Φ günışığı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 sewdiğim üyelerrrr... indepence,BOSS,gull,günışığı,aysum,yumote,murti,aça,lilac,..... bende seni seviyorum fıstıkkkk... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 saol şekerciiiiimmm muuuucccckkkk Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 saol şekerciiiiimmm muuuucccckkkk sssiiiissee çokk faslaaaaaaa kanımm ısındııı...siseeeee anneciğimmm diyebilirmiyimmmm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye kendisini biliyor.. onun sevgisi başka bende.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bende de sen herkese katıl..aferim aça.. ne oldu kıs hortlak görmüş gibisin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yok kıs açayı gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bende seni çekirgem Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Senin kedilerden başka kimseyi sevemeyeceğine inandım nedense Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında saol canım yaa bende seni sefiyooomm öpüyorum tatlı yanaklarından Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sessizliğin_kızı burcu Murti_san Murat Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sewdiğim üyelerrrr... indepence,BOSS,gull,günışığı,aysum,yumote,murti,aça,lilac,..... bende seni seviyorum sağol teşekkürler benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında sağol teşekkürler ederim beni en sona atmışsın demekki az seviyorsun sessizliğin_kızı burcu Murti_san Murat EzeLL sağol seni fazla tanımıyorum ama beni seveni bende severim .ban bir adım atana ben iki adım gelirim teşekkürler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sağol teşekkürler ederim beni en sona atmışsın demekki az seviyorsun Sen de benden çıktın demek bende sona atılmaktan pek hoşlanmam Ama bu sıralamada hiç bir art niyet yok cidden Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sessizliğin_kızı burcu Murti_san Murat saol ecem bende herkesi seviyorum bu forumda Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Sen de benden çıktın demek bende sona atılmaktan pek hoşlanmam Ama bu sıralamada hiç bir art niyet yok cidden tamam canım zaten şaka dedim seni sona atan yok ki Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 teşekkür ederim paula benimde bu forum da sevdiklerim ve sevmediklerim var tabi ama bunları tek tek yazmayacağım sevdiklerim ve sevmediklerim kendilerini biliyor zaten ve seni sevdiğimide sen biliyorsun sevilmeyecek gibi değilsinki. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum Teşekkür ederim Paula'cığım.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 paulacığım mersi bende seni seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 paulam biriciğim hayatım sen benim tatlım kıymetlimsin ya epeydir konuşamadık özledim seni çok çok çokkkkkkk seni çok seviyorum paulam bitenecik dostum sırdaşım bitanem çok sevindirdin beni özletme ha seni seven yumo Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum tşk. paula ablacım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.