Φ adrenalin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmlerden biri...bir ameros perros daha... bakkal dükkanlarından başka hiçbirşeyi olmayan bir iranlı aile,muhtemelen meksikalı olduğu için potansiyel suçlu gözüyle bakılan bir tamirci,zenci bir film yönetmeni,ırkçı bir polis,zenci bir polis ve onun sabıkalı kardeşi.... hepsinin hayatları bir noktada kesişiyor....ve film boyunca bazen kimin ırkçı kimin değil onu bile şaşırtacak derecede kişiler üstünde oynanmış ince roller.... izleyin derim.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmlerden biri...bir ameros perros daha... bakkal dükkanlarından başka hiçbirşeyi olmayan bir iranlı aile,muhtemelen meksikalı olduğu için potansiyel suçlu gözüyle bakılan bir tamirci,zenci bir film yönetmeni,ırkçı bir polis,zenci bir polis ve onun sabıkalı kardeşi.... hepsinin hayatları bir noktada kesişiyor....ve film boyunca bazen kimin ırkçı kimin değil onu bile şaşırtacak derecede kişiler üstünde oynanmış ince roller.... izleyin derim.... tarafsız crash gibi filmlere deniyor sanırım, ne zenciyi tutuyorsun filmde ne diğerini. yönlendirme yok aynısı tom cruise nin colleteral filminde de vardı. ne seri katili tutabiliyorsun nede tutamıyorsun. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Momentum (Akıl defteri ) Kelebek etkisi Kurtlarla Dans Green Mile ( Yeşil Yol ) Tavsiye ederim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Momentum (Akıl defteri ) Kelebek etkisi Kurtlarla Dans Green Mile ( Yeşil Yol ) Tavsiye ederim.. armance kurtalarla dans amerikan kendini eleştirdiği ilk film değilmi kızılderili katliamını konu alan hollywood un bu tarzıda tartışılır aslında bir şeyleri yapıp yapıpı filmlerinde eleştirince hafifletmek çünkü mesela sandra bulok sevmez bush u filmlerde söyler biz de alkışlarız bu etki değilmi sencede Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Evet ayne öyle Dogville .. Hatta oscar almıştır Kurtlarla Dans.. Eh işte bir tür Günah çıkarma aracı olarakda kullanır amerikan sineması .. Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 DUVAR- YILMAZ GÜNEY Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 "İran - Irak sınırının İran tarafındaki bir Kürt köyünde yoksulluk içinde yaşayan beş kardeşin en küçüğü olan Madi çok hastadır. Aldığı ilaçlar çok pahalıdır ve en kısa zamanda ameliyat edilmediği taktirde yaşama şansı yoktur. Ağabeyleri kardeşlerine ameliyat parası toplayabilmek için buldukları her işte çalışsalar da ameliyat parasını denkleştirememektedirler. Durum böyle olunca, ablaları Rojin, Irak'ta hasta kardeşin ameliyatını yaptırmaya hazır olduğunu söyleyen bir Iraklı ile evlenmeyi kabul eder. Bu söze rağmen, Iraklı'nın ailesi hasta çocuğun sınırdan geçmesini istemez. Ona bir katır verip ağabeyi ile İran'a geri gönderirler. Ne var ki, sınırda onları bir operasyon beklemektedir... " Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dün izledim daha... çok iyi bir film..bir çocuk alman toplama kamplarında günlerini geçirir ve çıktıktan sonra orayı özlermi???? özler.. ilginç bir film ve sanki milyonlarca fotoğrafın birleşmesinden oluşmuş bir film...bir kaç sahne ekleyeyim bana hak vereceksiniz... iyi seyirler... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 kaç kere izlemişmdir ilk on beş dakikasını noluyorsa hiç izleyemedim hep bir sorun çıktı sonunda bigün hiç bir şey olmadı baktım yarım saat oldu hala televizyonun karşısındayım sorun yok bu seferde ben kalktım filmde bi uğursuzluk vardır diye... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ilk kitabını okumuştum.. türk filmi gibi aslında.. çekilmedik acı bırakmamışlar.. sonrada bi azim hikayesi.. bazen izliyorum böyle şeyler... uğultulu tepeleri arıyorum şimdi.. bulsam da izlesem.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Uluslararası üne sahip Oscarlı aktör Andy Garcia’nın hem başrol oyuncusu, hem de yönetmen olarak yer aldığı “Kayıp Şehir”, Garcia''nın memleketi Küba’ya dramatik, tarihi ve romantik bir saygı duruşu niteliğinde… Küba’lı usta romancı Guillermo Cabrera Infante’nin yazdığı hikaye, kaderleri devrim kargaşası içindeki bir ulusa bağlı olan bir aile, üç erkek kardeş ve güzel bir kadının öyküsü çevresinde gelişiyor. bekliyorum bu filmi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 yönetmen ki-hyung park'ın akasya adlı filmini izlemenizi tavsiye ederim 2003 yapımı ve bence izlemeye değer. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 i robot(bilim kurgu ) son samuray azınlık raporu(bilimkurgu Tom CRUİSE) titanic hı bi de animasyon olarak Köpek balığı hikayesi (oldukça keyifli) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 afişi de eklemiş olayım dedim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.