Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kankim: Foruma geldiğim ilk günden bu yana samimiyeti,sıcak kanlılığı ve gülümsemesi ile her zaman gönlümün birincisi olmuştur...Bana bir kez daha ıspatlamıştırki bu durum,mesafelerin dostluğa,arkadaşlığa engel olmadığını...Her zaman dediğim gibi kankilerimin en tatlısı :hug: Bir ömür boyu mutlu olursun inşallah eniştemle...

Angelflower: Kankim gibi Melek yüzlü gönlü güzel ablacım her zaman bana yüreğindeki sevgiyi vermekten hiç çekinmedi..Ablacım bütün güzellikler adresini şaşırmadan seni bulsun :clover:

Arman: Arman burdaki dostlukları,paylaşımları ve iyi-kötü herşeyi görmemi ve paylaşmamı sağlayan değer verdiğim kişilerdendir..Sen olmasaydın ben bu forumu keşfedemezdim...Burda olmama neden olduğu için... :clover:

Focal: Namı diğer Kaptan...Vatan aşkı, Bayrak aşkı beni her zaman büyülemiştir...Beyefendiliği,az ama öz konuşması,Saygınlığı,Karizması ve Kişiliği ile her zaman gözde olan biri...Umarım birgün en büyük hazineyi bulursun :clover:

Kriptex_1000 ( Ece Ablam ): Çok güsel bir çukulatalı yaş pastayla kandırdım onu... Yağmurum demeye başladığı ilk günden bu yana sevgimiz hiç eksilmedi...Olgunluğu ve hayatın diğer yüzünü birlikte görmeye çalıştık..Her ne olursa olsun dostluğumuz hiç bitmeyecek ablacım.. :clover:

İlbey_26: Ahmet abim seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum...Eğer unutmadıysan Allah'da nasip ederse nikah şahidimsin...Eşinle sana huzurlu ve sağlıklı bir ömür boyu mutluluklar dilerim... :clover:

Erbay: Erbay forumdaki ender beyefendilerden...(Necatinin bu işle hiç alakası yok ) Yüreğindeki bütün güzellikler senin olsun :clover:

Gülsün ve Natalia: Kuss kuss ve Vişnem...Bu ikili bana kankimi anımsatıyor ama daha deli dolu...Kızlar yüreğinizdeki heyecan ve sevgi hiç tükenmesin... :clover:

Aysum: Hemşirelerin en güzeli bu kıs biras cani ama eh işte idare edecez artık...Aysum seni seviyorum tatlım..

Aça: İşte bu kısda bir cevher yatıyor...Dikkat etmek lasım...Biras beni anımsatıyor (bana) caniliği daha çok sanırım...Rabbim sana hiç dert çektirmesin AÇAm..Sağlık sorunların en kısa zamanda iyiye döner inşallah.. :clover:

Sardunyam-Sedelinam-Taurus: Diğer topiclerde sizi çok sık görüyordum ama oyunlara katılmanıs ile birlikte yüreğinisdeki sevgileride daha iyi fark edebildik..Allah gönlünüze göre nasip eylesin herşeyi..

Madeİn Turkey-Karçiçeğim-Serenadem-Mizyal: Çok sık göremesemde forumda eskisi gibi sizi sevdiğimide sakın unutmayın...

Taş Yürekli-Güzelyaz: Taş Yürekli beni bir ön yargımdan dönderdi...Ve ona yanlış anlaşılmadan dolayı bir özür borcumu ödememe neden oldu..Herşeyin en iyisi ve en güzeli seninle olsun...Güzelyaz nickin gibi çok güzelsin dilerim Allah'tan bu güzel yüzün ve yüreğin daha fazla acı çekmesin...

AzizilTurco-Golgi Aygıtı: Foruma eskisi gibi çok gelmeselerde geldiğim ilk günlerde bana olan yaklaşımlarını hiç unutmadım..Unutulmadınız...

Siyam-Gloria-Yumote-Paula-Celine-Düldül-Sirvana: Sizleride seviyorum...

Jön: Toprağım.. Her ne kadar tünel kazıp kaçmayı başaramasada,Topağımı severim...Umarım en kısa zamanda şu okulu bitirirsin...

Tan_Vakti-Sayman22: Sizleride seviyorum abicim... ( Yaw Tan_Vakti abim o kadar da yaşlı değilmiş )

DİPNOT Ve Kralx: Çizgisini hiç bir zaman bozmayan,Saygısını yitirmeyen ve az da olsa forum oyunlarında görmeye başladığım seviyeli arakadaşlar...

Eğer ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa sakın yürekte unutulduğunuzu düşünmeyin...İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlar sizleride seviyorum...

468YahyaSezaiTezel-Menekse.jpg

sen harika bir insansın gece bütün güzelliklere layıksın ;)

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kankim: Foruma geldiğim ilk günden bu yana samimiyeti,sıcak kanlılığı ve gülümsemesi ile her zaman gönlümün birincisi olmuştur...Bana bir kez daha ıspatlamıştırki bu durum,mesafelerin dostluğa,arkadaşlığa engel olmadığını...Her zaman dediğim gibi kankilerimin en tatlısı :hug: Bir ömür boyu mutlu olursun inşallah eniştemle...

Kankim çok teşekkür ederim canım :hug: güzel dileklerin ve sözlerin için -_-

daha öncede demiştim ben bu forumda çok eski olmama rağmen ilk kayıt olduğum dönemde sıcaklık, heyecan ve arkadaşlığı hissedememiştim... kankimin gelmesiyle herşey değişti :D forumdan çıkamaz hale geldik :lol: o kadar cana yakın ve pozitif ki bunu kilometrelerce uzakta bile olsam hissedebiliyorum...

Sende benim gönlümün birincisisin kuşum :D İYİ Kİ VARSIN , SENİ SEVİYORUM :wub::hug:

Gönderi tarihi:

Kankim çok teşekkür ederim canım :hug: güzel dileklerin ve sözlerin için -_-

daha öncede demiştim ben bu forumda çok eski olmama rağmen ilk kayıt olduğum dönemde sıcaklık, heyecan ve arkadaşlığı hissedememiştim... kankimin gelmesiyle herşey değişti , forumdan çıkamaz hale geldik , o kadar cana yakın ve pozitif ki bunu kilometrelerce uzakta bile olsam hissedebiliyorum...

Sende benim gönlümün birincisisin kuşum :D İYİ Kİ VARSIN , SENİ SEVİYORUM :wub::hug:

Kankimmm :hug: Bi tek sen bana kuşum diyebilensin bunu sakın unutma güsel göslü kankim :wub:

Gönderi tarihi:

canım yaa benseni çok seviyorum.bu yazdıkların sanki veda eder gibi beni çok duygulandırdı Gecem benim.

yüreğinin güzelliği ve sıcaklığını her zaman hissettirdiğin için,bizleri güldürmek uğruna harcadığın emek için,varlığın için,yakınlığın için,daha ne diyebilirim ki verdiğin güzellikler için sana kocaman teşekkür ediyorum. :clover: diliyorum ki herşeyin en iyisi senin ve güzel yüreğinin olur canım benim :clover:

Gönderi tarihi:

Canım benim yaaa saol gecem :hug:

Gönderi tarihi:

canım yaa benseni çok seviyorum.bu yazdıkların sanki veda eder gibi beni çok duygulandırdı Gecem benim.

yüreğinin güzelliği ve sıcaklığını her zaman hissettirdiğin için,bizleri güldürmek uğruna harcadığın emek için,varlığın için,yakınlığın için,daha ne diyebilirim ki verdiğin güzellikler için sana kocaman teşekkür ediyorum. :clover: diliyorum ki herşeyin en iyisi senin ve güzel yüreğinin olur canım benim :clover:

Aslında banada bir veda yazısı gibi geldi Güzelyazım :unsure::stuart:

Canım benim yaaa saol gecem :hug:

:hug:

unutmam -_- ela göslü dilber

gel gısss ela göslü dilber seni :hug: yapcak :wub:

Gönderi tarihi:

Focal: Namı diğer Kaptan...Vatan aşkı, Bayrak aşkı beni her zaman büyülemiştir...Beyefendiliği,az ama öz konuşması,Saygınlığı,Karizması ve Kişiliği ile her zaman gözde olan biri...Umarım birgün en büyük hazineyi bulursun :clover:

teşekkür ederim gecem senin ve buradaki bir kaç arkadaşın kalbinde yer edine bilmişsem ben en büyük hazineyi bulduğumu sanıyorum iyiki bu forum var iyiki sizlerle tanışabildim iyiki varsın seni sizleri seviyorum

güzellikler seni hiç terketmesin

:clover::clover:

Gönderi tarihi:

bu defa geldim

bak yine ısırdı yaaa , kıpkırmızı yaptı yanaklarımı :blushing:

Sende o kadar tatlı olma kankim :blushing::wub:

teşekkür ederim gecem senin ve buradaki bir kaç arkadaşın kalbinde yer edine bilmişsem ben en büyük hazineyi bulduğumu sanıyorum iyiki bu forum var iyiki sizlerle tanışabildim iyiki varsın seni sizleri seviyorum

güzellikler seni hiç terketmesin

:clover:

Amin....Ecmain.... :clover:

Gönderi tarihi:

sağol gece yağmuru,sen ve mınede ılk tanıdıklarım ve dertleştiğim insanlardansınız teşekkurler..

gayet saygılı ve herşeyi çizgisinde yazmayı biliyorsunuz buda bir marıfettır.. :wub:

bızı 3lü yazmışsınya çok güldüm :lol:

Gönderi tarihi:

sağol gece yağmuru,sen ve mınede ılk tanıdıklarım ve dertleştiğim insanlardansınız teşekkurler..

gayet saygılı ve herşeyi çizgisinde yazmayı biliyorsunuz buda bir marıfettır.. :wub:

biz teşekkür ederiz sedoşcum :hug:

kimseyi kırmamaya ve üzmemeye dikkat ediyoruz ,inşallah başarabilmişizdir -_-

Gönderi tarihi:

Erbay: Erbay forumdaki ender beyefendilerden...(Necatinin bu işle hiç alakası yok ) Yüreğindeki bütün güzellikler senin olsun :clover:

teşekkür ederim yağmur kadar değerli arkadaşım.... :clover:

Gönderi tarihi:

bızı 3lü yazmışsınya çok güldüm :lol:

Tşk edeim,eğer biraz olsa da başarabiliyorsak ne mutlu bise ;):clover: ne güsel işte gıss üçü bir arada :lol:

teşekkür ederim yağmur kadar değerli arkadaşım.... :clover:

:):clover:

Gönderi tarihi:

Gülsün ve Natalia: Kuss kuss ve Vişnem...Bu ikili bana kankimi anımsatıyor ama daha deli dolu...Kızlar yüreğinizdeki heyecan ve sevgi hiç tükenmesin... :clover:

Aman da aman Güsin ablam benim :lol:

Ben de seni çok seviorum :hug::clover:

Gönderi tarihi:

Aman da aman Güsin ablam benim :lol:

Ben de seni çok seviorum :hug::clover:

yaw çekılsene onumden yukarıyı okuyodum tam önume geldiii göremıom :lol::turned:

Gönderi tarihi:

Yumote:Baştan beri bana şirin izlenimi verdiği e samimiyeti için..

saol taurus sen de çok incesin :) çok iyisin arkadaşım :flowers:

YUMOTE ne atlı ne şirin şeydir bilseniz onu

manidar yine kibarlığın üstünde :P teşekkür ederim

ve gloria, natali,mineu,aça,yomote,gece_gağmuru, bunlarıda seviyorum :clover:

tan teşekkürler :) :) (yomote deil ya :( )

Gönderi tarihi:

saol taurus sen de çok incesin :) çok iyisin arkadaşım :flowers:

manidar yine kibarlığın üstünde :P teşekkür ederim

tan teşekkürler :):) (yomote deil ya :( )

evet tan körmüsün yomote değil yumatu olavcaktıı :lol::P

Gönderi tarihi:

vakanaya olan saplantını henüz çözemedim..... :unsure:

gece yağmuru senin sewginde sabit...... :clover:

aaaa özür dilerim forumda senden habersiz bir şeyler oluyor değil mi

kusura bakma çaylaklığıma ver

kimi seveyim hadi sen karar ver

niye tüm suskunluğuma karşı beni konuşturmak istiyorsun

vakana üstad vakana

vakana vakana vakana vakana vakana vakana vakana vakana vakana vakana vakana...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.