Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Aşk Seansları - The Sessions (2012)

Öyle bir film ki insana ne olduğunu ve dışarıdaki görüntünün içeridekini yansıtmadığını anlatan ve bunu anlatırken size farklı güzelliklerin ve dinlemenin güzelliğini içinize, kafanıza balyozla vurarak hatırlatan ve bu hatırlatmanın içselliğini anlamınızı sağlayacak yolları gösteren bir film. Yatalak bir hasta olan (Kas problem) Mark (John Hawkes) dindar bir yapıya sahiptir ve bir gün seks ve kendisi hakkında düşünürken bakıcılarının kendine dokunması ve hissetiklerinden çıkarak bu ihtiyaçlarını gidermek için terapist olan Helen Hunt'ı tutar... Ve bu serüven böylece başlar... Sakın kaçırmayın. Sakın ha sakın mutlaka izleyin... Filmde replikler yazmak isityorum ama aklıma hep açık saçık komik replikler geliyor... Yani izleyin ve görün diyorum :)

Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-3587-aşk-seansları-the-sessions-fragmanı/

Oyuncular: John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy, Moon Bloodgood, Annika Marks, Adam Arkin, Rhea Perlman, W. Earl Brown, Robin Weigert, Blake Lindsley
Yönetmen: Ben Lewin

post-2-0-54966900-1366635374_thumb.jpg post-2-0-41854800-1366635375_thumb.jpg post-2-0-29771800-1366635376_thumb.jpg post-2-0-16632200-1366635377_thumb.jpg

After spending years in an iron lung, a man decides he wants to explore his sexuality for the first time, and hires a surrogate to aid the goal. Through their intensifying relationship, this indie drama illustrates the many forms love can take.

Cast: John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy, Moon Bloodgood, Annika Marks, Adam Arkin, Rhea Perlman, W. Earl Brown, Robin Weigert, Blake Lindsley
Director: Ben Lewin

Gönderi tarihi:

Birkaç gün önce benim de dikkatimi çekmişti bu film, eh şimdi sende böyle anlatınca izlemek farz oldu..:)

Gönderi tarihi:

Benim gibi taksit taksit film izleyen var mıdır bilmiyorum..Henüz filmin yarısını izleyebildim..blush.png

Gönderi tarihi:

Bu filmi izlerken aklıma hep "içimdeki deniz" filmi geldi.ki o film beni oldukça hüzünlendirmişti.Ama Mark'ın mücadelesi beni gülümsetti.Böyle insanları seviyorum.

Çok beğendim teşekkürler smile.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.