Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bugun T.C. Tarihinde bir ilk daha yasaniyor.

 

Su anda yuz binler Taksim'e dogru ilerliyor ve Taksimde birlesiyor.

 

Farklar;

 

Bu bir 1 Mayis Eylemi degil.

 

Taksim de ve giden yollarda Polis yok.

 

Halkta polisten korunma hazirligi yok.

 

Halk organize bir sekilde sokaklari temizliyor.

 

Taksim de halka her turlu yardim adina yiyecek/icecek merkezleri ve olassi polis saldirisinda verilecek gaz maskeleri, limon, su, sirke ve bilimum korunma malzemeleri.

 

Bu halk direnisinin anlami su.

 

"Biz diktatorden aciklama bekliyoruz, hem Taksim, Hem gezi Parki hem de bundan sonra halka verebilecegi guven ve saglikli demokratik ve ozgur yasam ve iliski icin. Bu da bizim diktatorden bekledigimizdir."

Gönderi tarihi:

Bu arada,yandas ve yalaka TV ve Radyo kanallari haberleri carpitarak veriyor ve dinleyiciler üzerinde gercekleri carpitma operasyonlari yapiyorlar.Bazi taninmis yandas gazeteciler halki provake edecek tarzda  sözler söyleyip özgürlük mücadelesi verenlere hakaretler yagdiriyorlar.

 

Basbakan ve Ankara Büyük Sehir Belediye Baskani Melih Gökcek'in tehditvari sözleri ise AKP'nin neleri göze almaya hazir oldugunun ispatidir.Melih Gökcek "sizi bir kasik suda bogariz"Basbakan;"Biz milyonlari toplariz"bu sözler tehdit dolu sözler olmanin yanisira cok korkunc bir zihniyetin is basinda oldugunu bize anlatiyor.Bu bir ic savas tehditidir.Yani AKP hedefine ulasabilmek icin ic savasa bile hazirdir.Ancak bu amacina ulasamadan tepe taklak gidecektir.

 

saygilarla

Gönderi tarihi:

Basbakan kacarayak,havaalaninda aciklamalar yapmis:Secmenimizi zor tutuyoruz,demis...!

 

Bu sözler bir mesaj niteligi tasir,kiskirtmadir,sokaga cikin ve Kemalistlere,Anti AKP'cilere,SEVR karsitlarina,Laiklere karsi mücadele verin anlamina gelir.

 

Bu sözlerin birakin düsünülmesini söylenmesi SUCTUR.Dogal sartlarda devletin savcilari derhal harekete gecerek inceleme baslatir.Ama sartlar dogal degil,savcida,yargicta,poliste bu suca ortaktir.Yani MARKO PASA hesabi.

 

Simdi Icisleri bakani ve ona paralel olarak,yandas medya;koro halinde,iddialarin gercek olmadigini,sosyal medyada mevcut olan fotograflarin Türkiye ile ilgisi olmadigini bunlarin yabanci ülkelerdeki protestolarda cekilmis resimler oldugu carpitmasini islemeye basladilar.Yani polis cok masummus!

 

Halbuki resimlerin hepsi son birkac gündür yasanan zulümle ilgili gercek resimlerdir.Polisin nasil hunharca davrandigini,yere düsen insanlari nasil tekmeledigini gösteren resimlerdir,Sirtlarinda TÜRKCE yazmasa bize yutturacaklar bu yalanlari.Hele bir resim varki:3-4 kisi bir binanin kapisina siginmis 2 metre önlerinde en az 10 tane polis ve ellerinde biber gazi bu siginan kisilerin yüzlerine sikiyorlar.Bu polisleri doguran analar keske tas dogursaydilar.Nerden bilecektiler ki dogurduklari bu cocuklar insanlik düsmani olarak görev üstleneceklerdir.

 

Polisin sucu yok diyor Bahceli!Gel de gülme.Ya arkadas sen nasil bir insansin.Amacin nedir,kime hizmet icin o partinin basindasin?Zulmeden POLISTIR.Hangi masumiyetten bahsediyorsun.Emir almislar,Eger bir emir insanlik sucu islemeye yönelikse bu emir yerine getirilmez.Burada POLIS sucludur kimse polisi savunmasin.Iktidar sucludur.Polisin bu zulmünü yumusatmaya,bu zulme hafifletici sebepler bulmaya calisanlar eger gaflet icersinde degillerse renkleri acikca ortadadir.

 

Basbakan simdi bu zulmü bu adaletsizligi,bu hak ve hürriyet gaspini birtakim iddialarin arkasina saklanarak perdelemeye calisirken bir de tehditler savuruyor.Tehditler savururken de yurt disina kacmanin telasindadir.Basbakani kaciriyorlar.

 

Basbakanin basin danismani olan kisi bugün bir televizyon kanalinda ;Erdogani yedirtmeyiz dedi.Ayni Erdogan Hakan Fidan'i yedirtmem dedi.Düsünün ne kadar gayri ciddi ve etik olmayan kadrolar tarafindan Türkiye yönetilmektedir.

 

Ey,YETMEZ AMA EVET'ciler,eserinizle ne kadar gurur duysaniz yeridir.Durmayin devam edin.SIZLERIN TASIDIGI YÜZE SAHIP OLMAK ISTEMEZDIM.

 

saygilarla

Gönderi tarihi:

Cok iyi biliyoruz ki;halka karsi sistemler ya FASIST ya da Komünist sistemlerdir.Bu sistemlerde,halkin ayaklanmasi,hak aramasi,fasist veya Komünistlerden hesap sormaya kalkismasi siddet ve zulümle önlenmeye calisilir.

 

S.S.C.B.tarihi boyunca bu zulüm ve siddetin,katliamlarin tarihi olmustur.Iste Cekoslovakya;iste Polonya;iste Macaristan,Romanya vd.Sovyet ordularinin zulmünü yasamis olan halklardir.

 

Almanya,ispanya,Italya,Sili;Arjantin vd.Fasist yönetimlerin zulmünü yasayan halklardir.Cünkü bu toplumlar gördükleri baskilar karsisinda ayaklanmislar.özgürlüklerini hak ve adaleti istemislerdir.

 

Demokratik ülkelerde halka zulüm yoktur,noksan demokrasi vardir ama halka zulüm yoktur.Günün sartlarina göre demokrasi ibresinin asagiya veya yukariya dogru hareket etmesi dogaldir.Demokrasi herkesin her istedigini yapabilmesi olsa bile bir baskasinin hak alanina girme hakki vermez,ne bireylere ne de yönetimlere.

 

12 yildir Türkiye'yi yönetenler hep demokrasiden bahsettiler.Demokrasinin D harfini bile uygulamadilar,aksine;120 bin olan polis sayisini 250 bine cikartarak demokratik degil ama polis devleti yarattilar.

Her agzini acanin tepesine bu polisleri bindirdiler,agizlarini kapattirdilar,hak istemelerini önlediler,en ufak bir protestoya karsi fasismin savcilari hemen harekete gecti.Suclamalar öyle simit caldi cinsinden degil;darbe,hükümeti devirme,suc örgütü olusturma,organize suc seklinde suclamalarla fasismin savcilari sorusturma baslatti yargiclarida bu savcilarin iddianamelerini KABUL ETTI.Lakablari CUMHURIYET SAVCISI olanlar Cumhuriyeti degil zulmü korudular.

 

Simdi de;Tweet attilar diye 29 genci(simdilik)gözaltina aldilar.Kimler?Iste yukarida bahsettigimiz savcilar!

 

Terör örgütünün yandasligini,yapanlara,terör örgütünün sembolü olan bayragi tasiyanlara,ülkeyi bölünme sürecinin esigine getirmis olan hükümete,cignenen Anayasayi cigneyenlere aldiris etmeyen bu savcilar,fasizme karsi olanlari gözaltina aldilar.

 

Bu millet artik uyandi henüz uyku mahmurlugu olsa bile uyaniyor demektir bu.Fasizmin ve onun yargisinin korkusu budur bu korkuyu artik damarlarinin en ücra köselerinde hissetmeye basladilar.Simdi kaba kuvvetle baslattiklari yildirma operasyonlarini yargi yoluyla devam ettirecekler.Ama artik nafiledir bunlar,

 

DEV UYANIYOR ARTIK.

 

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.