Zıplanacak içerik

Açlık Oyunları - Ateşi Yakalamak - The Hunger Games - Catching Fire

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Açlık oyunları - Ateşi Yakalamak - The Hunger Games - Catching Fire

Katniss Everdeen'ın diktatörlükle yönetilen ve oldukça sürükleyici maceralarına bu filmeded devam ettiği gözden kaçmıyor. Katniss bu sefer de "Quarter Quell" için yarışıyor. Tüm dünyada ses getiren Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken ayrıca Philps Hoffman Saymour'da beklendmedik bir ekleme olmuş. Yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor. Suzanne Collins'in romanından bu sefer beyazperdeye uyarlayanlar ise Küçük Gün Işığım filminin senaristi Michael Arndt ve 127 Saat'e imza atan Simon Beaufoy. Filmin ülkemizde Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak adıyla 2013 kasımında sinemalarda olması planlanıyor.

Kasım 21'de sinemalarda

post-2-0-38511400-1366084332_thumb.jpg post-2-0-47483700-1366084333_thumb.jpg post-2-0-39019300-1366084334_thumb.jpg post-2-0-22648900-1366084335_thumb.jpg

Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-3561-aclik-oyunlari-atesi-yakalamak-the-hunger-games-catching-fire-fragmani/

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Eminim bu serinin ikinci filmi de ilki kadar  güzel olacaktır ama ben yine de filmi izlemeden kitabı okumayı tercih ederdim. Kitap tanıtımları için buraya bakabilirsiniz.

Açlık oyunları serisi benim son yıllarda okumaktan en çok zevk aldığım kitaplardandı... Kitabın yazarı Suzanne Collins daha sonra Gregor isimli bir kitap serisi daha yazdı... Bu çocuklara hitap eden fantastik bir kurgu roman ama ben bir yetişkin olarak onlara da bayıldımmmm.

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.