Φ focal Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun teşekkür ederim kardeşim Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! teşekkür ederim senin yerin başka Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Eyvallah focal.. Forumda ilk tanıdıklarımdansın.. Ve gerçekten değerin büyük bende.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! gormem icin cok gezmem gerekti,beni tanimadan listenize koymaniza duygulandim,tesekkur ederim ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Teşekkür ederim leyla.. Tanımak bir anlıktır.. Bazen yıllarca birlikte olduğun insanı hala tanıyamamamışsındır, yada yanlış tanımıssındır.. Bazende bir tebessüm, bir bakış, bir küçük söz yeterlidir tanımaya.. Sen gerçekten iyi bir bayansın.. Aramıza tekrar hoş geldin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... ... Taurusmutis.. ... Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! Sedat;teşekkür ederim arkadaşım.Ben de seni seviyorum.. ... Taurusmutis.. ... Teşekkür ederim sen de seviliyorsun.. e ben de yazayım bakalım sevdiklerimi ... dedem taurus ..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar unuttuğum varsa beni uyarsın lütfen burda olmak çok güzel canımsınız Canım torunum.Geçmiş olsun umarım önemli bişeyin çıkmaz.İyi haberini bekliyoruz..Ben de seni seviyorum.. Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum ... taurus ... adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun Sağol canayakın arkadaşım.Ben de seni seviyorum.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! eyw. saol sedatcm herkes gbi sanada sölim.. sewgiler karşıklı.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Liste başı.. aysum ezel Murti san.. Taurusmutis.. Bozan.. Yumote.. Gece yağmuru.. Aça.. diloş teşekkür ederim. sağol yokluğumda beni listesine alan, almayan herkese tşk ederim almayanlarda kesin unuttukları için yazmamıştır . hepinisi çok seviyorum bunu uzak kalınca daha iyi anlıyor insan Sende bir alemsin haaa ! Zaten seni seven var. seni seviyorum deyipte enişteden dayak mı yiyelim senide seviyoruz.hoşgeldin.sevgiler gormem icin cok gezmem gerekti,beni tanimadan listenize koymaniza duygulandim,tesekkur ederim ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah teşekkür ederim .fazla muhabbetimiz olmadı ama ! bizim sevgimiz ve yüreğimiz herkes için açık,sağol... Sağol canayakın arkadaşım.Ben de seni seviyorum.. arkadaşım sende sağol görüşemiyoruz.iki beşlik bozalım bir ara olurmu ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gormem icin cok gezmem gerekti,beni tanimadan listenize koymaniza duygulandim,tesekkur ederim ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah ya tanışmamamıza rağmen çok teşekkurler..umarım tanışacak fırsatlarımız olur..sevgilerimle Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun teşekkür ederim saolasın Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş unuttuklarım varsa kusura bakmasın Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 teşekkür ederim saolasın Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş unuttuklarım varsa kusura bakmasın yok canım ne kusuru birdaha kine yazarsın... yaww bizim evin karşısına yeni taşınan yakışıklı arkadaşımızı çook sevdim ben yaaa..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kıss senin için yatıp kalkıp dua ettim , Allah'ım bi daha kankimle beni bu kadar uzun süre ayrı bırakma diye Amin diyelim demi kankim hıı bi de Natalia ve gece yağmuru da var Natalia bu arada natalia oreironun resimlerini nerden buldun? çook güzel kız deil mi Tşkler Cecile teşekkür ederim saolasın Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş unuttuklarım varsa kusura bakmasın Tşk ederim Canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Amin diyelim demi kankim Amin tabe kuşum darısı senin başına Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah Teşekkür ederim leyla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kıs kankim niye bis aynı şehirde değilis o zaman gösterirdim ben sana günü Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kıs sen nası göstercen bana günümü işte bende onu diyorum darısı başına inşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bu gidişle darısı olacak bi baş kalırsa tabe Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! niçin ben yokum burda sevildiğini sanıpta yanılmak ne kadar acıymış yarabbi...... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönüldaşım benim gönüldaşların en güzeliiiii mucukssss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Seninle tanışmayı gerçekten çok istiyorum gönüldaşım..İnşallah Allah nasip eder bunu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz.. aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru sayman22 aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş Gull Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Saol yeşim Saol Burcu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bu gidişle darısı olacak bi baş kalırsa tabe kalır kalır yeşimcim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.