Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hepinizin mubarek kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim... bir gül ki benzemez diğer güllere.. Adı güzel kendi güzel ya Resullallah... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hepinizin mubarek kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim... bir gül ki benzemez diğer güllere.. Adı güzel kendi güzel ya Resullallah... S.A.V...seninde kandilin mübarek olsun ablacım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Teşekkür ederim leyla.. Tanımak bir anlıktır.. Bazen yıllarca birlikte olduğun insanı hala tanıyamamamışsındır, yada yanlış tanımıssındır.. Bazende bir tebessüm, bir bakış, bir küçük söz yeterlidir tanımaya.. Sen gerçekten iyi bir bayansın.. Aramıza tekrar hoş geldin.. gec gordum,cok tesekkur ederim. bin mukabele Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn tşk. gloria ablacım.. sende sevildiğini bil.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn Tsk ederim Sertab'ım Ben de seni seviorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 listemi yukarı taşıyım dedim: sevdiklerim paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gülsünümgulllum manidarım güçlü murtisanım lilac vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar pıtırcıklarımmmm canımsınız yeni liste eklenenler var..... seviyorum siziiiiii yumote benide unutmadığından dolayı teşekkürler.sevgiyle kal Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Çok özür diliyorum suhedacım ksr bakma unutmuşum, sırf senin için listeyi yeniliyorum.. her koşulda her şartta omuzdaşım bende seni seviyorum. mineu taurus,sessizliğin kızı her kim listesine eklemişse hepinizi seviyorum duygular karşılıklıdır. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn çok teşekkür ederim gloriacım, değer verdiğim,sevdiğim,güzel arkadaşım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn Tşk ederim canım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Teşekkür ederim gloriacım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn teşekkür ederim saolasın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım TAURUS SEDELİNA NATHY GULL SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) YUMOTE GECE YAĞMURU MINEU KRIPTEX THE BOSS YEMYEŞİM LILAC AÇA CELINE ERBAY PAULA EWÜCÜM AYSUM MARTI-NAME JÖN SESSİZLİĞİN KIZI FOCAL (Muhabbetimiz yok ama Giresunla ilgili herşeye değer verdiğimden ) GÜZELYAZ SAYMAN MANİDAR MURTİ-SAN MASER DENİZİMU VATAN SİRVANA DÜLDÜL ARAMİS PUİK Ayrıca güncel konularda: DIPNOT BİLİMSELCİ GREJUVA YAM-YAM CYRANO Zeka soruları ve bilmecelerde MOUSTAPHA MEDİKAL BAY-BİLEN HEKİM (bi iki kişi var daha ama yeni yeni tanışıyoruz... Onları da bi dahakine yazarım ) Arkadaşlar umarımmm kimseyi unutmamışımdır ama burada adı gecen herkese gerçekten saygım ve sevgim sonsuzdur... Hep arkadaşlarım olarak kalma-nız dileğiyle Bu çiçekler hepiniz içinnnn sağolun varolun... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Boşver Eren kankimin gösleri bi kasa sonucu kötürüm kaldı ondan göremiyo Bugün en sevdiğim üye sevesim gelen üye Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Eren'cim sende sevildiğini bil arkadaşım.. teşekkürler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ayaklarından da katarakt ameliyatı olacak diye duymuştum Doğru duymuşsun ama yeterli parayı bulamadık bağış yapcek gönüllüler arıos Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kaleci mine.. Allam ya böle bi tabir olamaz.. Tsk ederim eren Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 naty kız beraber orta sahadayız galiba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 TEKNİK DİREKTÖR: GECE YAĞMURU TEKNİK DİREKTÖR YARDIMCISI: EREN Way be Teknik Directör olmuşum Eren bende forma istiyom banane yaaa Ama çok güsel olmuş ellerine sağlık.. Ya şu senin avatarla beni bi montoj ve foto yapsana Bugün en çok Erenin avatarını sevesim geldi Polat duymasın ama kıskanır Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 naty kız beraber orta sahadayız galiba Kusen bis ilerdeyis..Forvet Numaramısa bakma Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 hehe evet forvetiz di mi :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Karma bi takım olmus ama idare edices yumoş .. Çok şeytansıyım bugün gıı nie acep Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.