Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 NETİCE 1. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, SEVGİLİ ŞEVVAL, SEVGİLİ PANDORA ( Kİ DAHA ÖNCEDEC GİTMİŞ VE GERİ GELMİŞTİ ) HALEN PEKAKA TERÖRÜNE LANET OLSUN ŞEKLİNDE BİR İBARE YAZMAMIŞ, YAZAMAMIŞTIR. BU ÜLKE ADINA BÜYÜK YAZIK 2. SEVGİLİ BOZAN HAKKINDAKİ İDDALARIYLA HAKANBARANYİLDİRİM HALEN AYNI HAKANBARANYİLDİRİMDİR VE İFTİRAYA ELİNDE HİÇBİR MESNET, DELİL IOLMAKSIZIN DEVAM ETMEKTEDİR. O DA SEVGİYLE KALSIN 3. SEVGİLİ ŞEVVAL VE SEVGİLİ PANDORA DA ( FORUMU BIRAKMIŞ LAKİN GERİ DÖNMÜŞTÜ ) SİZLER DE SEVGİYLE KALIN. 50 milyon kere gider 50 milyon kere geri dönerim bu senin sorunun değil artık saygı bile duymamaya özen göstereceğim siz derken artık sen demeyi layık görüyorum. Utanmadan halen asılsız iftiralara paso devam ediyorsun battıkça batıyorsun çok kömiksin ve benim adımı artık o ağzına alma sakın!!!!! Asla muhatabım olmadın olamazsın her şeyden önce muhatabım olabilmen için insan olman gerekir ama görüyorumki bu asılsız iftiralara devam eden birisi insan dahi olamaz. Burada olmam sana rahatsızlık veriyorsa seni tutan yok gidebilirsin ama ben gitmeyeceğim.Buradan sadece atılma yolu ile giderim oda her hangi bir seviyesizlik yapar isem gerekeni yapacak buranın düzenini sağlayan insanlar tarafından olur. O kadar hazımsız bir insansınki sen, teröre karşı olduğumuzu söylediğimiz halde bize yükleniyorsun. Kaldıki bunu sana ispat etmek zorunda da değilim şahsım olarak bu ülkeyi benden daha çok sevdiğini sen bana ispat edebilirmisin sorarım sana ??? Bu tartışmayı çekmeye çalıştığın yer neresiyse açıkça çek, çekki bizde asıl yüzünü görelim. Gaza getirip insanların azğzından istemedikleri şeyleri çıkarıp arkasından bakın ben haklıydım bunlar böyle işte demek için elinden geleni yapıyorsun. Şunu unutma bir gün mutlaka senin zihniyetindeki yaratıklar şunu o pas tutmuş beyinlerine kazıyacaklar,İNSAN İNSANDIR. Memleketi , dili , dini ,medeni halini ( ne acı medeni halini bile araştırmaya başlarsanız hiç şaşmam), bırakında biz nasıl teröre karşıyız diyorsak sizde cesaret edip bu ülkede türk, kürt,alevi zaza,laz,acem,azeri her kim var ise herkes birdir aynı statüye sahiptir ve kardeştir desene sıkıyorsa diyemezsin çünkü saydığım bu grupta kürtler var değilmi?? Ben ailemden şiddet görmedim ve doğal olarak bastırılmış şiddet duygularım yok.Sıradan bir pc kullanıcısıyım ve hayatımda ilk defa siyasi yada politik bir konuşmaya sanalda olsa katıldım. İnsanı sevmekle başlar herşey sadece bunun için bu yazılanlara girmeden edemedim. ve Sonbirkez daha söylüyorum her hangi bir yazının içinde pandora adını kullanmanı istemiyorum benden uzak allaha yakın ol. Kolay Gelsin Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Sonuç olarak teröre ve özelliklede Pkk ya lanet okumaktayız değilimi arkadaşlar bunda hemfikirmiyiz ? Kimse lanet okumaya niyetli değil mi !! Ne ilginç ? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 NETİCE 1. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, SEVGİLİ ŞEVVAL, SEVGİLİ PANDORA ( Kİ DAHA ÖNCEDEC GİTMİŞ VE GERİ GELMİŞTİ ) HALEN PEKAKA TERÖRÜNE LANET OLSUN ŞEKLİNDE BİR İBARE YAZMAMIŞ, YAZAMAMIŞTIR. BU ÜLKE ADINA BÜYÜK YAZIK Şahsen PKK terörünü lanetliyorum...Ne olmuş...Gözünde değerim mi arttı yoksa PKK bitti mi? 2. SEVGİLİ BOZAN HAKKINDAKİ İDDALARIYLA HAKANBARANYİLDİRİM HALEN AYNI HAKANBARANYİLDİRİMDİR VE İFTİRAYA ELİNDE HİÇBİR MESNET, DELİL IOLMAKSIZIN DEVAM ETMEKTEDİR. O DA SEVGİYLE KALSIN Delil dediğin nedir ki?...Yazdıkların yazılardan çıkardığım sonuçlardır ve gayet de yerinde sözlerdir bunlar... 3. SEVGİLİ ŞEVVAL VE SEVGİLİ PANDORA DA ( FORUMU BIRAKMIŞ LAKİN GERİ DÖNMÜŞTÜ ) SİZLER DE SEVGİYLE KALIN. Ne ayıp...Giden bir arkadaşı geri döndürmek yerine kovmaya çalışmak...Ama "ya sev ya terket-ki öl demekten bunları ne alıkoyuyor o da başka bir mevzu-" diyen bir ideolojinin ürünü olan FAŞİST kişilikli insanlardan -EMİLY ile aynı fikirdeyim,size insan demek diğerlerine haksızlık oluyor- ne beklenebilir ki insan? Peki canlarım,SİZ acaba DEVLET'inizin yaptığı eylemleri TERÖR olarak algılıyor musunuz?33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Şahsen bende lanet ediyorum. bakın biz lanet etmeden her taraf terördü bir lanet ettik hepsi bitti değilmi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Tabi Lanet okumakla bitmiyor terör illeti özellikle siyasal alanda Pkk terör örgütüne desteğini sergilemekten kaçınmayan HADEP ve bunun gibi parti ve kuruluşlarada dikkat edilmesi gerekir.. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 madde 1. Topluca kınama partileri düzenlenecek. madde 2. Her neye lanet okunursa okunsun mutlaka yeni lanet edilecek şeyler bulup lanete paso devam edilecek madde 3. Ne söylenirse söylensin mutlaka aksi söylenecek ve ispat edilmesi istenecek ispat edemeyenler hakkında belli şahıslar yaptırım uygulayacak. madde 4. Şarköyün bağlarına çıkılacak orada yağmur duası düzenlenecek madde 5. Bu kadar maddeden sonra oturup bir türk kahfesi içilecek . Sıyırdım sanırım Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 1. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, DEMİŞ Kİ ,33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... VS VS BUNLARI LANETLEYEMEZMİŞİZ, FALAN FİLAN. BU SAYDUIKLARINIZI VE PEKAKA TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ. SİZ İSE İŞTE BU KADAR BASİT BİR CÜMLEYİ YAZAMADINIZ. 18 SAYFA OLDU HALA PEKAKA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, DİYE BİR İBARE YAZAMADINIZ. BU ÜLKE İÇİN BÜYÜK YAZIK. BUYRUN. 2. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM HAKKIMIZDAKİ MESNETSİZ İDDİALARI İÇİN HALEN BİR DELİL GETİREMEMİŞTİR. ÇÜNKÜ BİZE İFTİRA ETMİŞTİR. ALLAH MÜFTERİLERDEN HEPİMİZİ KORUSUN 3. SEVGİLİ PANDORA ( GİTTİ VE ŞİMDİ GELDİ ) HALEN PEKAKA BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR ŞEKLİNDE BİR İBARE YAZMAMIŞTIR, YAZAMAMIŞTIR. ŞİDDETLİ SEVGİYLE KALSIN. 4. SEVGİLİ ŞEVVAL İSE DİĞER 2 ARKADAŞI GİBİ 18 SAYFADA HALA PEKAKA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR DİYEMEMİŞTİR, BU ÜLKE İÇİN BÜYÜK YAZIK. SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 1. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, DEMİŞ Kİ ,33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... VS VS BUNLARI LANETLEYEMEZMİŞİZ, FALAN FİLAN. BU SAYDUIKLARINIZI VE PEKAKA TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ. SİZ İSE İŞTE BU KADAR BASİT BİR CÜMLEYİ YAZAMADINIZ. 18 SAYFA OLDU HALA PEKAKA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR, DİYE BİR İBARE YAZAMADINIZ. BU ÜLKE İÇİN BÜYÜK YAZIK. BUYRUN. 2. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM HAKKIMIZDAKİ MESNETSİZ İDDİALARI İÇİN HALEN BİR DELİL GETİREMEMİŞTİR. ÇÜNKÜ BİZE İFTİRA ETMİŞTİR. ALLAH MÜFTERİLERDEN HEPİMİZİ KORUSUN 3. SEVGİLİ PANDORA ( GİTTİ VE ŞİMDİ GELDİ ) HALEN PEKAKA BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR ŞEKLİNDE BİR İBARE YAZMAMIŞTIR, YAZAMAMIŞTIR. ŞİDDETLİ SEVGİYLE KALSIN. 4. SEVGİLİ ŞEVVAL İSE DİĞER 2 ARKADAŞI GİBİ 18 SAYFADA HALA PEKAKA TERÖR ÖRGÜTÜDÜR DİYEMEMİŞTİR, BU ÜLKE İÇİN BÜYÜK YAZIK. SEVGİYLE KAL. SAyın bay provakatör : bunu hakanbaranyıldırım yazmıştır : Şahsen PKK terörünü lanetliyorum...Ne olmuş...Gözünde değerim mi arttı yoksa PKK bitti mi? bende aynen şunu yazdım : şahsen bende lanetliyorum ve şevvalde de aynı yazıyı yazdı. Derdin ne anlama özürlümüsün sen yoksa körmüsün ve sana benim adımı anmamanı söylediğimi çok iyi hatırlıyorum . Üzerimizden primmi yapmaya çalışıyorsun ezik insan. Buranın yönetimine seslenmek istiyorum o kadar okuyorsunuz bu yazıları bu şahıslara bir müdahale edilmeyecekmi ?? Yapmaya çalıştıklarına bir anlam veremiyorum lütfen beni yönetimden birileri bilgilendirsin bu konuda. Aksi halde kanımca şu sonuca varacağım bu vatandaş biizi suçluyor biz ne dersek diyelim sırf muhalefet olmak adına her fikrimize karşı duruyor teröre lanet ediyoruz bunu bile sorguluyor ve hiç kimse buna müdahale etmiyor artık kişisel haklarıma saldırı olarak alıyorum bunları ve gerekeni yapmanızı sizden şiddetle rica ediyorum. saygılarımla... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 1. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, DEMİŞ Kİ ,33 Kurşun,Turan Emeksiz,Maraş,Sivas,Gazi Mahallesi,Yeşilyurt Olayları-tarihe ********* yedirme olarak da geçen utanç dolu yer- ve daha adını sayamayacağım binlerce -1000- olaydan örneklerle... VS VS BUNLARI LANETLEYEMEZMİŞİZ, FALAN FİLAN. BU SAYDUIKLARINIZI VE PEKAKA TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ. SİZ İSE İŞTE BU KADAR BASİT BİR CÜMLEYİ YAZAMADINIZ. Sorun madem onu bunu lanetleme, o halde sen de yukarıdaki olayların sorumlusu olan "TÜRİYE CUMHURİETİ" ni lanetleye bilirmisin? Var mı sende o yürek? Ya da kimde var o yürek? Sadece lafta lanet olsun bunu yapanlar,lanet olsun şunu yapanlar... Bu kısma katıldığım ilk yazıdan beri "önemli olan nedenleri anlamaktır,sonuçlara bakmak işin kolay tarafı " demiştim.Hala da ısrar ediyorum: PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur...Ve olayları takip edenler bileceklerdir ki bazı GENELKURMAY subayları ile ortak UYUŞTURUCU kaçakçılığı dahi yapmışlardır ve hala da devam etmektedirler... Ama laflarımı hala anlayamayan MAHŞERİN DÖRT ATLISI'na söylüyorum: nedenleri iyice tahlil etmek gerekiyor,lanetlemek ya da benzer tavırlar sergilemek kolaydır her zaman...Bunu yaparsan -ki bu sadece yürek gerektirmez,bilimsel tahlil yapabilme ve bilimsel yorum da gerektirir- ancak o zaman TARİH' i doğru yorumlamış olursun... BIDI BIDI yapmaman dilekleriyle... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Sorun madem onu bunu lanetleme, o halde sen de yukarıdaki olayların sorumlusu olan "TÜRİYE CUMHURİETİ" ni lanetleye bilirmisin? Var mı sende o yürek? Ya da kimde var o yürek? Sadece lafta lanet olsun bunu yapanlar,lanet olsun şunu yapanlar... Bu kısma katıldığım ilk yazıdan beri "önemli olan nedenleri anlamaktır,sonuçlara bakmak işin kolay tarafı " demiştim.Hala da ısrar ediyorum: PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur...Ve olayları takip edenler bileceklerdir ki bazı GENELKURMAY subayları ile ortak UYUŞTURUCU kaçakçılığı dahi yapmışlardır ve hala da devam etmektedirler... Ama laflarımı hala anlayamayan MAHŞERİN DÖRT ATLISI'na söylüyorum: nedenleri iyice tahlil etmek gerekiyor,lanetlemek ya da benzer tavırlar sergilemek kolaydır her zaman...Bunu yaparsan -ki bu sadece yürek gerektirmez,bilimsel tahlil yapabilme ve bilimsel yorum da gerektirir- ancak o zaman TARİH' i doğru yorumlamış olursun... BIDI BIDI yapmaman dilekleriyle... VE MASKE DÜŞER !!!!!! 1. PEKAKA'YI LANETLEMEK YERİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ LANETLEMEYİ DÜŞÜNEN BİR KİŞİDEN BU ÜLKE ADINA NE BEKLEYEBİLİRSİNİZ. BUYRUN ARKADAŞLAR. 2. PEKAKA'NIN (PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur) TERÖR ÖRGÜTÜ OLMASI YILLAR SONRA MI GERÇEKLEŞTİ ? DAHA İLK EYLEMİ SİLAHLI OLAN BU ÖRGÜTÜN NEYİNİN SAVUNUYORSUNUZ ? 3. ŞİMDİ BU FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM, KİM HAKLIYMIŞ ? KÖKLÜLER Mİ ? KÖKSÜZLER Mİ ? ( YORUMSUZ ) 4. BUNU 18 SAYFA ÖNCE YAZSAYDINIZ SİZİNLE BU KADAR YAZIŞMAMIZA GEREK KALMAZDI. UNUTMAYIN Kİ TEK SUÇLULAR KURŞUN ATANLAR DEĞİLDİR, O KURŞUNU ATTIRANLAR, ONA DESTEK VERENLER , ONU GÖRMEZDEN GELENLER DE KANUN ÖNÜNDE SUÇLUDUR. ( YORUMSUZ ) 5. SEVGİLİ ARMAN HAKLIYMIŞSIN. VE SEVGİLİ BOZAN 18 SAYFALIK MÜCADELENDEN ÖTÜRÜ SENİ TEBRİK EDİYORUZ, MASKE DÜŞER, DÜŞLER BİTER. İŞTE BİR ÇEŞİT KARDEŞLİK EKİBİ. ( YORUMSUZ) 6. DAHA ÖNCEDEN DE ÇEŞİTLİ DEFALAR BİLDİRMİŞTİK. YİNELİYORUZ, TERÖRE SEMPATİ BESLEMENİN NEDENİ İNSANLARIN KÜRT, LAZ, TÜRK VESAİRE OLMALARI İLE İLGİLİ DEĞİLDİR, KÖKSÜZLÜKLE İLGİLİDİR. PEKALA BİNLERCESİNİN YAPTIĞI GİBİ PEKAKA'YI BİR ZAZA DA BİR TÜRK DE BİR KÜRT DE LANETLEYEBİLİR BU ONLARIN KÖKLÜLÜĞÜ İLE İLGİLİDİR. BUYRUN. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, KEŞKE 18 SAYFA TUTMASAYDINIZ KENDİNİZİ. BİZ İSE BAŞTAKİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZLE BÜTÜN İNSANLARIMIZI IRKINA BAKMADAN KUCAKLIYORUZ. SEVGİLİ PANDORA ( ARTIK DÖNDÜ ) VE SEVGİLİ ŞEVVAL, SİZLER DE SEVGİYLE KALIN. Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bozan basit bir akıl, değmez kendinizi bu kadar yormanıza.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Nedense hiç şaşırmadım ... En sonunda PKK lı olduğunu itiraf eden bu şahsı artık kaale bile alamam Şehitlerin ruhları sızlar... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 VE MASKE DÜŞER !!!!!! 1. PEKAKA'YI LANETLEMEK YERİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ LANETLEMEYİ DÜŞÜNEN BİR KİŞİDEN BU ÜLKE ADINA NE BEKLEYEBİLİRSİNİZ. BUYRUN ARKADAŞLAR. 2. PEKAKA'NIN (PKK'nın kuruluş gerekçeleri haklılığını hala korumaktadır ama eylemleri bu gerekçeleri haklı göstermemiştir ve giderek yalnızlığa itilmiş ve sonuçta TERÖR örgütü olmuştur) TERÖR ÖRGÜTÜ OLMASI YILLAR SONRA MI GERÇEKLEŞTİ ? DAHA İLK EYLEMİ SİLAHLI OLAN BU ÖRGÜTÜN NEYİNİN SAVUNUYORSUNUZ ? 3. ŞİMDİ BU FORUMDAKİ TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM, KİM HAKLIYMIŞ ? KÖKLÜLER Mİ ? KÖKSÜZLER Mİ ? ( YORUMSUZ ) 4. BUNU 18 SAYFA ÖNCE YAZSAYDINIZ SİZİNLE BU KADAR YAZIŞMAMIZA GEREK KALMAZDI. UNUTMAYIN Kİ TEK SUÇLULAR KURŞUN ATANLAR DEĞİLDİR, O KURŞUNU ATTIRANLAR, ONA DESTEK VERENLER , ONU GÖRMEZDEN GELENLER DE KANUN ÖNÜNDE SUÇLUDUR. ( YORUMSUZ ) 5. SEVGİLİ ARMAN HAKLIYMIŞSIN. VE SEVGİLİ BOZAN 18 SAYFALIK MÜCADELENDEN ÖTÜRÜ SENİ TEBRİK EDİYORUZ, MASKE DÜŞER, DÜŞLER BİTER. İŞTE BİR ÇEŞİT KARDEŞLİK EKİBİ. ( YORUMSUZ) 6. DAHA ÖNCEDEN DE ÇEŞİTLİ DEFALAR BİLDİRMİŞTİK. YİNELİYORUZ, TERÖRE SEMPATİ BESLEMENİN NEDENİ İNSANLARIN KÜRT, LAZ, TÜRK VESAİRE OLMALARI İLE İLGİLİ DEĞİLDİR, KÖKSÜZLÜKLE İLGİLİDİR. PEKALA BİNLERCESİNİN YAPTIĞI GİBİ PEKAKA'YI BİR ZAZA DA BİR TÜRK DE BİR KÜRT DE LANETLEYEBİLİR BU ONLARIN KÖKLÜLÜĞÜ İLE İLGİLİDİR. BUYRUN. SEVGİLİ HAKANBARANYİLDİRİM, KEŞKE 18 SAYFA TUTMASAYDINIZ KENDİNİZİ. BİZ İSE BAŞTAKİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZLE BÜTÜN İNSANLARIMIZI IRKINA BAKMADAN KUCAKLIYORUZ. SEVGİLİ PANDORA ( ARTIK DÖNDÜ ) VE SEVGİLİ ŞEVVAL, SİZLER DE SEVGİYLE KALIN. Evet MASKE'm yine düştü... ULAN BİR İNSAN LAFI BU KADAR MI BİR YERİNDEN OKUR!!!!!!!!!! Tarih dersi 1: PKK'NIN KURULUŞU 1977... Tarih dersi 2: İLK TERÖR EYLEMİ 16 AĞUSTOS 1984... İnsanlık dersi 1: KÖK,BİR KAN İLE OLMUYOR... insanlık dersi 2: OLUYORSA BİLE O KAN SENDE YOK... Delikanlılık dersi 1: BAZI ŞELERİ SÖYLEMEK YÜREK İSTER... Deikanlılık dersi 2: MADEM O OLAYLAR TERÖR EYLEMİ,LANETLEDE GÖREYİM DEMİŞTİM...ZORMUŞ DEĞİL Mİ? Ama en kolay yola başvurmusun : hedef gösterme... Ve de yardıma çağırma ...kimi: AZMAN'I... Hayret, KRALX'i çağırmamışsın...O a gelseydi de beraber eğlenseydik... En komik olanı ise KÖKTEN bahsedip,ayrımcılık yapanların beni IRKÇILIK ile suçlaması olmuş...MAHŞERİN DÖRT ATLISI'ndan olup da sanırım attan düştüğü için bu hale gelen FAŞİST: IRKÇILIK "renk" ile ilgili bir kavramdır,bunu da öğretemedim ya, sana helal olsun,ulan ne KAFA imiş...Toeorik bir bilgin yoksa KAVRAM kulanma,sadece örneklerle konuş... Sana son birörnek daha vereyim,anlamazsın ama ben deneyeyim...ÇEÇENLER'i bilirsin...İlla ki bilirsin.Çeçen direnişçilerin kuruluş amacı neydi:Rusya'dan bağımsız kendi ülkelerine sahip olmak.Ama ne oldu,yalnız bırakıldılar ve onlar da TERÖR eylemlerine giriştiler...OKUL;HASTAHANE;YURT;KÜLTÜR MERKEZİ...gibi yerleri bastılar ve herkesin karşı olduğu bir TERÖR örgütü halini aldılar...Şu anda ne haldeler takdirinedir... AMA SEN EMİNİM Kİ BUNA DA BİR KULP BULURSUN.. NİCE YENİ KULPLARA.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 sen kimsin ki kalkıp burda benim neyi ne kadar konuşacağıma karar veriyorsun yazık size be! gercekten yazık ! ne kadar kolay degilmi insanlara etiket yapıstırmak teröre hatta terörün her türlüsüne karsıyız dedik bunu bile kalkıp irdelemişsin hadi sende lanetle bakalım yeşili , bu ülkenin yasaları varken mahkemeleri varken kalkıp 100 lerce insanı gözaltında kaybeden kulak kesen ölülere tecavüz edenleri kınasana maraşı sivası çorumu yapanları kınasana burda da insanlar vahşice öldürülmedimi şimdi sen bunları kınamıyorsun diye peki ben sana hangi etikiti yapıstırıyım söyle bakalım bu ülkede herkes muhafazakar olmak zorundamı durusu sol olan herkes pkklımıdır herkes teröristmidir ayıp senin bu yaptıgın işte asıl sizin gercek yüzünüzü görsünler kimsiniz siz ve derdiniz nedir nazım okuyan vatan haini orhan pamuk okuyan vatan haini yaşar kemal okuyan vatan haini kürdüm ve insanım diyen vatan haini liste uzun ama senle ugrasacak zamanım yok bunun yanında bakalım vatan severler kimlermiş insanları yakmak ve yıkmak kelimleri üzerine edebiyat yapanlar vatansever (bakınız bozan yazılara) insanları kaçırıp vahşice işkencelerden gecirip kaybedenler vatansever çete kurup ülkeyi uyusturucu pazarı haline getirenler vatansever ve en büyük vatansever bozan huzurlarınızda........ Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bu arada birşey unuttum özür hemen yazayım bozan seni felsefe sözlügünü yeniden yazmaya davet ediyorum çünkü kullandıgın kavramların anlamları felsefede yok Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 off offf offf bu ne tartismaymis böle.... ben Kürt arkadaslara bisey sormak istiorum... ve ne yargilamak, ne de etiketlestirmek adina, sadece bunun cevabini merak ediorum... TR de yasamaktan memnunmusunuz...? Ve bu devleti benimsiomusunuz...? Eger kendinizi bu ülkeye ait hissetmiosaniz, ne yapilmasi gerek? Eksik buldugunuz noktalar nedir? Bagimsizlik ne sizce...? Bunlari gercekten merak ediorum, ve sordugum kisiler hep ben o bildigin kürtlerden diilim dio, ya bu ne demek...? o zaman hic sormak aklima gelmemisti, simdi ise anlamini bilmek istiorum... Doguda sorun oldugu ortada, ama TR nin her bi kösesi buram buram sorun... cözüm ne arkadaslar, burda karsilikli suclamalarla nereye kadar..?( ve busoru her birimize) 30 seneden beri atismalar catismalar hic bir gelisme saglayamamis her iki tarafada... Ben istiorum ki Türkiye bayragi altinda herkes kendi kültürünü, dilini, özgürlügünü yasasin, ama bu ülkeyi sevsin ve benimsesin.... bu nie bu kadar zor? Sevgiler Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 off offf offf bu ne tartismaymis böle.... ben Kürt arkadaslara bisey sormak istiorum... ve ne yargilamak, ne de etiketlestirmek adina, sadece bunun cevabini merak ediorum... TR de yasamaktan memnunmusunuz...? Ve bu devleti benimsiomusunuz...? Eger kendinizi bu ülkeye ait hissetmiosaniz, ne yapilmasi gerek? Eksik buldugunuz noktalar nedir? Bagimsizlik ne sizce...? Bunlari gercekten merak ediorum, ve sordugum kisiler hep ben o bildigin kürtlerden diilim dio, ya bu ne demek...? o zaman hic sormak aklima gelmemisti, simdi ise anlamini bilmek istiorum... Dogu sorun oldugu ortada, ama TR nin her bi kösesi buram buram sorun... cözüm ne arkadaslar, burda karsilikli suclamalarla nereye kadar..? 30 seneden beri atismalar catismalar hic bir gelisme saglayamamis her iki tarafada... Ben istiorum ki Türkiye bayragi altinda herkes kendi kültürünü, dilini, özgürlügünü yasasin, ama bu ülkeyi sevsin ve benimsesin.... bu nie zor? Sevgili alaturka biz TR da yasıyoruz dünyanın her ülkesinde oldugu gibi burda da yasam kolay degil eksik gördügümüz şeyleri ifade edip eleştirmek her zaman daha iyi olması içindir asla kötü olması için degildir bu anlamıyla eleştiri yapıcıdır biz ülkemizi seviyoruz ama daha iyi olması içinde yapıcı bir şekilde eleştirecegiz tabiki bu da en dogal hakkımız şimdi şöyle düşün; mesela sen almanyada yasıyorsun orda bir türk olarak yaşamak kolay degil dimi bunu bizde basından okuyoruz şimdi sen bir almana diyorsunki ben türküm o almanda sana kalkıyor o zaman sen katilsin diyors sen teröristsin diyor bu senin hosuna gidermi sen kalkıp bu yakıstırmanın üzerine bir kaç şey söylemezmisin bu topictede bu oldu bastan sona oku terörü destekleyici onu övme niteliginde herhangi bir yazı yazılmısmı umarım okuduktan sonra herkesi herseyi daha iyi anlaman dilegiyle sevgiler Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bu ülkede yaşamasını öğrenmek için önce devletine saygıyı öğreneceksin... Şaban oğlu şaban PKK lı olduğunu üstü kapalı bir şekilde beyan etti şimdi de kıvırma yolları aramakta... Cesareti olan Türkiye Cumhuriyetine Laneti çıksında bi dışarda bağırsın bakalım neler oluyor Karakurt haklıymış... Hani nasıl desem kökünüze kibrit suları .... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Bu ülkede yaşamasını öğrenmek için önce devletine saygıyı öğreneceksin... Şaban oğlu şaban PKK lı olduğunu üstü kapalı bir şekilde beyan etti şimdi de kıvırma yolları aramakta... Cesareti olan Türkiye Cumhuriyetine Laneti çıksında bi dışarda bağırsın bakalım neler oluyor Karakurt haklıymış... Hani nasıl desem kökünüze kibrit suları .... arman biliyormusun sen bu baslıga hiç yakısmıyorsun tarzın uslubun bilimsel gerceklikten o kadar uzak ki ayrıca anlama ve algılama sorunun var senin ben 3 yıldır çagdas yasamı destekleme derneginde gönüllü olarak görev yapıyorum ne yapıyoruz biliyormusun ekonomik zorluk yasayan ailelerin cocuklarına ders veriyoruz yıllardır kendime ait çok az haftasonu gecirdim işte biz bu ülkeyi bu kadar seviyoruz ve bu kadar da emek veriyoruz ama sen ve senin gibiler bos lafları ezberlerinde büyütmekten baska ne yapabilir ki zaten şaşmamak lazım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 arman biliyormusun sen bu baslıga hiç yakısmıyorsun tarzın uslubun bilimsel gerceklikten o kadar uzak ki ayrıca anlama ve algılama sorunun var senin ben 3 yıldır çagdas yasamı destekleme derneginde gönüllü olarak görev yapıyorum ne yapıyoruz biliyormusun ekonomik zorluk yasayan ailelerin cocuklarına ders veriyoruz yıllardır kendime ait çok az haftasonu gecirdim işte biz bu ülkeyi bu kadar seviyoruz ve bu kadar da emek veriyoruz ama sen ve senin gibiler bos lafları ezberlerinde büyütmekten baska ne yapabilir ki zaten şaşmamak lazım Seni hemen kompleksler topicine alalım şevval... Özelime de yazmıştın zaten yok ben bilmem ne mezunuyum yok başka bir arkadaşım bilmem ne mezunu yok ben çağdaş yaşamda çalışıyorum ben şöyleyim biz böyleyiz... Eeee.. Ne yapayım şevval ? Bana burda sosyal statünü anlatarak ne amçlamaya çalışıyorsun.. O zaman herkes kendi sosyal statüsünü buralara taşısın senin yaptığın gibi ben böyleyim ben şuyum buyum desin.. Bana bilimsellikten uzak olduğumu söyleyene bakın.. Sen benim ne mezunu olduğumu ya da ne iş yaptığımı biliyormusun ? Bilmiyorsun bilmeninde sana ya da bir başkasına faydası yok( mahcup olursun)... Konu senin iyilik melekliğin değil.. Konu Türkiyemizde bazı kesimlerce hedeflenmeye çalışılan bölücü ve yağmacı zihniyet.. Bugün TGT nikindeki şahıs bir topic açmış kesin okumuşsundur.. Leyla zana ve arkadaşlarının Pkk teröristlerine nasıl saygı duruşunda bulunduklarını ve istiklal marşını okumadıklarını anlatan bir topic.. Hanginiz buna tepkisini koydu? Söyle bakalım bilimsel şevval buna ne dersin? Sen beni ne kadar tanıyabilirsin ki bilimselliğim hakkında yorum yapabilirsin senin ne bilimsel açıklaman oldu ki ahkam kesmektesin..Hala güneydoğu ve doğuda aşiret ağaları zenginlik ve refah içerisinde har vurup harman savururlarken ve onlara tabi olan köylüleri açlıktan kırılırken sizin önde gelen zengin işadamlarınız o bölgelere yatırım yapmaktansa özellikle oralardan uzak durmaya çalışırken sen ve senin gibiler devleti mi suçlarsınız? Şaşarım sizin aklınıza... Eğer bana sosyal konumunu anlatacaksan buyur anlat ama bu şekilde insanların sana saygı duymasını bekleme ve eğer çok merak edersen sana özelimde kim olduğumu ne iş yptığımı nerden mezun olduğumu da anlatırım ama burdan olmaz be çok göstermelik ve yapmacık olur sonra .. Zira ben senin yazını okuyunca öyle hissettim de... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 öncelikle ARMAN a seni çok agresif buldum gerçi hoş diğer havadan sudan ve şiir bölümüne yazdıkların hariç konulara çok alycı bir yaklaşımın var bilimsellikten uzak bilgiden uzak kişiselleştirilmiş bütün konuşmalarında alaycılık var sırf bu yüzden senin katıldığın hiçbir tartışma da sonuca ulaşılamamış bilakis tartışşılan konular kişiselleşmiş. eğer tarafsız bir gözle dediğim bölümler hariç diğer bölümlere bakarsanız bunu görebilirsin. lavey diye bir üye vardı sana hakaret dolu öm okuduğumda belkide ilk tepki veren insan ben oldum. sıkma canını diye bir öm atmıştım insanlar hatırlarsan. bence yukarıdaki uslup tarzınla insanları bu safaya kendin getiriyorsun gibime geliyor. ha lavey haklı demiyorum söylecek kelimesi olmayan insanlar küfüre başvurur güc e başvurur alaycılığa başvurur arman söyleyecek sözlerin yokmu bu konu hakkında? bu sana eleştiri sadece senin le ilgili bir önyagı değil.. yukarıda ki bazı kelimeleri de sırf kızgınsın diye söylediğni umuyorum çünkü faşizm senin gibi birine yakışmıyor sen taşımak istesende yüreğin taşımaz buna inanıyorum.. Ben istiorum ki Türkiye bayragi altinda herkes kendi kültürünü, dilini, özgürlügünü yasasin, ama bu ülkeyi sevsin ve benimsesin.... sevgili alaturka nerelerdeydin bu güne kadar belkide bugüne kadar paylaşılmış en iyimser en sonuca ulaşılabilir iletiyi sen yazmışsın bu konuda.. teşekkürler alaturkacım sorunun cevabına gelince bu sorunların çözümü elbette varbu sorunun cevabı türkiyenin kurtuluşunda yani gerçek anlamda kendi ayakları üzerine basabilen bir türkiyede gizli. sağlık eğitim yönünden sorunlarını gidermiş ekonomik bazda halkını belli bir standardın üzerine taşımış bir türkiye cumhuriyetin de bu sorunların hiçbiri olmaz.. bozan amca sende bazen öyle cümleler kullanıyorsun ki korkutuyorsun beni benim senden hala umudum var insanları çatıştırma yerine sevgiyi kardeşliği barışı öğütleyeceksin bir gün. diğer arkadaşlara gelince de lütfen tartışmaları kişiselleştirmeyin tartışılan şey fikir olsun... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 öncelikle ARMAN a seni çok agresif buldum gerçi hoş diğer havadan sudan ve şiir bölümüne yazdıkların hariç konulara çok alycı bir yaklaşımın var bilimsellikten uzak bilgiden uzak kişiselleştirilmiş bütün konuşmalarında alaycılık var sırf bu yüzden senin katıldığın hiçbir tartışma da sonuca ulaşılamamış bilakis tartışşılan konular kişiselleşmiş. eğer tarafsız bir gözle dediğim bölümler hariç diğer bölümlere bakarsanız bunu görebilirsin. lavey diye bir üye vardı sana hakaret dolu öm okuduğumda belkide ilk tepki veren insan ben oldum. sıkma canını diye bir öm atmıştım insanlar hatırlarsan. bence yukarıdaki uslup tarzınla insanları bu safaya kendin getiriyorsun gibime geliyor. ha lavey haklı demiyorum söylecek kelimesi olmayan insanlar küfüre başvurur güc e başvurur alaycılığa başvurur arman söyleyecek sözlerin yokmu bu konu hakkında? bu sana eleştiri sadece senin le ilgili bir önyagı değil.. yukarıda ki bazı kelimeleri de sırf kızgınsın diye söylediğni umuyorum çünkü faşizm senin gibi birine yakışmıyor sen taşımak istesende yüreğin taşımaz buna inanıyorum.. sevgili alaturka nerelerdeydin bu güne kadar belkide bugüne kadar paylaşılmış en iyimser en sonuca ulaşılabilir iletiyi sen yazmışsın bu konuda.. teşekkürler alaturkacım sorunun cevabına gelince bu sorunların çözümü elbette varbu sorunun cevabı türkiyenin kurtuluşunda yani gerçek anlamda kendi ayakları üzerine basabilen bir türkiyede gizli. sağlık eğitim yönünden sorunlarını gidermiş ekonomik bazda halkını belli bir standardın üzerine taşımış bir türkiye cumhuriyetin de bu sorunların hiçbiri olmaz.. bozan amca sana bazen öyle cümleler kullanıyorsun ki korkutuyorsun beni benim senden hala umudum var insanları çatıştırma yerine sevgiyi kardeşliği barışı öğütleyeceksin bir gün. diğer arkadaşlara gelince de lütfen tartışmaları kişiselleştirmeyin tartışılan şey fikir olsun... Arkadaşım senden zaten objektif bir yorum beklemiyordum o açıdan söylediklerini umursamadım ama istersen benim dini ve siyasi konularda ki topiclerime baştan aşağı bir göz at ondan sonra yorum yap... Zaten başından yazdıklarımı okumuş olsaydın benim Pkk ya olan nefretimi anlardın ve kime ne dediğimi gayet net anlardın. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Arkadaşım senden zaten objektif bir yorum beklemiyordum o açıdan söylediklerini umursamadım ama istersen benim dini ve siyasi konularda ki topiclerime baştan aşağı bir göz at ondan sonra yorum yap... okumasam böyle kelamlar edebilirmiyim sence arman objektif bir yaklaşım olup olmadığını biraz nefes al git biraz sakinleş öyle gel bir daha oku ondan sonra karar ver Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 okumasam böyle kelamlar edebilirmiyim sence arman objektif bir yaklaşım olup olmadığını biraz nefes al git biraz sakinleş öyle gel bir daha oku ondan sonra karar ver Gayet sakinim arkadaş... Bu arada dikkat ettim de burada bazıları Pkk nın meşru bir müdafa yaptığını söylemeye çalışmakta sanki Pkk ve yanlılarının yaptılarını masumane bir hale sokmaya çalışmakta ... Sırası gelmişken neden bu arkadaşlara eleştri yapmadın da beni dürtüklersin.. Gerçekten objektif olduğuna eminmisin? Yoksa duygularınla mı hareket etmektesin? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bunu hakanbaranyıldırım yazmıştır : Şahsen PKK terörünü lanetliyorum...Ne olmuş...Gözünde değerim mi arttı yoksa PKK bitti mi? bende aynen şunu yazdım : şahsen bende lanetliyorum ve şevvalde de aynı yazıyı yazdı. arman ya okumadan direk dalıyorsun.. insanları zorla pkklı yapmaksa derdin haklısın ben duygusal yazıyorum.. bide bunu demeden geçemeyeceğim dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.