Φ Nazz Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 BUYRUN BAKALIM ...BANA GÖRE ÖYLE BİŞEY YOK ÇOK GÜZEL BİR YAZ GÜNÜ Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bi şeytanın günü eksikti zaten şimdi ne yapacaz şeytana hediyemi alacaz siz olsaydınız ne hediye alırdınız hediye olarak Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben olsam ona bi balyoz alırdım kafasını kırmak için .... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 niye şeytanın günü olsun ki ... 666 Kur'an-ı Kerim'de ki ayet sayısıdır bir de burdan düşünmek lazım... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 o 6666 deil mi bunun hıristiyanlıkla mı ilgisi var nedir anlamadım bilen varsa aydınlatsın lütfen bizi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yook yaw öle bişi. Şeytan hergün bayram edio bi bugüne ösel değil ki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 o 6666 deil mi bunun hıristiyanlıkla mı ilgisi var nedir anlamadım bilen varsa aydınlatsın lütfen bizi evet 6666 o zaman 06.06.2066 da meleklerin günü demek ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Uymayın siz şeytana yaaa Bu sadece Hıristiyanlara özgü bir batıl inanaç...İncilde 666 rakamı için yorumlar yapılmış ve bugüne uyarlanmış...Boşverin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 mine yağmur harikasınız ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 mine yağmur harikasınız ya teşekkür ederiz Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Ya olmaz böyle bir şey ya şeytanın günüymüş ne yapıyormuş şeytan o gün diğer günlerden farklı bişeymi iyimi oluyormuş yoksa dahamı kötü yok böyle bir inanç kur-an da da böyle bir ayet yok şeytan şu vakit doğmuştur diye sadece ateşten yaratıldığından bahsediliyor okadar. Ozman o gün doğan çocukların hali harab düşünsenize şeytan la bir doğuyorlar. O zaman bir inanca göre de o gün doganların hepsi günahkar oluyor alın size yeni bir batıl inanç biri söylüyor digerleri eyvallah diyor yeni yeni şeyler türüyor. Alıntı
Φ Nazz Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 :)ehue Şeytan hergün bir kaç kişiye günah işletio ve bayram edio zaten Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Şeytan sadece nefse söylüyor bu senin için çal çırp diye nefsi körlenmemiş olanda şeytanın sözlerini önemsiyor. Bir kitapta okumuştum "Ben önce onlara söylerim yapmazlarsa diretirim yine yapmazlarsa önlerine çıkarırım bu kezde yapmazlarsa içlerine girer nefisleriyle onları birbirlerine düşürürüm genelde söylediğimde yada önlerine çıkardığımda yapıyorlar onların nefsi bana benziyor"diye yazıyor şeytan nefsimizi kendine benzetiyor demek ki okadar korkutucu nefisimiz var... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 mine yağmur harikasınız ya Tşk ederiz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 beynimi acıttınız yahuu.! ne şeytanı kardeşim..işyerinde yeterince var zatenn.. Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bugün şeytanın günü rahat bırakın yav uzatacak ayaklarını alacak demli çayını bide uzun samsun oturacak televizyonda seda sayanla mehmetali erbili seyredecek bitatili var burnundan getirmeyin Alıntı
Φ jigsaw_killer Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 walla 666 olayı için söylenenlerden bazıları: 5 köşeli yıldızın iç açıları toplamı 666nın sinüsü gibi bişeymiş, ibranice 6 rakamı "w" ile ifade edilir..sonuça "www" olur.birazz dabbewari durum oldu ama son olarak efenim fransanın meşhuurr müzesi Louvre'un önündeki cam piramitte 666 tane cam parçası war imiş...bence sadece tesadüf..o şeytanın rakamı da yanlış hesaplanmış zatn 666 deilmiş..geç yaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.