Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 arkadaşlar kendimden gıcıklanıyorum yahuu, yalnızlığımdan, kuruntularımdan, yanlışlarımdan,yaşamdan, falan-falan-falan..zor geliyor zor..kabul..yaşam zor..bıktım yap lardan yap malardan, git lerden -gel lerden,zekilerden aptallardan,kötüden ve mükemmelden..bıktım..evet..evet..gıcıklanıyorum kendimden.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ınadına yasamak malesef..bir an yakındım falan ama..devam cırmalamaya.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 (düzenlenmiş) bhgnmgşlhoıypuommöbwrşltjl Tarih: 9 Haziran , 2006 Düzenleyen: dogville. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 olar böyle fiqqaro arada bir gelir gider sonra sabah olur bakkala giderr gazeteni alırsın elektrik su faturası derken bi bakmışsın yine oyuna devamm Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 arkadaşlar kendimden gıcıklanıyorum yahuu, yalnızlığımdan, kuruntularımdan, yanlışlarımdan,yaşamdan, falan-falan-falan..zor geliyor zor..kabul..yaşam zor..bıktım yap lardan yap malardan, git lerden -gel lerden,zekilerden aptallardan,kötüden ve mükemmelden..bıktım..evet..evet..gıcıklanıyorum kendimden.. du biraz pollyannacılık oynayalım...dinle şimdiiii yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava güzelse... hele gücün kuvvetin yerindeyse Elin ekmek tutmuşsa birde... hele tertemizse gönlün ! hele kar gibiyse alnın... yani kendinden korkmuyorsan, kimseden korkmuyorsan dünyada.. dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan, üstelik HAVADA GÜZELSE yaşamak güzel şey.. çok güzel şey doğrusu.. hayatı bende çok anlamsız buluyorumm...ve doya doya yaşayan..hayatı sevenlere bayılıyorum...var mı bunun bir formülü arkadaşlar? varsa bizede söyleyinn? [size=2]EN DERİN YARALAR KAPANIYORSA..EN DERİN ACILAR UNUTULUYORSA..NEDEN KORKULUR HAYATTAN SÖYLEYİİN BANA...[/size] Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 ben de bazen gıcıklanıyorum da sonra kendime sıkıysa intihat et hadi diyorum ona da hiç yanaşmayacağıma göre susup oturuyorum yukarda böyle demek istemiştim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 olar böyle fiqqaro arada bir gelir gider sonra sabah olur bakkala giderr gazeteni alırsın elektrik su faturası derken bi bakmışsın yine oyuna devamm evet..oyuna devam..ya bu kendini kandırma halide güldürüyor beni ama ..hayırlısı.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 du biraz pollyannacılık oynayalım...dinle şimdiiii yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava güzelse... hele gücün kuvvetin yerindeyse Elin ekmek tutmuşsa birde... hele tertemizse gönlün ! hele kar gibiyse alnın... yani kendinden korkmuyorsan, kimseden korkmuyorsan dünyada.. dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan, üstelik HAVADA GÜZELSE yaşamak güzel şey.. çok güzel şey doğrusu.. hayatı bende çok anlamsız buluyorumm...ve doya doya yaşayan..hayatı sevenlere bayılıyorum...var mı bunun bir formülü arkadaşlar? varsa bizede söyleyinn? [size=2]EN DERİN YARALAR KAPANIYORSA..EN DERİN ACILAR UNUTULUYORSA..NEDEN KORKULUR HAYATTAN SÖYLEYİİN BANA...[/size] ... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 evet..oyuna devam..ya bu kendini kandırma halide güldürüyor beni ama ..hayırlısı.. ya kendini kandırma değil aslında farkında olmadan içine girmek denebilir dimiii... kafana göre takıl ne halin varsa gör Allah bildiği gibi yapsın emiii Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ya kendini kandırma değil aslında farkında olmadan içine girmek denebilir dimiii... kafana göre takıl ne halin varsa gör Allah bildiği gibi yapsın emiii sağol nico kardeş. bugün çok neşeliyim..motosikletimle bu gün mersinin yaylalarını,sahillerini arşınladım..arındım iş koşturmalarının verdiği kirlenmişliklerden..hani bu günde pazar yaa..eee sen naptın..? Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ohh iyi etmişsin yav bana cezerye gönder bide böyle meşhur bişeyi var merssinin üstünde köpükler oluyoo off canım çektii Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ohh iyi etmişsin yav bana cezerye gönder bide böyle meşhur bişeyi var merssinin üstünde köpükler oluyoo off canım çektii tamam..msn ni gönder..üstünde köpükler olan kerebiç mi.? şalgam mı.? hangisi..ona göre göndereyim.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tamam..msn ni gönder..üstünde köpükler olan kerebiç mi.? şalgam mı.? hangisi..ona göre göndereyim.. üstünde köpüğü olan şeyy figgarooo ..kerebiçtir tabiiiii yaaa şalgam olurmu ? (toprakmışız ) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tamam..msn ni gönder..üstünde köpükler olan kerebiç mi.? şalgam mı.? hangisi..ona göre göndereyim.. kerebiç tabeeeeeeeeeee tamam da msn den mi yollanıyoo ..olar bir ara veririm . Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 kerebiç tabeeeeeeeeeee tamam da msn den mi yollanıyoo ..olar bir ara veririm . adres vermicekmisin ..nereye gönderecem. .forumda adres yazarmısın. kendin bilirsin..özel msj muhabbeti var buranın ..oradan adres versende olur.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 eneeeeeeeeeeeeee !!!!! neler görüyorummm !!!! terfi etmişim beeeahhhhh ! arkadaşlar bunu kutlamamısssss lasıımmmmm....!acemi olmuşummm ( terfi etmek için karakola mı düşmemiss gerekiyomuşş??? ) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 adres vermicekmisin ..nereye gönderecem. .forumda adres yazarmısın. kendin bilirsin..özel msj muhabbeti var buranın ..oradan adres versende olur.. tamam tamam cidden göndericen galiba tamam o zaman ya şimdi tv sefası yapim göndericem bir ara tantuni de gönder ama ne o meşhur tantunici yaprak mydı kimdi.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 tamam tamam cidden göndericen galiba tamam o zaman ya şimdi tv sefası yapim göndericem bir ara tantuni de gönder ama ne o meşhur tantunici yaprak mydı kimdi.. biri birşey ister ve elimizdende geliyor ise yaparız be nico cum..mersini biliyorsun haa..yaprak tantuni filaan..sahi sen hangi şehirdendin. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 üstünde köpüğü olan şeyy figgarooo ..kerebiçtir tabiiiii yaaa şalgam olurmu ? (toprakmışız ) selam..toprak..tebrikler..terfi etmişin.sende mi mersin..adana diye okumuştum.gerçi o da çukurova farketmez.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 selam..toprak..tebrikler..terfi etmişin.sende mi mersin..adana diye okumuştum.gerçi o da çukurova farketmez.. YOK YOK MERSİNLİ BEN...EVET.TERFİ ETMİŞİMM..YA WW BAYAĞ Bİ BOZUYODU BENİ ÇAYLAKLIK... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 YOK YOK MERSİNLİ BEN...EVET.TERFİ ETMİŞİMM..YA WW BAYAĞ Bİ BOZUYODU BENİ ÇAYLAKLIK... gözün aydınn.. acemii sendee. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bak mersin muhabbeti unuttun gıcıklanmayı falan teselli verme sırası sende şimdi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bak mersin muhabbeti unuttun gıcıklanmayı falan teselli verme sırası sende şimdi tabiki..nasıl bir tesellidir arzun.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 biri birşey ister ve elimizdende geliyor ise yaparız be nico cum..mersini biliyorsun haa..yaprak tantuni filaan..sahi sen hangi şehirdendin. heryerde bir parça var benden .. sana adresi vericem isterim bütün siparişleri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.