Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hadi git izin verdim:) Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 gayet açık ukalasın sanki biraz Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 angelflower : melek çiçeği Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 angel yau öle bi çiçek varmı ? Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 var...türü tükenmekte ve agrı dagının eteklerinde koruma altında ... Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 ben de alacakaranlık meleeeyim:))) Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 ben de alacakaranlık meleeeyim:))) meleğim benimmmm hem melek hem salem cadısı Alıntı
Φ aftiel Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Karışık bende, hepsinden var Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 kojiro hyuga çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi captain tsubasa da esas oğlan tsubasa nın baş rakibi ,bi nevi düşmanı idi. tsubasanın teknik ,göze hoş gelen futboluna karşın kendisinin fizik-kondüsyona yönelik sade ama etkili bi stili vardı. arada sırada piskopata bağlar kaplan vuruşu dediği bişi yapardı kaleci filan içeri girerdi topun şiddetinden. ben küçükken herkes ya tsubasa olurdu maçlarda ya genzo wakabayashi. ama ben hep kojiroyu örnek aldım kendime. evet bunda çok teknik bi oyuncu olmamamın payı büyüktü.ama hırslıydım çalışkandım, çok koşar,iyi pres yapardım. ayrıca kendisi fakir olmasının yanında gururlu bi gençti.bi kaç bölümde gördüğümüz üzere hem top oynar hemde fakir ailesine bakardı.tsubasa gibi yediği önünde yemediği arkasında değildi.o yüzden bilirdik her ne kadar sert ve acımasızda görünse delikanlı adamdı kojiro. kendisini takdir ettik adını nikimiz yaptık hoş oldu Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 angel yau öle bi çiçek varmı ? sana çaktırma die kaç kere söyledim belki yutarlar dedim di ozaman şöle değiştiririm ala ala çiçeklerin meleği veya meleklerin çiçeği ( bunu daha tuttum ) oldu mu cicim Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 oldu örtmenin, yanlız bişey isticem u çiçeğin sistematiğini yaparmısın bana Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 olur yaparım bilare Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Nickimin Anlamı Resimde De Görüldüğü Gibi Seat LEON Araba Markası... Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 meleğim benimmmm hem melek hem salem cadısı şşş noluyonuzzzz Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 sevdim seni kojiro ama çok deil Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 sevdim seni kojiro ama çok deil saol femalex sende fena birine benzemiosun en azından misafirperversin senden başka varlığımızı hisseden yok Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 fena değil kötüyüm ben atilla ilhanın dedii gibi kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 fena değil kötüyüm ben atilla ilhanın dedii gibi kötüyüm karanlığım biraz çirkinim valla bilmem o kadarını ben ortak paydada buluşabileçeğim birine bakarım öle isen anlaşırız demektir. Alıntı
Φ irresistible Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 karşı konulamayan Alıntı
Φ kojirohyuga Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 anlaşamayız o zaman çok çabuk karar veriosun sen galiba yanlış yaparsın benden uyarması al bende yaptım ne anlama geliosa Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ne anlama geldiğini bilmiosan yapma ya da yap Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.