Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 iyi be iyi ne bağırıyon bis inkar mı ettik sankii edersen kafanı yararım zaten Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 saçlarını yolarım senin kimsenin haberi olmas seviyorus be seviyorus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 saol eyfeli bana hitap ettigin icin cookk duygulandim..... Eee evsahibi sayılırsın,di mi ama.. Olar söylerem Asıcık sol ahanda biras sağ yap hah tamam tam ordasın işte kankim yanımdasın desen yeterdi.. Çok Teşekkür ederimm Rica ederim.. beni sevenleride sevmeyenleride seviyorum hepinise teşekkürler Kör kedicik,göremedin demi adını.. Çok teşekkürler sevgili taurusmutis... Siz güzel insanlarlar birlikte olmakla beraber; Dostlarla fransa / Paris'te komşu evlerde yanyana olmak ve ikinci bir devrimin planları yapıyor olmak inan çok güzel... Dost sevgiler... Sevgiler bizden arkadaşım.. Sevgili Taurus dostum, Nereden bulursun bu güzel jestleri. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Güzelliklere bak ; 1- Pariste forumdaşlarla komşuluk. 2- Ayrıca fikirdaşlarımla komşuluk. 3- Paris gibi güzel bir kentte yaşam. 4- Tedbir için elektrikleri sönmeyen bir ev.(yam_yam, komşu olunca !..) 5- Hatırlayıp düşünmen... Binlerce teşekkürler.. Beğendiğine sevindim dostum.. İnan severek hazırlıyorum,asıl ben teşekkür ederim.. Ama en guzel yere beni koymuss yaaa!!!!! Hem aslinda o kadar guzel bir resimki icine dikkatli bakacak olursaniz Notre dame dan Sacre coeur'e Geoges Pompido'dan Sain nehrine Bakinca icim gitti ve icinde olmak ne guzel bir seymis dedim..... Ancak Dikkatimi cekti Bilimselci senin lamba niye acik???? Je desire m'informer pour faire le tour de la ville.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 İkinizede teşekürler Taurus ve Burcu.. Bende sizleri seviyorum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 İkinizede teşekürler Taurus ve Burcu.. Bende sizleri seviyorum.. Rica ederim Sedat'cım.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* emeğine yüreğine vede sevgine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Teşekkür ederim ,sessizliğin_kızı duygular kaşılıklı arkadaşım, herzaman kendine iyi bak ! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Arkadaşlar emeğinize sağlık..Gerçekten çok güseller...Nerden buluyorsunuz bunları Ben bulamıyorumda Tşk ederim arkadaşım Bende seni seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Sevdiklerimle bir Paris turu atmak istedim.. Abicim ellerine sağlık Ölürüm ben bu paris turuna Yanlız neden kankimle ben komşuyus onu hiç anlamadım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yağmur Mine göremez sen ona söyle yerini.. Tauruscum ben göremedim amaaaa çok merak ediyoruuuumm... Olar söylerem , Asıcık sol ahanda biras sağ yap ,hah tamam tam ordasın işte kankim saol kankim çok yardımcı oldun kıss doğru düsgün sölesene yerimi ya da sana sahmet mail atıversen kankim tauruscuğumun iletisini hadi kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Allah'ım ben ne günah işledim Olar kankim göndereyim maille Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yaw ben bu paris turunda sadece 3 kişinin ismini görebiliyorum ama birçok kişi teşekkür ediyor anlamadım yuksam mineu gibi bendemi göremiyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 İkinizede teşekürler Taurus ve Burcu.. Bende sizleri seviyorum.. duygular karşılıklı canım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 yaw ben bu paris turunda sadece 3 kişinin ismini görebiliyorum ama birçok kişi teşekkür ediyor anlamadım yuksam mineu gibi bendemi göremiyorum al benden de o kadar,gene uc kisi goruyormussun. bence netine bir baktir sen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 al benden de o kadar,gene uc kisi goruyormussun. bence netine bir baktir sen sen kaç kişi görüyosun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Siyahx sağa doğru ilerlersen görürsün..Bende göremiyordum önceden Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 0.. cok acikli de mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Siyahx sağa doğru ilerlersen görürsün..Bende göremiyordum önceden sağa,sola,yukarı,aşağı her yere gittim ama hala gözükmüyo banada mail atsana kankim evet leyla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Yaw mail adreslerinizi öm ile atın bende sise mail atayım Sabah sabah mail trafiğine bakın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 anaaa ben gördüm sağolasın abicim çok güzel olmuş ellerine sağlık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 nasil gorduun taurustumis abinin göndermiş olduğu resmi bul okla yana doğru ilerle devam ediyo sağa doğru Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 4- Tedbir için elektrikleri sönmeyen bir ev.(yam_yam, komşu olunca !..) Farketmez sevgili bilimselci... Sen elektronik bubi tuzakları ile donatmışsındır zaten evi... Senden habersiz adımımı atmam o eve... Teşekkürler sevgili taurusmutis... Ancak bizim evler biraz köhne mi ne? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Bis ne dedik sabahtan beri sağa doğru ilerleyin görürsünüs demedikmi Taurus abicim bu arada Kriptex ( ece) aplamda çok tşk ediyor Ben elçiyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.