Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 üstteki 2 BENCİL ve de GICIK üyeyii çoook seviyommm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ben üstteki bencil ve gıcık olmayan güzel mineximi seviyorum benim gıcığım frozen cadısına bidenem, ona gıcık olunca kendime de gıcık oluyom :whistling: Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 kısss niee kendine gıcık oluyonnn hade frozeni anladık daa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ona gıcık olana gıcık oluyom o bakımdan şikerim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 forumdaki beşiktaşlıları daha bi seviyorum ben yaw Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bende galatasaraylıları o zaman cıx cıx Öyle olmazzzz Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 forumdaki beşeiktaşlıları daha bi seviyorum ben yaw all bendenn dee o kadarrr.... Bende galatasaraylıları o zaman cıx cıxÖyle olmazzzz benn gslilerii heeçççç sevmiommm amaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bende galatasaraylıları o zaman cıx cıxÖyle olmazzzz cıx cıx böyle olur mu? kıs severim ben fenerlisini, gslisini, tslisini... ama en büyük BEŞİKTAŞ o kadderrr all bendenn dee o kadarrr.... benn gslilerii heeçççç sevmiommm amaaa işte bir beşiktaşlı hemide fıstık maşallah Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 cıx cıx böyle olur mu? kıs severim ben fenerlisini, gslisini, tslisini... ama en büyük BEŞİKTAŞ o kadderrr işte bir beşiktaşlı hemide fıstık maşallah amannn da bnmm güselller güseli ablamm... yerimm bnn senii çook tatlısınn yaff hemmm deee beşiktaşlıı dahaa nolsunnnn Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Dışlanmış hissediyorum bir gsli yok mu yahu Ben de topusunu severim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 hayır elimizde şuan sadece beşiktaşlılar var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 amannn da bnmm güselller güseli ablamm... yerimm bnn senii çook tatlısınn yaff hemmm deee beşiktaşlıı dahaa nolsunnnn fıstığım benim Dışlanmış hissediyorum bir gsli yok mu yahu Ben de topusunu severim topumuzu dışlamış gibi söyledin kıs, topumuz tuhaf olduk hayır elimizde şuan sadece beşiktaşlılar var evet işinise gelirse demi kardeşim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yok canım tuhaf olmayın ben öyle ayrımcılık yapmam bi kere sizin gibi Hepinizi seviyorum o zaman böylesi nasıl olur Valla benm işime gelmez çünkü böle tek bitane gslı kalmak arada kötü yahu. resmen dışlanıorm En iyisi aranızdan çıkiim ben Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sevdiğim üyeler çok fakat fakat fakat Nati ile Eren bi başka.. İkisi de koparıcı.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Hadi canım sende, bak sen, demee Fırşillik Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 mrs.su yazık haberim olmadan ona onu sevdiğimi söyleyemeden gömmüşler caniler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 mrs.su yazık haberim olmadan ona onu sevdiğimi söyleyemeden gömmüşler caniler yok kıs...çıkardılar ruh ikizini meraklanma sen...hiç SU'suz hayat olur mu ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 yok kıs...çıkardılar ruh ikizini meraklanma sen...hiç SU'suz hayat olur mu ? oh be..ben Su suz napardım yuksam... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 mrs.su yazık haberim olmadan ona onu sevdiğimi söyleyemeden gömmüşler caniler İstersen hemen yanından bir yer ayarlayabilirim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 İstersen hemen yanından bir yer ayarlayabilirim.. sonumuz toprek olcek nasılsa.... ayarla beğenirsem erken giderim.... ama ..benim daha hayallerim var Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ohooo..Hayaller bitmez.Bak yakında yer kalmaz,dip-köşe biryere gömmek zorunda kalırım ha.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ohooo..Hayaller bitmez.Bak yakında yer kalmaz,dip-köşe biryere gömmek zorunda kalırım ha.. bugün çok yoruldum ...kafam kazan gibi.. yoksam benden önce giderdin oraya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.