Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Murti san- hayranımmmm, başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM teşekkürler hayranından selamlar Bende tüm site arkadaşlarımı seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Canim benim,burada da liste yapmissin,tarafindan sevilmek cok guzel.Nasil iyi geldi anlatamam,ben de seni cok seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Dedende seni seviyor.. Ne kadar sevgi dolusunuz,ne güzel Nil üstünde balon turuna söz verirsen seni de çok seveceğime emin olabilirsin.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM ben de seni çok seviyorum cnmm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Anlaşılannn bnii seewen yukkk napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo ben dee baştaa biricikk kardeşimm,kankim,prensesimm,HERŞEYİM XPRENCESSX bilgisini,dostluğunu,alçakgönüllülüğünü her daim takdir ettiğimm cnm abimm TAURUS şuan aramızda bulunmasa da forumda hep anımsayacağımm açık sözlü,komik,CESUR arkimm SİYAHX iyi niyetiyle herkesin gönlündee taht kurmuşş sevgili LEYLACIĞIM(24) sempatikliğiylee,konuşmalarıyla,tatlılığıylaaa herkese açık olan sevgili KAAN(bebişlii) olmakk üzereee bnii tanıyan tanımayannn tümmm forumdaşlarımıı çoook sewiyorummm.......dahaa çooğuu forumdaşla konuşma fırsatımm olmadığı içinn listem birass kıısaa oldu eminim ki forumdakii tümmm kişilerr çook iii ve sewgiyi hakkenden insanlarr....... hepinizi tanıdıkçaa seweceğime inanıyorummm.... tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Lakabını bana takma olar..?? Tatlışş sensin kıss.. Teşekkür ederim... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Estafurullah efenim ne haddimize siz varken Hey Allah'ımm... Kıss sana laf yetişmiyoo Allah'ın cisasııı... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gecem, Bende seni çok seviyorum kıs şekker Yumotem tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm Ökkeş kankimin X versiyonu Seni sevdiğimi biliyosun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM teşekkür ederim yumote sevgiler karşılıklı... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Ökkeş kankimin X versiyonu Seni sevdiğimi biliyosun teşşürr ederimm duyguların karşılıklıı..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 dahaa çooğuu forumdaşla konuşma fırsatımm olmadığı içinn listem birass kıısaa oldu eminim ki forumdakii tümmm kişilerr çook iii ve sewgiyi hakkenden insanlarr....... hepinizi tanıdıkçaa seweceğime inanıyorummm.... tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac, sen estikçee bn titrerimm ,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... sağol canım benim...bende seni seviyorum.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yumotem bende seni çok seviyorum sende biliyorsun değil mi? daha önce bir liste yapmıştım ona eklemek istediklerim var, leylacım, sen estikçe ben titrerim, minex, egzorsizt bugünki listem budur... sizi seviyorum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yumotem bende seni çok seviyorum sende biliyorsun değil mi? daha önce bir liste yapmıştım ona eklemek istediklerim var, leylacım, sen estikçe ben titrerim, minex, egzorsizt bugünki listem budur... sizi seviyorum... ablammm benim...bende seni çokk seviyorum... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Anlaşılannn bnii seewen yukkk napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo ben dee baştaa................ sempatikliğiylee,konuşmalarıyla,tatlılığıylaaa herkese açık olan sevgili KAAN(bebişlii) tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... çok teşekkür ederim tatlım :) Lakabını bana takma olar..?? Tatlışş sensin kıss.. Teşekkür ederim... tmm kısss olar Bende seni çok seviyorum kıs şekker Yumotem teşekkür ederim yumote sevgiler karşılıklı... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Anlaşılannn bnii seewen yukkk napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo ben dee baştaa biricikk kardeşimm,kankim,prensesimm,HERŞEYİM XPRENCESSX bilgisini,dostluğunu,alçakgönüllülüğünü her daim takdir ettiğimm cnm abimm TAURUS şuan aramızda bulunmasa da forumda hep anımsayacağımm açık sözlü,komik,CESUR arkimm SİYAHX iyi niyetiyle herkesin gönlündee taht kurmuşş sevgili LEYLACIĞIM(24) sempatikliğiylee,konuşmalarıyla,tatlılığıylaaa herkese açık olan sevgili KAAN(bebişlii) olmakk üzereee bnii tanıyan tanımayannn tümmm forumdaşlarımıı çoook sewiyorummm.......dahaa çooğuu forumdaşla konuşma fırsatımm olmadığı içinn listem birass kıısaa oldu eminim ki forumdakii tümmm kişilerr çook iii ve sewgiyi hakkenden insanlarr....... hepinizi tanıdıkçaa seweceğime inanıyorummm.... tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... Kuruntu yapma biz de seni seviyoruz.. Listende olduğum için teşekkür ederim.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sağol canım benim...bende seni seviyorum.... rica edrimm canımm... daha önce bir liste yapmıştım ona eklemek istediklerim var, leylacım, sen estikçe ben titrerim, minex, egzorsizt bugünki listem budur... sizi seviyorum... teşekkür ederimm ablacımm listmee ekleme yapıyorumm..o an unutup yazmadıklarımdansın canım benim çok teşekkür ederim tatlım ricaa ederim sevgili yumotem Kuruntu yapma biz de seni seviyoruz.. Listende olduğum için teşekkür ederim.. olsunn o kadarcıkk idaree ediverr tabikisidee olucksınn listemdde canımm abimm benimmm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgilikralx,gloria,sedoşş,nati,yumote Senlede tanışırız be bir gün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostum), Murti san- hayranımmmm, Taurusmutis dedem, Sardunyam ablamm cennet yüreklim, Tan vakti abicim, Naty (tatlı kusenim), Ewücüm gamzelim (kader arkadaşım), Lilaccığım, Aysumcum, Sedoş tatlı cadımm, çiçeğim Gloria, tatlış Oliviacığım, Egzorsist, Gecem, Açacığım, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüm, Güzelyazım, Gulll, Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Aman da amaaan benim tatlı kuseniiiimm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Anlaşılannn bnii seewen yukkk napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo ben dee baştaa tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... yok üzülme bizim sevgimiz herkese bazen arkadaşlarla görüşme fırsatımız olmuyor onlardan biride sensin yinede unutmayıp yazdığına memnun oldum teşekkürler Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Dedende seni seviyor.. Nil üstünde balon turuna söz verirsen seni de çok seveceğime emin olabilirsin.. Firavun Ramses ve Nefertiti ile bir akşam yemeği bile ayarlayabilirim sevgili Taurusmutis Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yok üzülme bizim sevgimiz herkese bazen arkadaşlarla görüşme fırsatımız olmuyor onlardan biride sensin yinede unutmayıp yazdığına memnun oldum teşekkürler rica ederimm murti san....seni forumdan takip ediyorumm ve herkesin sewgisini kazanmışş ççok iyimser bi üye olduğun hemen anlaşılıo...inşallahh en kısa zamanda konuşma fırssatımız olur... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bende herkesi seviyorum.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yeni listelere girmisim haberim yok.Sardunyam,ablacigim ve xminex cigim; ben de sizi cok seviyorum,cok tesekkur ederim ve herkesi seviyorum Alıntı
Φ pandomim Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Forumdaki en sevdiğim üyeler Evrensel: zekasına inanamıyorum, hiçbir yazısını kaçırmıyorum. yazdıkları ileti gibi değil sanki birer makale, en eski yazılarından yeniye doğru okumaya ve kaydetmeye başladım. Cryano: tarafsız ve objektif, tarih konularında da son derece bilgili ve kültürlü. Uslubuda çok güzel. bozan: tecrübeli ve çok bilgili. Ama foruma biraz az giriyor daha fazla yazılarını görmek isterdim.sanırım biraz yaşından dolayı bizlerle fazla haşır neşir olmuyor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Firavun Ramses ve Nefertiti ile bir akşam yemeği bile ayarlayabilirim sevgili Taurusmutis Beni öte yana götürmeyeceksen ok.. Ha bide Nefertiti kendi elleriyle Lotüs yaprak sarması yapsın bana.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.