Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl Azrailde bi melek ama supersınnn.... bugun hakıkaten formundasın.yok boyle olmaz hedıyenı gonderıcem dur bekle.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl makinist olmaz valla dogru Luciferder seytan olmaz artik zaten bir melek
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl olmaz valla dogru Luciferder seytan olmaz artik zaten bir melek oyyyy Tşk ederim o senin güselliğin
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 16 yıl üstekınden kötü kalplı cadı olmaz kesın cok duygusaldırrr inanirmisin daha acmadan ismini gordum ve dusundum cadi olmaz diye bir baktim aynisini sen benim icin demissin
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ya yenı olan neyımız kaldıkı yav ben dede sen nıne olcan yarın ev hanımı olmaz.bak bu dogru demı
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ben yemekte yaparım karıyerde ılgılılere duyrulur ustekınden gold uye olmaz superden sonra varmıydı baska bır uye seklı acaba?
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl ben yemekte yaparım karıyerde ılgılılere duyrulur sercan seni evlendirelım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.