Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 En sevdiğim üye erklerden Bozan abi.. Bayanlardan Emilypandoradırr.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 ben kimseyi sevmirem yaw hangi birini yazayım yaşlılıktan elbet birilerinin adını utuyorum o yüzden yazmıyacağım kandırıkladım herkesi seviyom Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiğim herkesi seviyorum,emin olun.. Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Sevdiğimi hissettirebildiğim herkesi seviyorum,emin olun.. Ne güzel söz bu.Ben de yeni olmama rağmen Aça'yı çok sevdim.Zamanla diğer arkadaşlarımıda severim herhalde. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bende seni çok sevdim,teşekkürler şekerim seviyorum hepinisiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Eren & Gülsün kii hepisini de çok seviorum bilesiniz Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bende kendimi hepinizden hissetmeye başlasam ne güzel olacak. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aziz,meydün,mizyal,ilbey,kralx,arman,angelflower,focal,gülsün,zeyno.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sermin hoşgeldin seni de severiz gönlümüz geniş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aziz,meydün,mizyal,ilbey,kralx,arman,angelflower,focal,gülsün,zeyno.... Teessüff ederim Erbay Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aziz,meydün,mizyal,ilbey,kralx,arman,angelflower,focal,gülsün,zeyno.... sevgiler karşılıklı kardeşim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sevgiler karşılıklı kardeşim Sende nispet mi yapıyon şimdi Kaptan Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bende teessüf ederim.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yok haşa öyle birşey yapabilirmiyim ama erbayım unutmuştur yazmayı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Teessüff ederim Erbay bak tam çıkmıştım bunu gördüm tekrar giriş yaptım... bi anda yazmıştım bunları birine misilleme yapmak için.. yoksa seni sevdiğimizi biliyon söylememe gerek yok heralde...dimi necati... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bende teessüf ederim.. Yaw sana ne oluyo dur önce ben geldim yok haşa öyle birşey yapabilirmiyim ama erbayım unutmuştur yazmayı Belkide bilerek yasmadı nerden biliyon Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ne bilim sen teessüf edince bende edim dedim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bak tam çıkmıştım bunu gördüm tekrar giriş yaptım... bi anda yazmıştım bunları birine misilleme yapmak için.. yoksa seni sevdiğimizi biliyon söylememe gerek yok heralde...dimi necati... Olsun gerek olmayabilir ama sen yinede söyle Biliyorum Erbayım bende şaka yapıyorum zaten İyi yaptın abla Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bende etcem işte bana neee Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 buda mümkün tabi onun yerine ben sevsem olmazmı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Olsun gerek olkmayabilir ama sen yinede söyle Biliyorum Erbayım bende şaka yapıyorum zaten aha gece yağmuru,kriptex'ide seviyom varmı duymayan.... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bis açayla teessüf ediyos kimsenin kaale aldığı yok.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 zorla güzellik olmaz diye kim demiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bende etcem işte bana neee Aman geç kaldıydın buda mümkün tabi onun yerine ben sevsem olmazmı Olar aha gece yağmuru,kriptex'ide seviyom varmı duymayan.... Yoktur inşallah Ama Necati duymasın sakın Bis açayla teessüf ediyos kimsenin kaale aldığı yok.. Apla bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış demi zorla güzellik olmaz diye kim demiş Walla ben demedim bakmayın bana öyle Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aha gece yağmuru,kriptex'ide seviyom varmı duymayan.... Aman be körmüyüs be.. iyi anladık Şaka bir yana Erbay ben seni pek tanımasamda sevdiklerin arasına eklediğin için çok teşekkür ederim..(zorla eklettim ama dikkate almayabilirdin tabi) Şimdiden sonra sevdiğim birkaç kişiden biride sensin..bu kadar yüksek gönüllü olduğun için teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.