var sevgililerinin muhasebesini yapıyordur o yenisi ben ölmüş olanını bekliyorum çünkü ona inandım öyle birini yarattım kalbimde ve kalbimi onunla doldurdum ister deli de ister aptal ama ben birkere sevenlerdenim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 anladığım kadarıyla senin için ölmüş cevizağacı dost acı söylermiş... madem o seni beklemedi, bedeninde yeni biri var ve onunla mutluysa, neden sende mutlu olmayasın, mutluluğu yaşamayasın... bir kere sevmek çok güzel ama karşılıklı güzel... bence sende kendine güzel ve bembeyaz bir sayfa aç Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 o bahsettiğin mutluluğu yaşamak için başkalarının mutluluklarını elinden almam gerekiyor neden insanları mutsuz edeyimki işte benim mutluluğumda bu insanları mutsuz etmemenin mutluluğu bu bütün mutluluklardan daha güzel vijdanının verdiği mutluluk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ben sana yeni bir sayfa açmaktan bahsettim cevizağacı, onların mutluluğunu ellerinden al demedim ki tamam, anlıyorum seni sadece onunla mutlu olabileceğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun, gözlerini aç etrafa bak... SENDE MUTLULUĞU TEK BAŞINA DEĞİL SEVDİĞİNLE YAŞAMAYA LAYIKSIN... Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 çok iyi bir insansın MINEU teşekkür ederim bu söylediklerini birkere daha düşüneceğim bu sözler senin güzel kalbinden çıktığı için Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Ben yaz mevsimini çok seviyorumda önce düsündüm sadece yaz olsun diye ama o baskasininmis bende güzelyaz oldum.tatili hatirlatiyo sanki..sicacik Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 hülya polatın bir şarkısı yöresel bir şarkı keremi aslı yaktı benida taş yurekli yoksa yani taş yürekli falan alakam yoktur Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 nerden biliyorsun cimri : Alıntı
Φ polaris Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 polaris, Kutup Yıldızı'nın diğer adıdır. http://www.catamaranvega.com/astro/02/02_02.html Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Focalım sen nickinin anlamını yazdınmı ben göremedim lütfen sazanlık yapmayalım ben kendisinden duymak istiom Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Benim nikimin menşei kardelenden geliyor kardelen çiçeğini çok severim o nedenle böyle bir nick seçtim. formda benden öncekilere: Allahın selamı üzerinize olsun. forma benden sonra geleceklere ise hoş geldin diyorum. Alıntı
Φ PiC_BoY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ya bnm nick in anlamı belli ,herkesin bildiği üzere PiC : ingilizce resim demek hehe ........... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 benin nıkın belkı bır anlamı vardır ama bilmiyorum,nık bulmak zor olduğu için heralde bu yoktur dıye o an için aklıma gelmişti Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 lakabımın biraz fazlası te si fazla Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 açılımı belli işte AÇA Acı Çekmeye Alışık Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Insomnia=Uykusuzluk,uyuyamama hali demek...-) Bazı canlılar gece yaşar...-) Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Lost dream = kayıp düş Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Sanırım benim anlamı konusunda açıklama yapmam gereksiz.adı üstünde GOFRET. Ama sade değil karamelli,fındıklı gofret. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hulya avsar turkıyede yok desede ona ınat yasıyoruz ıste Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 nemesis=mitolojide intikam tanrıçası, gecenin kızı... Alıntı
Φ jigsaw_killer Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 "bulmacalı katil "anlamına gelir kendileri..kurbanlarını yarattığı oyun dünyasının içine hapseden,en sonunda kafayı yedirtip birbirlerini öldürmelerine neden olan akıl adamı,testere 1 we 2 nin psikopat insanı.. benle alakası yok Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 uzun zamandır nickime bi anlam bulmaya çalışıorum hala mantıklı bişey çıkmadı o yüzden ayhan'ın noktalısı kabul edin bu arada nickime uydurulacak her anlama açığım Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Seçkin, latif, ince anlamlı.... Ve edebiyatta da en güzel söylenmiş mısra (mısra-ı berceste) anlamına gelir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.