Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Grumpy Cat'in fotograflarıyla mutlaka bir yerlerde karşılaşmışsınızdır ya ben yine de burada da olsun istedim. Kendisi son zamanlarda moralimin bozuk olduğu anlarda moralimi düzelten tek şey... Ona baktığımda mutlu oluyorum. İsmi Tard olan ama huysuz anlamına gelen Grumpy takma adına sahip bu meşhur kedinin en belirgin özelliği onu hep mutsuz gösteren surat ifadesi... Calico cinsi bir anne ve kaymak tekir cinsi bir babanın çocuğu ama asıl merak uyandıran bu anne ve babadan nasıl böyle bir melez doğduğu... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Kendisi oyun oynuyor ama sanki acı çekiyormuş gibi, zannedersin ki bağlamışlar onu ve bu şeker midir pipet midir nedir onları karnına karnına batırıyorlar 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Bunlarda anne ve babası + = 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.