Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2013 Admin Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2013 Maskeli Süvari - The Lone Ranger (2013) Oyuncular: Johnny Depp (Tonto), Armie Hammer (John Reid / The Lone Ranger ), Tom Wilkinson (Latham Cole), William Fichtner, Helena Bonham Carter, Barry Pepper, James Badge Dale (Dan Reid), Ruth Wilson (Rebecca Reid), James Frain, Mason Cook (Will), Matt O''Leary, Leon Rippy, W. Earl Brown (Stache), Harry Treadaway (Frank), Damon Herriman (Ray)Yonetmen: Gore Verbinski 1950lerin televizyon dizisinin yeniden hayata geçirlen versiyonu olan bu film oldukça ses getireceğe benziyor. Yapımcı Jerry Bruckheimer ve yönetmen Gore Verbinski (Karayip Korsanları serisindeki ekip) “The Lone Ranger / Yalnız Süvari” ile aksiyon ve mizah yönü ağır basan, heyecanlı bir macera sunuyor. Filmde, maskeli bir kahraman, sinema karekteri olarak hayata döndürülüyor. Bir amerikan yerlisi, ruhani savaşçı Tonto (Johnny Depp), hukukçu John Reid’in (Armie Hammer) bir efsaneye dönüşmesine dair anlatılmamış hikayeleri anlatıyor. Ah Johnny ah ilginç karekterleri oynamakta çok usta... özellikle böylelelerini.... In this reboot of the 1950s television series, Native American warrior Tonto rescues wounded lawman John Reid and restores him to health, thus creating an often-contentious but effective partnership as they attempt to rid the Old West of corruption. Cast: Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Tom Wilkinson, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson, Robert BakerDirector: Gore Verbinski Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2013 Deep'in imajı çok güzel olmuş,gerçekten bu adama yakışıyor Alıntı
Φ emlcvdv1907 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2013 izlemiştim beğendim Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2013 İlk başlarda tam olarak aklımı veremeyip sıkıldım fakat ilk 15 dakikadan sonra film açıldı ve gülmeye başladım özellikle Tonto'yu yavaş yavaş tanımaya başladığımızda.Atla ilgili şeylere çok güldüm.. Make Trade ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.