Φ isdemone Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ismimin ilk 2 harfi İS soyismimin ilk 3 harfi DEM vede ingilizcede 1 ONE Budur yanee... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Seçkin, latif, ince anlamlı.... Ve edebiyatta da en güzel söylenmiş mısra (mısra-ı berceste) anlamına gelir aman havani sevsinler Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 aman havani sevsinler Alemsin alaTurka yaa Alıntı
Φ gugukcuk Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Öyle şeyler canını sıkar ve gönül hanenden kaçıp gitmek gelir ve nefesin daraldığında açıp pencereyi haykırrrmakkk istersin işte o an elektrık tellerinden birisi sana seslenir gugukcuk Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Amerikan borsa endeksi bizdeki imkb gibi Alıntı
Φ ahirzaman Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ahir zamandan geliyor tabikide Gördümki bir bir alametler gerçekleşiyor Gördümki gençlik gaflete dalıyor Gördümki Kuran-ı kerim unutuluyor Gördümki Muhammed(sas)ahlakı yaşanmıyor ve kısacası müslüman olarak insanlara nakıpda üzülmeye başladığımdan beri İşte o zaman dan buyana AHİRZAMAN Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 benim ismimin anlamı: mısırda değerli bir taş ismiymiş. yemyeşim: sınıf arkadaşlarımın uydurduğu bir lakap Alıntı
Φ isdemone Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 NİCK DEDİĞİN ASLINDA TAM OLARAK BİR ANLAMA GELMEMELİ NEDE OLSA BURASI SANAL ALEM YANİ REELDEN FARKLI OLMALI ÇOĞU ŞEY BAKIN MESELA BENİM NİCKİN HİÇBİR ANLAMI YOK SADECE KISALTILMIŞ KELİMELER İÇERİR KARİZMATİK AMA DİMİ :d Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Herm bilgisayar bölümü öğrencisi olduğumdan hemde biraz bulaşık(virus gibi her yere bulaşıyorum) bir insan olduğumdan bunu kullanıyorum. arkadaşlarında kullanıyorlar onlar zaten koydular bizde devam ediyoruz. Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Anakonda anavatanı Güney Amerika olan en büyük yılan türü. Zehirsizdir. Avını sıkıp boğarak öldürür. Ancak yinede güçlü dişleri vardır.. Boyları zaman zaman 10 metreyi geçebilir. Her hayvanın varlığına saygı duyulması gerektiğini düşünen biri olarak özellikle hakkında en çok önyargıya sahip olunan yılanlardan birinin adını kendime nick olarak seçtim... UNUTMAYIN eğer bir insanı incitirseniz,sonra ondan özür ve af dileyebilir,helalleşebilirsiniz. Ama bir hayvanı incitirseniz böyle bir şansınız yok...... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 dogville.. köpek şehri katıldığım şehir ki benim için her yer dogville.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 filmi vardı dogville diye yanlış hatırlamıyorsam evet vardı maser.. dogville.. sonuna bayılırım hatta... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 nicole kidman mı oynuyordu ?? evet senin zamanında ise ben varım.. beni izleyeceksin.. yakındır Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Taurus:Boğa burcunun ve boğanın karşılığı.. Mutis :Adımın ablam tarafından şirinleştirilmiş hali.. Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Arabistanda bir dağ Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Mısır firavunlarından Hourus'un gözü.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Mısır firavunlarından Hourus'un gözü.. Küçük bir düzeltme(Yanlış bilgilendirmeyi engellemek için.. ): Öncelikle Horus,firavunun gözü değil,Mısır tanrılarından Osis ve İsiris'in oğludur.Avatarındaki o göz resmi ise Horus'un güneşi temsil eden gözünün resmidir.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Küçük bir düzeltme(Yanlış bilgilendirmeyi engellemek için.. ): Öncelikle Horus,firavunun gözü değil,Mısır tanrılarından Osis ve İsiris'in oğludur.Avatarındaki o göz resmi ise Horus'un güneşi temsil eden gözünün resmidir.. Saygı ve sevgilerimle.. sağol canım benim..fazla önemsememiştim..bilgililiğinden faydalanmamıza müsade edersen eğer..tutankamonun mezarı açıldığında içerisinde tütün yaprakları (parçacıkları) bulunmuş..o zaman tütün var mı yani keşfedilmişmiydi..bide piramitler içerisine sütü koyduğun zaman yoğurda dönüşüyor bunun sebebini biliyormusun.. Alıntı
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Pardaillan ( Şövalye de Pardaillan ); Micheal Zevaco tarafından kaleme alınmış ve tamamı 10 cilt olan, "Pardayanlar (Les Pardaillan)" isimli, dünyanın en ünlü tarih, aşk, macera ve kahramanlık romanının kahramanı. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Pardaillan ( Şövalye de Pardaillan ); Micheal Zevaco tarafından kaleme alınmış ve tamamı 10 cilt olan, "Pardayanlar (Les Pardaillan)" isimli, dünyanın en ünlü tarih, aşk, macera ve kahramanlık romanının kahramanı. okuduzmu peki Alıntı
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 okuduzmu peki Tabii ki okudum. Okuma alışkanlığım bu romanla başladı. İlk okuduğumda henüz çocuktum. 3 yıl önce bir kez daha okudum. Belki sizin açınızdan inanması güç olacak ama söylemeden geçemeyeceğim; Akşam yemeğinden sonra elime aldığım bir cildinin tamamını okumadan bırakmadığım zamanlar oldu. Öyle ki akşam okumaya başladığım bir cilt tamamlandığında kahvaltımı yapıp işe gidiyordum. Eğer imkanınız olur da siz de okursanız bana hak verirsiniz Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 nickimin anlamı Asfalt zaten bilmeyen yoktur Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Tabii ki okudum. Okuma alışkanlığım bu romanla başladı. İlk okuduğumda henüz çocuktum. 3 yıl önce bir kez daha okudum. Belki sizin açınızdan inanması güç olacak ama söylemeden geçemeyeceğim; Akşam yemeğinden sonra elime aldığım bir cildinin tamamını okumadan bırakmadığım zamanlar oldu. Öyle ki akşam okumaya başladığım bir cilt tamamlandığında kahvaltımı yapıp işe gidiyordum. Eğer imkanınız olur da siz de okursanız bana hak verirsiniz pardaillan okunmaya değer görünüyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.