Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 en sevdiğim üye mantar aramıs Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 demek daha sabah heee gıss seni çok seviyom ben Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 en sevdiğim üye mantar aramıs Sedelina teşekkür ederim ama ''mantar''lafını anlayamadım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sedelina teşekkür ederim ama ''mantar''lafını anlayamadım.. nasıl anlamazsın işte delilim,adın geçince hemen mantar gibi bitmişsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Akıllıca.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sedelina teşekkür ederim ama ''mantar''lafını anlayamadım.. aa yenı farkettım,bu gözler bu gözler birini hatırladım yaw Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 C5N1 Hariç herkesi seviyom... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bilimselci, samimi, araştırmacı, dürüst olduğu için yam_yam seviyeli, kontrollü, akılcı olduğu için gecekuşu cana yakın, bilgili, açıksözlü olduğu için dipnot çok sevecen, vatansever, cesur olduğu için her ne kadar fikren zaman zaman tartışsakta, insan olma erdemini yakalamış olduğunuz için, sizi seviyorum... insanların kişisel görüşlerine müdahale etmeyi sevmem ama samimiyetle sırf bilgi alışverişi için yapılan tartışmalara varım. elimden ve dilimden geldiğince sizinle tartışırım, çünkü siz efendiliğinizi korumayı biliyorsunuz beyler. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ece aplamı ösledim ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ece aplamı ösledim ben Geçen gün öyle demiyordun ama kankim Bende çok özledim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Geçen gün öyle demiyordun ama kankim doğru kankim geçen gün seni öslediğimi söylemiştim En çok sevdiğim üye Gece yağmuru uleeeeyyyyyyynnnnn ne dedin sen dünde meydün diyodun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 doğru kankim geçen gün seni öslediğimi söylemiştim uleeeeyyyyyyynnnnn ne dedin sen dünde meydün diyodun Ah canım benim Ne kısıyorsun ki Canı bugün beni en sevdiği üye yapamka istemiş kıskanma kısss yarında seni seçer Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Ne kısıyorsun ki , Canı bugün beni en sevdiği üye yapamka istemiş , kıskanma kısss yarında seni seçer seçer mi acep kıss kankim Mineyi seçiceğimi sanmıyorum Belli de olmaz hani sanmıyo musun gelde kısma işte kankim sen bu konuyu en yakın zamanda belli etmeye bak erencim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Mineyi seçiceğimi sanmıyorum Belli de olmaz hani Kankim belirsizlikleri hiç sevmez benden söylemesi seçer mi acep kıss kankim sanmıyo musun , gelde kısma işte kankim sen bu konuyu en yakın zamanda belli etmeye bak erencim Sanmıyormuş kankim Kısma kıss kankim ben onu minibüsün muavini yapayımda görsün kankimi sevmemek ne demek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Seçince mutlu olcaksan seçeyim aman ne diye mutlu olcakmışım Kankim belirsizlikleri hiç sevmez benden söylemesi Sanmıyormuş kankim ,Kısma kıss kankim ben onu minibüsün muavini yapayımda görsün kankimi sevmemek ne demek efet kankimin dediği şeyi sefmem hiç yap kankim sonrada mola verdiğimis yerde unutalım onu tamam mı Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bilimselci, samimi, araştırmacı, dürüst olduğu için yam_yam seviyeli, kontrollü, akılcı olduğu için gecekuşu cana yakın, bilgili, açıksözlü olduğu için dipnot çok sevecen, vatansever, cesur olduğu için her ne kadar fikren zaman zaman tartışsakta, insan olma erdemini yakalamış olduğunuz için, sizi seviyorum... insanların kişisel görüşlerine müdahale etmeyi sevmem ama samimiyetle sırf bilgi alışverişi için yapılan tartışmalara varım. elimden ve dilimden geldiğince sizinle tartışırım, çünkü siz efendiliğinizi korumayı biliyorsunuz beyler. Bizim de hemen hemen aynı sebeplerden seni sevdiğimize emin olabilirsin sevgili sardunyam... Hoşgeldin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bizim de hemen hemen aynı sebeplerden seni sevdiğimize emin olabilirsin sevgili sardunyam... Hoşgeldin... biliyorum sevgili yam_yam, hoşbulduk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bugünlük sedelina Çok seviom gı seni Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 bende seni cilekim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ( naty )öbür cadı varken sayman diycek hali yok zaten.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ( naty )öbür cadı varken sayman diycek hali yok zaten.. Seni de seviom gııı Ama bana şeker aldıgın sürece.. Gülsün Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Seni de seviom gııı Ama bana şeker aldıgın sürece.. Gülsün get benim cadılarla işim olmas yok sana şeker meker... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bizim de hemen hemen aynı sebeplerden seni sevdiğimize emin olabilirsin sevgili sardunyam... Hoşgeldin... beni sevmes ki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 get benim cadılarla işim olmas yok sana şeker meker... Aaa neden öle diosun cadı da kim ben melek melek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 En sevdiğim üye Sedoş'um.. Bugün tanıştığım Yamyam'ıda sevdim.. Bilimselci ile çok tartıştık ama eminim konuşabilirsek onuda severim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.