Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

benim beklediğim yaşamıyorki o ölmüş şimdi bedeninde bambaşka biri var sevgililerinin muhasebesini yapıyordur o yenisi ben ölmüş olanını bekliyorum çünkü ona inandım öyle birini yarattım kalbimde ve kalbimi onunla doldurdum ister deli de ister aptal ama ben birkere sevenlerdenim

• Cevaplar 233
  • Görüntü 25,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

anladığım kadarıyla senin için ölmüş :(

cevizağacı dost acı söylermiş... madem o seni beklemedi, bedeninde yeni biri var ve onunla mutluysa, neden sende mutlu olmayasın, mutluluğu yaşamayasın... bir kere sevmek çok güzel ama karşılıklı güzel...

bence sende kendine güzel ve bembeyaz bir sayfa aç ;)

Gönderi tarihi:

o bahsettiğin mutluluğu yaşamak için başkalarının mutluluklarını elinden almam gerekiyor neden insanları mutsuz edeyimki işte benim mutluluğumda bu insanları mutsuz etmemenin mutluluğu bu bütün mutluluklardan daha güzel vijdanının verdiği mutluluk ;)

Gönderi tarihi:

ben sana yeni bir sayfa açmaktan bahsettim cevizağacı, onların mutluluğunu ellerinden al demedim ki :( tamam, anlıyorum seni sadece onunla mutlu olabileceğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun, gözlerini aç etrafa bak... SENDE MUTLULUĞU TEK BAŞINA DEĞİL SEVDİĞİNLE YAŞAMAYA LAYIKSIN...

Gönderi tarihi:

çok iyi bir insansın MINEU teşekkür ederim bu söylediklerini birkere daha düşüneceğim bu sözler senin güzel kalbinden çıktığı için :clover:

Gönderi tarihi:
;):thumbsup:
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ben yaz mevsimini çok seviyorumda önce düsündüm sadece yaz olsun diye ama o baskasininmis bende güzelyaz oldum.tatili hatirlatiyo sanki..sicacik

Gönderi tarihi:

hülya polatın bir şarkısı yöresel bir şarkı keremi aslı yaktı benida taş yurekli yoksa yani taş yürekli falan alakam yoktur :)

Gönderi tarihi:

biliyoruz yufka yürekli :P

Gönderi tarihi:

nerden biliyorsun cimri :P:

Gönderi tarihi:

Focalım sen nickinin anlamını yazdınmı ben göremedim :unsure:

lütfen sazanlık yapmayalım ben kendisinden duymak istiom -_-

Gönderi tarihi:

Benim nikimin menşei kardelenden geliyor kardelen çiçeğini çok severim o nedenle böyle bir nick seçtim. formda benden öncekilere: Allahın selamı üzerinize olsun. forma benden sonra geleceklere ise hoş geldin diyorum.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ya bnm nick in anlamı belli ,herkesin bildiği üzere PiC : ingilizce resim demek :D hehe ...........

Gönderi tarihi:

benin nıkın belkı bır anlamı vardır ama bilmiyorum,nık bulmak zor olduğu için heralde bu yoktur dıye o an için aklıma gelmişti :)

Gönderi tarihi:

lakabımın biraz fazlası te si fazla

Gönderi tarihi:

açılımı belli işte

AÇA

Acı Çekmeye Alışık

Gönderi tarihi:

Insomnia=Uykusuzluk,uyuyamama hali demek...-)

Bazı canlılar gece yaşar...-)

Gönderi tarihi:

Sanırım benim anlamı konusunda açıklama yapmam gereksiz.adı üstünde GOFRET. :D

Ama sade değil karamelli,fındıklı gofret. ;)

Gönderi tarihi:

hulya avsar turkıyede yok desede ona ınat yasıyoruz ıste

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

"bulmacalı katil "anlamına gelir kendileri..kurbanlarını yarattığı oyun dünyasının içine hapseden,en sonunda kafayı yedirtip birbirlerini öldürmelerine neden olan akıl adamı,testere 1 we 2 nin psikopat insanı.. :) benle alakası yok :P

Gönderi tarihi:

uzun zamandır nickime bi anlam bulmaya çalışıorum hala mantıklı bişey çıkmadı :stuart::lol:

o yüzden ayhan'ın noktalısı kabul edin :P:D

bu arada nickime uydurulacak her anlama açığım :D

Gönderi tarihi:

Seçkin, latif, ince anlamlı....

Ve edebiyatta da en güzel söylenmiş mısra (mısra-ı berceste) anlamına gelir ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.