Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Aşkın ilacının olmadığını defalarca yazdık çizdik. Bu konuda seminerler düzenledik. Avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde ele aldık. Kuzey Antlantik Paktında görüştük. Dünya Dinlari Konsersiyumunda ortaya koyduk, OİSD ve D8 ülkeleri toplantılarında gündeme getirdik, İnsan hakları komisyonunda tartıştık. Nasadanda bilgi istedik.. O halde neden hala burada bu mesle konuşuluyorrr... Aşkın ilacının olmadığı cumhurun oy birliğiyle kabul edilmiştir...))) Saygılar... 16524[/snapback] herkes bunu böyle bile Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 olmasin da zaten.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Aşkın ilacının olmadığını defalarca yazdık çizdik. Bu konuda seminerler düzenledik. Avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde ele aldık. Kuzey Antlantik Paktında görüştük. Dünya Dinlari Konsersiyumunda ortaya koyduk, OİSD ve D8 ülkeleri toplantılarında gündeme getirdik, İnsan hakları komisyonunda tartıştık. Nasadanda bilgi istedik.. O halde neden hala burada bu mesle konuşuluyorrr... Aşkın ilacının olmadığı cumhurun oy birliğiyle kabul edilmiştir...))) Saygılar... 16524[/snapback] herkes bunu böyle bile 16658[/snapback] BENDEMİ GERÇİ BEN BİR İLAÇ YAPIM AŞAMASINDAYIM SONUÇ İYİ OLURSA SİZEDE VERİRİM Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Aşık olmanın kime ne zararı ar yaa ..herkes istediği kadar aşık olabilir Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ne kadar ilaca düşkün bir toplumuz arkadaşlar farkındamısınız ne olsa ilaç halbuki her ilacın bize getirdikleri vede götürdükleri vardır mecbur kalmadığınız sürece ilaç içmeyin haberiniz olsun en basitinden antibiyotikler mesela vucutta zararlı bakterileri öldürdükleri gibi ne kadar yararlı şey varsa onlarıda öldürüyor benden söylemesi .. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bu konuda exper (bilirkişi) olarakda karçiceği m i microfona davet ediyorum birkaç ilaç prospektüsünden alıntılar yapabilir. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bu konuda exper (bilirkişi) olarakda karçiceği m i microfona davet ediyorum birkaç ilaç prospektüsünden alıntılar yapabilir. 16735[/snapback] BİR SANİYE BUGÜN KONULARA HEP GEÇ KALDIM.HANGİ KONUDA YARDIM EDECEĞİM BİR DAHA ALAYIM. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 canımın içi bir önceki iletiyi okursan sanırım konuyu anlarsın onuda biz taşımayalım sana Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ok anladım sanırım.biz sağlıkçılar bu yaklaşımı kabul etmeyip tıpta herşeye çare bulunur diyoruz.eczacılar odası hemen bu konuyla ilgili bir araştırma başlatıyor sonuçlar size en kısa zamanda ulaşacaktır. bekleyin ve aşkın ilacını görün Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ok anladım sanırım.biz sağlıkçılar bu yaklaşımı kabul etmeyip tıpta herşeye çare bulunur diyoruz.eczacılar odası hemen bu konuyla ilgili bir araştırma başlatıyor sonuçlar size en kısa zamanda ulaşacaktır.bekleyin ve aşkın ilacını görün 16811[/snapback] anlamışsın belli :) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 "DÜSLÜYORUM BU KENTI SON BIR ASK GIBI...." Bir akraba gibi geldi bu iki dize bana, uzak bir dost, bildik bir ses. (cünkü o kentte degilim artik...) Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ne kadar ilaca düşkün bir toplumuz arkadaşlar farkındamısınız ne olsa ilaç halbuki her ilacın bize getirdikleri vede götürdükleri vardır mecbur kalmadığınız sürece ilaç içmeyin haberiniz olsun en basitinden antibiyotikler mesela vucutta zararlı bakterileri öldürdükleri gibi ne kadar yararlı şey varsa onlarıda öldürüyor benden söylemesi .. 16733[/snapback] BU GERÇEKÇİ YAKLAŞIMINI KUTLUYORUM ARKADAŞIM... VE SENİN NEZDİNDE KRAL VE MADE İN TÜRKİYE'Yİ DEEE...BİR KONU ANCAK BU KADAR SAPTIRILABİLİR... YİNEDE SEVİYORUM SİZİ BE... SİZE LAF BATIRMADAN DURAMIYORUM HUYUM KURUSUN... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aşkım aşkmiraclem o ilaç ne için yapılacak aşık olmak için mi yoksa unutmak için mi unutmak içinse durmaz içerim neyi benden götürürse götürsün Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aşkım aşkmiraclem o ilaç ne için yapılacak aşık olmak için mi yoksa unutmak için mi unutmak içinse durmaz içerim neyi benden götürürse götürsün 16825[/snapback] SEVGİLİ MOHİKAN TABİKİ UNUTMAK İÇİN...AMA YAN ETKİ OLARAK SENİ SENDEN GÖTÜRECEĞİNİ SANMAM...BİLAKİS KENDİNE GELİRSİN... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 aşkım aşkmiraclem o ilaç ne için kimse yanlış anlamasın biz aşkmiracle la sıkı dostuz buradan geliyor bu aşk "DÜSLÜYORUM BU KENTISON BIR ASK GIBI...." abi walla benim günahım yok ilkay söylüyor onun şarkısı ben senin şehrine bişi yapmadım.. AMA YAN ETKİ OLARAK SENİ SENDEN GÖTÜRECEĞİNİ SANMAM sevgili miracle zaten götüreceğini götürdü Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 SLM CANLARIM SADECE GEÇİYORDUM UĞRADIM.BİR SELAMIMI BIRAKAYIM DEDİM SİZLERE. GÖRÜŞÜRÜZ. ........... SELAMIN GEÇİYOR BESBELLİ YEŞERDİ TELGRAF TELLERİ.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Aşkın ilacı bulunamadı ama. Sanırım kalp nakli ile bu hastalık halledilenbilir...)) Kalbi olanlar anladı... Saygılar.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ya kalbi olmayanlara ne öneririsiniz ??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Kalbi olmayanlar zaten ölüdür, onlarda bu dert yoktur.. Sevmesini bilmeyeninde kalbi yoktur.. Yapcak birşey yok.. gömeceğiz..)))) Mezar taşına da kalpsizlikten öldü yazacağız... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ALEMSİNİZ...SİZİ GİDİ AŞK MÜSABAKACILARI.... KİM DİYE DÜŞÜNMEYİN.. SİZE SÖYLÜYORUM... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ALEMSİNİZ...SİZİ GİDİ AŞK MÜSABAKACILARI.... KİM DİYE DÜŞÜNMEYİN.. SİZE SÖYLÜYORUM... 16952[/snapback] Kim..)) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 KEŞKE HER AN SENİ GÖRSEMSANA SEVDİĞİMİ SÖYLESEM TADIM DA TUZUM DA SENSİN DESEM BİR TADI OLSA ŞU AŞKIN TATSAM BEĞENSEM... KEŞKE HER AN SENİ GÖRSEM DUDAKLARINDAN BEN DÖKÜLSEM DERDİMDE DEVA'MDA SENSİN DESEM BİR İLACI OLSA ŞU AŞKIN İÇSEM İYİLEŞSEM... KEŞKE HER AN SENİ GÖRSEM SANA SEVDİĞİM HERŞEYİ VERSEM BUGÜNÜMDE YARINIMDA SENSİN DESEM BİR ADRESİ OLSA ŞU AŞKIN GİTSEM YERLEŞSEM... İÇSEM İYİLEŞSEM DEDİĞİME BAKMAYIN...İÇMEM... BEN AŞIKKEN MUTLUYUM ÇÜNKÜ... YA SİZ???? 15547[/snapback] ask mucizedir dogru asikken ben de cok mutlu olurum, bu aralar asik olmam lazim cok bos kaldim..böyle dedigime bakmayin ben aska tövbeliyim ask adami ne hale getiriyor.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ALEMSİNİZ...SİZİ GİDİ AŞK MÜSABAKACILARI.... KİM DİYE DÜŞÜNMEYİN.. SİZE SÖYLÜYORUM... 16952[/snapback] Kim..)) 16970[/snapback] BU SORUYU GÖRMEMİŞ OLİİİİMMM Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 SENSIZLIGE... ürkek aksam ayazlari girer koynuma ürperirim seni sayiklar yalnizlik korkarim siir yazmak isterim birden niye bilmem koyverir yaslar gözümden zindan saatler hep uguldar kulaklarimda bir yol olsa derim sana gelmenin kafam allak bullak gözlerim dalmis bir tikirti duysam zaten sen diye kosarim yerimden sen sen diye kimi derim bilmem saymak istemem kac gece gecti sensiz cocuklar tanirdim hep bizim cocuklarimiz severlerdi seni anladim ben sendeyken varim biliyorum dalip gittigim yerlerdesin yine ve veriyorum hep yeniden bir ben bir ben veriyorum yeniden gözlerine tarihi unutuldu Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bagisladim sana gündüzleri korkusuz bir yildiz ismarladim geceye bugün sana gelecek kedersiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.