Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kendimden gıcıklanıyorum yahuu, yalnızlığımdan, kuruntularımdan, yanlışlarımdan,yaşamdan,

falan-falan-falan..zor geliyor zor..kabul..yaşam zor..bıktım yap lardan yap malardan, git lerden -gel lerden,zekilerden aptallardan,kötüden ve mükemmelden..bıktım..evet..evet..gıcıklanıyorum kendimden..

Gönderi tarihi:

arkadaşlar kendimden gıcıklanıyorum yahuu, yalnızlığımdan, kuruntularımdan, yanlışlarımdan,yaşamdan,

falan-falan-falan..zor geliyor zor..kabul..yaşam zor..bıktım yap lardan yap malardan, git lerden -gel lerden,zekilerden aptallardan,kötüden ve mükemmelden..bıktım..evet..evet..gıcıklanıyorum kendimden..

du biraz pollyannacılık oynayalım...dinle şimdiiii :)

yaşamak güzel şey doğrusu

üstelik hava güzelse...

hele gücün kuvvetin yerindeyse :)

Elin ekmek tutmuşsa birde...

hele tertemizse gönlün !

hele kar gibiyse alnın...

yani kendinden korkmuyorsan,

kimseden korkmuyorsan dünyada..

dostuna güveniyorsan,

iyi günler bekliyorsan hele :)

iyi günlere inanıyorsan,

üstelik HAVADA GÜZELSE :)

yaşamak güzel şey..

çok güzel şey doğrusu.. :)

hayatı bende çok anlamsız buluyorumm...ve doya doya yaşayan..hayatı sevenlere bayılıyorum...var mı bunun bir formülü arkadaşlar? varsa bizede söyleyinn? :)

[size=2]EN DERİN YARALAR KAPANIYORSA..EN DERİN ACILAR UNUTULUYORSA..NEDEN KORKULUR HAYATTAN SÖYLEYİİN BANA...[/size]

Gönderi tarihi:

olar böyle fiqqaro arada bir gelir gider sonra sabah olur bakkala giderr gazeteni alırsın elektrik su faturası derken bi bakmışsın yine oyuna devamm :)

evet..oyuna devam..ya bu kendini kandırma halide güldürüyor beni ama ..hayırlısı.. :)

Gönderi tarihi:

du biraz pollyannacılık oynayalım...dinle şimdiiii :)

yaşamak güzel şey doğrusu

üstelik hava güzelse...

hele gücün kuvvetin yerindeyse :)

Elin ekmek tutmuşsa birde...

hele tertemizse gönlün !

hele kar gibiyse alnın...

yani kendinden korkmuyorsan,

kimseden korkmuyorsan dünyada..

dostuna güveniyorsan,

iyi günler bekliyorsan hele :)

iyi günlere inanıyorsan,

üstelik HAVADA GÜZELSE :)

yaşamak güzel şey..

çok güzel şey doğrusu.. :)

hayatı bende çok anlamsız buluyorumm...ve doya doya yaşayan..hayatı sevenlere bayılıyorum...var mı bunun bir formülü arkadaşlar? varsa bizede söyleyinn? :)

[size=2]EN DERİN YARALAR KAPANIYORSA..EN DERİN ACILAR UNUTULUYORSA..NEDEN KORKULUR HAYATTAN SÖYLEYİİN BANA...[/size]

:):) ...

Gönderi tarihi:

ya kendini kandırma değil aslında farkında olmadan içine girmek denebilir dimiii...

kafana göre takıl ne halin varsa gör Allah bildiği gibi yapsın emiii :lol::stuart::D

sağol nico kardeş. :lol: bugün çok neşeliyim..motosikletimle bu gün mersinin yaylalarını,sahillerini arşınladım..arındım iş koşturmalarının verdiği kirlenmişliklerden..hani bu günde pazar yaa..eee sen naptın..? :stuart::P

Gönderi tarihi:

ohh iyi etmişsin yav bana cezerye gönder bide böyle meşhur bişeyi var merssinin üstünde köpükler oluyoo off canım çektii

tamam..msn ni gönder..üstünde köpükler olan kerebiç mi.? şalgam mı.? hangisi..ona göre göndereyim..

Gönderi tarihi:

kerebiç tabeeeeeeeeeee tamam da msn den mi yollanıyoo ..olar bir ara veririm . :D

adres vermicekmisin ..nereye gönderecem. :unsure: .forumda adres yazarmısın. kendin bilirsin..özel msj muhabbeti var buranın ..oradan adres versende olur.. :)

Gönderi tarihi:

adres vermicekmisin ..nereye gönderecem. :unsure: .forumda adres yazarmısın. kendin bilirsin..özel msj muhabbeti var buranın ..oradan adres versende olur.. :)

tamam tamam cidden göndericen galiba tamam o zaman ya şimdi tv sefası yapim göndericem bir ara

tantuni de gönder ama ne o meşhur tantunici yaprak mydı kimdi..

Gönderi tarihi:

tamam tamam cidden göndericen galiba tamam o zaman ya şimdi tv sefası yapim göndericem bir ara

tantuni de gönder ama ne o meşhur tantunici yaprak mydı kimdi..

biri birşey ister ve elimizdende geliyor ise yaparız be nico cum..mersini biliyorsun haa..yaprak tantuni filaan..sahi sen hangi şehirdendin.

Gönderi tarihi:

üstünde köpüğü olan şeyy :D figgarooo ..kerebiçtir tabiiiii yaaa şalgam olurmu ? :D (toprakmışız :) )

selam..toprak..tebrikler..terfi etmişin.sende mi mersin..adana diye okumuştum.gerçi o da çukurova farketmez.. :clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.