Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Sosyal Bilimler - Liberal Arts (2012)

Bu filmi seyretttiğimden dolayı Kendimi çok şanslı hissediyorum... 35 yaşındaki Jesse mezun olduğu üniversitedeki en sevdiği ikinci profesör'ün emekli olması dolayısıyla bulunduğu sırada tanıştığı Zibby ve Zibby'nin o güzel dünyası... Belki de Jesse'nin dünyasında kendimi bulmuştum, o entellektüel sarmalların bir yerinde Zibby'e bende aşık olmuştum, belki de Zibby'nin Jesse'ye önerdiği müziklerin Jesse'ye verdiği duyguları bende yaşamıştım. Jesse'nin kendini Zibby'e göre yaşlı hissetmesi Jesse için içinden çıkılmaz bir durum yaratsada kendini çok mutlu hissetmesi ve Zibby'nin Jesse'nin vücudu ile oynaması veya dans etmesi sevimli bir melodi gibi geldi bana. Kaçırmayın mutlaka izleyin...

Filmden bir alıntı: 'Birden ellerimin, ayaklarımın ve bir gövdemin olduğunu farkettim. Çevremde insanların, sokak lambalarının, arabaların ve binaların olduğunu fark ettim' Bu alıntıyı anlayabilmeniz için filmi seyretmeniz gerekiyor... smile.png

Oyuncular: Josh Radnor, Elizabeth Olsen, Richard Jenkins, Allison Janney, Elizabeth Reaser, John Magaro, Kate Burton, Robert Desiderio, Zac Efron, Kristen Bush
Yönetmen: Josh Radnor

post-2-0-40993200-1363523691_thumb.jpg post-2-0-44902700-1363523690_thumb.jpg post-2-0-32012500-1363523692_thumb.jpg

A speaking engagement brings 35-year-old Jesse back to his college alma mater, where he's blindsided by nostalgia and a plucky sophomore named Zibby. Newly single and unfulfilled by his job, Jesse finds Zibby pulling him out of his disillusionment.

Cast: Josh Radnor, Elizabeth Olsen, Richard Jenkins, Allison Janney, Elizabeth Reaser, John Magaro, Kate Burton, Robert Desiderio, Zac Efron, Kristen Bush
Director: Josh Radnor

Gönderi tarihi:

Ya bu ne şahane bi filmmiş böyle, bu saatte gözümü kırpmadan izledim..

Filmden bir alıntı: 'Birden ellerimin, ayaklarımın ve bir gövdemin olduğunu farkettim. Çevremde insanların, sokak lambalarının, arabaların ve binaların olduğunu fark ettim'

Çok güzel bir tanımlama olmuş bu, aynı şeyi bende yaşıyorum.Kendini kaybetmenin sonra da tekrar bulmanın en güzel yolu..:)

İki tane de ben ekleyeyim

"İnsanlar hayal kırıklığıdır"

"Ayrılamadığın her yer hapisanedir"

Ben çok beğendim teşekkürler..:)

• Admin
Gönderi tarihi:

Ya bu ne şahane bi filmmiş böyle, bu saatte gözümü kırpmadan izledim..

Ben çok beğendim teşekkürler..smile.png

rolleyes.gif

• 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

baslik cevirisi yanlis mi olmus acaba :) 

I

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.