Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Çinli olmaz .. Bu kadar uzun bir ismi olan Çinli hayatta olmaz..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Çinli olmaz .. Bu kadar uzun bir ismi olan Çinli hayatta olmaz.. armandan sakız olmaz ya,hemen kayboluyorrr
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Niyemiş bakiim.. Çiğnemesini bilene olur bee.. Sedelinamdan vamp kadın olmaz.. Ama çok iyi Aliye Rona olur ..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl akluma bişe gelmedi öyle yazdum.... yalanci olmaz ablamdan...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl ajan olmaz benim pembemi unutmuş gız nerelerdeydin bakem? Yok sen yumoşumuzsun da ondan hafta sonları pek giremiyorum ben canım ya forumdan da uzak kalıyorum yani...
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Senden de şekerci olmaz ... Ne bu ya gelion gidion bi şeker aldıgın yok
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Senden de şekerci olmaz ... Ne bu ya gelion gidion bi şeker aldıgın yok gözün doysun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.