Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl yumoteme tiz haber edesin stop... malzemeler bende stop.. atlarla gelecek olanlar yola çıkmışlar stop... en kısa zamanda yola çıkılacak sitop...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl not alındı stop yola çıkma saati belirlendi stop saatler kuruldu stop bizdemi atla gidicez siiitopp
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl biz eşşeklerle gidecez sitop eşşekleri temin ettim sitop bana güvenin sitop vaktinde varılacaktır sitop
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl eşekle gitmek uzun sürer stop son kararım stop ben deve ile gidelim derim siitop
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl doktorum.... bende seni çok seviyorum... bu animasyonlarında çok hoş ayrıca... ahh doktorlukta da böle olsan ya...ne olurdu sanki... hem küsmüştüm ben doktora...ama sana değil doktora... neyse çok uzattım sanırım( bi an hastanede sandım kendimi... ) teşekkürler...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Arkadaşım çok teşekkür ederim.Ya hakkını helal et bu kadar uğraşıyorsun..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Arkadaşım çok teşekkür ederim.Ya hakkını helal et bu kadar uğraşıyorsun Ne demek.. Helal olsun.. Gif yapmak hoşumada gidiyor doğrusu..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl Ne demek..Helal olsun.. Gif yapmak hoşumada gidiyor doğrusu.. Teşekkür ederim.. İyi de beceriyorsun doğrusu..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl TAURUS SENDE SEVDİKLERİMİN ARASINDASIN ARKADAŞIM . teşekkürler arkadaşım sende sevdiklerimin arasınadsın .ellerine sağlık gif güzel olmuş
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl yumoteme tiz haber edesin stop... malzemeler bende stop.. atlarla gelecek olanlar yola çıkmışlar stop... en kısa zamanda yola çıkılacak sitop... not alındı stop yola çıkma saati belirlendi stop saatler kuruldu stop bizdemi atla gidicez siiitopp biz eşşeklerle gidecez sitop eşşekleri temin ettim sitop bana güvenin sitop vaktinde varılacaktır sitop eşekle gitmek uzun sürer stop son kararım stop ben deve ile gidelim derim siitop yolculuk zevkli geçecek sitop bana güvenin sitop atlılara haber saldın mı frozen sitop yanımıza odun alalım yoksa doncaz sitop eşek işi yattı sitop yürüycez sitop
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.