Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl senden ne olmas valla tanımıyom önyargı yapmayım (kuşadalıya yazmıştım) natalıa senden de adapazarı olur
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Tanımamışmış Senden abla olmaz.Yazık o kardeşine kardeşmi kım ya
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yok mu kardeşin ona yazık olur. Hem kusadalıya demişsin.. Senden şarkıcı olmaz
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl açılın ben geliyom size figürleri gösterem........ senden eleştirmen olmazzzzzzzz
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl senden bişe olmaz dıyorum bi iş bul evlen çocukların olsun.dınleyen kım.bıktım sana hergun bağırmaktan.bi baltaya sap ol ya...babanı dinle yaaa
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl neden çokmu ciddi duruyorum sizdende hüzün olmaz evet bana öyle geldi ya ben çokmu neşeli duruyorum sizden hemşire olmaz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl evet bana öyle geldi ya ben çokmu neşeli duruyorum sizden hemşire olmaz senden 36 beden olmazz hehe kızdırayım sabh sabah
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl neşeli değil ama hüzünlenmeyede layık değilsiniz temizlikçi olmaz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl neşeli değil ama hüzünlenmeyede layık değilsiniz temizlikçi olmaz teşekkür ediyorum çok naziksiniz sizden kasap olmaz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.