Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 heralde plan tamamdır iş ağrıda bitecek saatleri ayarlayın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 anlaşıldı canlarım tamam ağrıya stop.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yumoteme tiz haber edesin stop... malzemeler bende stop.. atlarla gelecek olanlar yola çıkmışlar stop... en kısa zamanda yola çıkılacak sitop... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 not alındı stop yola çıkma saati belirlendi stop saatler kuruldu stop bizdemi atla gidicez siiitopp Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 biz eşşeklerle gidecez sitop eşşekleri temin ettim sitop bana güvenin sitop vaktinde varılacaktır sitop Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 eşekle gitmek uzun sürer stop son kararım stop ben deve ile gidelim derim siitop Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nasıl istersen canem sitop Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 kendimden başkasını sevmem stop Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 doktorum.... bende seni çok seviyorum... bu animasyonlarında çok hoş ayrıca... ahh doktorlukta da böle olsan ya...ne olurdu sanki... hem küsmüştüm ben doktora...ama sana değil doktora... neyse çok uzattım sanırım( bi an hastanede sandım kendimi... ) teşekkürler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Eren çok çok özür diliyorum unutmuşum seni eklemeyi.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Arkadaşım çok teşekkür ederim.Ya hakkını helal et bu kadar uğraşıyorsun.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Teşekkür ederim bende seni öyle Sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Arkadaşım çok teşekkür ederim.Ya hakkını helal et bu kadar uğraşıyorsun Ne demek.. Helal olsun.. Gif yapmak hoşumada gidiyor doğrusu.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Ne demek..Helal olsun.. Gif yapmak hoşumada gidiyor doğrusu.. Teşekkür ederim.. İyi de beceriyorsun doğrusu.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 TAURUS SENDE SEVDİKLERİMİN ARASINDASIN ARKADAŞIM . teşekkürler arkadaşım sende sevdiklerimin arasınadsın .ellerine sağlık gif güzel olmuş Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ne buyuk bir sevgiymis helal valla.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hangi sevgiye helal olsun dedin anlayamadım ....? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Mesela üstteki üyeyi çok severim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yumoteme tiz haber edesin stop... malzemeler bende stop.. atlarla gelecek olanlar yola çıkmışlar stop... en kısa zamanda yola çıkılacak sitop... not alındı stop yola çıkma saati belirlendi stop saatler kuruldu stop bizdemi atla gidicez siiitopp biz eşşeklerle gidecez sitop eşşekleri temin ettim sitop bana güvenin sitop vaktinde varılacaktır sitop eşekle gitmek uzun sürer stop son kararım stop ben deve ile gidelim derim siitop yolculuk zevkli geçecek sitop bana güvenin sitop atlılara haber saldın mı frozen sitop yanımıza odun alalım yoksa doncaz sitop eşek işi yattı sitop yürüycez sitop Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Düldül'ü verebilirim lazımsa.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 şu an burda olanları çok seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.