Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

7 Temmuz 2013

Gezi Parkı'nda flaş gelişme

Gezi Parkı'nı halka bir türlü açmayan AKP şimdi de kartlı iftar çadırı kuruyor!

GERÇEK GÜNDEM / HABER MERKEZİ - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yarın açılabileceğini söylediği Gezi Parkı'na Ramazan çadırı kuruluyor.

Ancak iddialara göre Ramazan çadırında orucunu açmak isteyenler yemekleri kendilerine dağıtılan kartlar vasıtasıyla alabilecek.

Söz konusu kartların ise AKP teşkilatları tarafından dağıtılacağı öğrenildi.

İddialara göre bu karta sahip olmayanlar hem iftar için Gezi Parkı'na giremeyecek hem de yemek alamayacak.

Öte yandan gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre Taksim Dayanışması halkı yeniden Gezi Parkı'na çağırdı.

Parkı halka açmak isteyen Taksim Dayanışması Pazartesi günü saat 20:00'de vatandaşları Gezi Parkı'nda buluşmaya davet ediyor.

Gönderi tarihi:

Gezi Parkı yarın halka açılacak Kadir Topbaşla,Vali mutlu gelecek

Yarin gorecegiz kime acilacagini; tum halka mi, yoksa AKP biatcilarina mi?

Gönderi tarihi:

Yarin gorecegiz kime acilacagini; tum halka mi, yoksa AKP biatcilarina mi?

Tüm halka açılır fakat teröristler ve kargaşa çıkarmak isteyenler tabiki girmeyecek,onlarıda alsınlarda huzurun bozulmasına göz mü yumulsun ? Halkmış..Siz halkı görmediniz daha 

Gönderi tarihi:

Tüm halka açılır fakat teröristler ve kargaşa çıkarmak isteyenler tabiki girmeyecek,onlarıda alsınlarda huzurun bozulmasına göz mü yumulsun ? Halkmış..Siz halkı görmediniz daha 

Dedim ya sen diktatorun provakatorleri ile direnen halkin farkini algilayamiyorsun. 

Gönderi tarihi:

Direnen halk diye birşey yok

Dogrudur AKP diktasina biat edenler icin yoktur. Sadece direnenler icin hak ve ozgurlugunu talep edenler icin BIAT ETMEYENLER ICIN VARDIR.

Gönderi tarihi:

Dogrudur AKP diktasina biat edenler icin yoktur. Sadece direnenler icin hak ve ozgurlugunu talep edenler icin BIAT ETMEYENLER ICIN VARDIR.

Ne hakkı ne özgürlüğü :D Ne dayatıldı elinden ne alındı  onu söyle  bana ? Beğenmiyorsan sistemi yasal bir şekilde oyunu vermezsin çıkan sonucada saygı göstermek zorundasın

Gönderi tarihi:

Ne hakkı ne özgürlüğü biggrin.png Ne dayatıldı elinden ne alındı  onu söyle  bana ? Beğenmiyorsan sistemi yasal bir şekilde oyunu vermezsin çıkan sonucada saygı göstermek zorundasın

Bukadar anlattiktan sora hala algilanmadi ise, ortada bir noncognitivizm var demektir.

Yani ben bir seyin beyaz oldugunu ne kadar gosterirsem gostereyim, sen onun siyah oldugunu aklinda sabitledikten sonra beyazi algilamanin olanagi yoktur.

Hayir efendim, ben bir birey olarak nicelik degilim. Ben once benim hak ve ozgurlugume saygi isterim. Bunu vermeyeni de protesto ederim.

Ben baskalarinin sectigi diktatoru kabullenmek zorunda da degilim. Eger o basbakan oldugunun bilincinde olsa tum toplumu kucaklar, sadece kendine ve partisine biat edenleri degil.

Gönderi tarihi:

Bukadar anlattiktan sora hala algilanmadi ise, ortada bir noncognitivizm var demektir.

Yani ben bir seyin beyaz oldugunu ne kadar gosterirsem gostereyim, sen onun siyah oldugunu aklinda sabitledikten sonra beyazi algilamanin olanagi yoktur.

Hayir efendim, ben bir birey olarak nicelik degilim. Ben once benim hak ve ozgurlugume saygi isterim. Bunu vermeyeni de protesto ederim.

Ben baskalarinin sectigi diktatoru kabullenmek zorunda da degilim. Eger o basbakan oldugunun bilincinde olsa tum toplumu kucaklar, sadece kendine ve partisine biat edenleri degil.

Asıl yaptığın anlatmak değil dayatmaktır..Ben böyle diyorum sende kabul ediceksin demektir.

Hiç kimse senin hak ve özgürlüğü saygısızlık yapmıyor ama sen gelip huzuru bozup adına özgürlük diyorsan buna saygı bekleyemezsin.

Başkalarının değil halkın seçtiği başkandır,oylama sonuçları gayet demokratik ve herkesin kullanabildiği bir şekilde sonuçlanmıştır..Senin saygı göstermek zorunda olduğun şey işte budur..Başbakan kendi partisinden olmayanlarıda kucakladı birçok kez..Gittiler yahudilerin adamı dediler,hristyanların adamı dediler,teröristlerle işbirliği yapıyor bende dedim eskiden yalan söylemiyorumki ama şöyle bir düşününce neyin ne olduğu daha iyi anlıyor insan..

Eskiden doğunun arap çöllerinden bir farkı yoktu şimdi yeni yeni nasılda gelişiyor,modernleşiyor..Yıllar önce hakkarida havalimanı açmak espriydi şimdi gerçek oldu..Bu ne demek biliyor musun ,savaşın çıkmasına sebep temellerden birisiydi ve yıkılıyor demek..

Bak kaç aydır şehit haberide gelmiyor,halbuki sizin savunduğunuz zihniyet Erdoğanı teröristle işbirliği yapmakla suçluyordu..

Bunlar sadece birkaçı laf açılırsa sayfalar bitmez..

Gerçekler ortadadır..Bu zamana kadar hiç kimsenin yaşamına karışılmamıştır nede hakkı elinden alınmıştır..Ama etrafı yakıp yıkmakla hakkımızı arıyoruz demek teröristliktir,huzuru bozmakla özgürlüğümüzü istiyoruz demek teröristliktir.

Gönderi tarihi:

Basbakanin Islamlastirma yönetemlerinden biridir iftar cadirlari.Insanlara hizmet icin degil insanlari aldatmak icin kurulur o cadirlar.

Aslinda Türkiye 10 yil öncesine kadar Laik Türkiye olarak biliniyordu,10 yildir artik Laiklik denilen kavram ortadan kaldirildi ve GRAHAM FULLER'in dostu Abdullah Güle önerdigi ILIMLI ISLAM devleti olusturuldu.

Türkiye Cumhuriyeti Islamlastikca ABD'nin daha cok dostu olmaktadir.Cünkü Amerika Lozan'in imzalamamis ve SEVR'in yeniden hortlamasi icin AKP'yi yani Lozan karsitlarini iktidara getirmistir.Iste Hangi Halk diye soranlar,Lozan savunucularini halk olarak görmezler onlar icin halk Abdullah Öcalan'in teröristleridir.Ve Fetulah Gülen'in cemaatidir ve elinde palalarla insanlara saldiranlardir HALK.

Misir'da zafer kazandik diye göbek atan seriat yanlilari neye ugradiklarini sasirdilar.Ummadiklari bir tokat yediler,Simdi karsilarinda sadece SURIYE DEGIL MISIR'da var.Yani BOP daha dogrusu Ortadogu'ya ihanet planlarinin esbaskani'nin hayalleri bir anda ucup gitti.Müslümani müslüman kirdirmayi hüner sayan bir esbaskan ancak emperyalist yandasi olabilir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.