Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Bende özledim bu forum ailemi yafff Seni de ayrı bir özledik yani bayadır yoksun
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bende özledim bu forum ailemi yafff Seni de ayrı bir özledik yani bayadır yoksun evet...baya oldu... ama gördüm ki ben sizsiz yapamıyom...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl AŞK Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Gerçi siz bana hoşgeldiniz demiştiniz ama sanırım sizde bi ara vermişsiniz o halde tekrar hoşgeldiniz
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl evet...baya oldu... ama gördüm ki ben sizsiz yapamıyom... yok ben sensız yapabılıyorum
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar AŞK Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar sayman abi bayramin kutlu olsu canımcım seninde kutlu olsun..
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Gerçi siz bana hoşgeldiniz demiştiniz ama sanırım sizde bi ara vermişsiniz o halde tekrar hoşgeldiniz teşekkürler sende hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yok ben sensız yapabılıyorum eee ne derler kalp kalbe karşıymış...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl abicim arzular şelale, iyisindir inşallah nasıl oluşundan sanane bee......... nassın saymanım.....................
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl nasıl oluşundan sanane bee......... nassın saymanım..................... bi yerede o şemsiye gibi burnunu sokmasan diyorum... erkek erkeğe bişi konuşcaz abimle sen git topicine...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl bi yerede o şemsiye gibi burnunu sokmasan diyorum... erkek erkeğe bişi konuşcaz abimle sen git topicine...
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bi yerede o şemsiye gibi burnunu sokmasan diyorum... erkek erkeğe bişi konuşcaz abimle sen git topicine... yürü be erbayyy kim tutar seni...
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl ee soralım bakalım halini hatırını bizlerde iyiyiz çok şükür kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Yazar ee soralım bakalım halini hatırını bizlerde iyiyiz çok şükür kendine iyi bak aman zahmet oldu...
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl bi yerede o şemsiye gibi burnunu sokmasan diyorum... erkek erkeğe bişi konuşcaz abimle sen git topicine... dikkat ette şemsiye gibi burun gözüne girmeye............ erkek erkeğe konuşacakmış............peeeehhhhhh yürü be erbayyy kim tutar seni... : yürüüüüü heeeeee...........ey madem kol kola girip ole yürüyün...........
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl bence sen koşmaya felan çık erbay,hani şey için demiştim anlarsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.