Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Bu sefer değişiklik yaptım.. Listemdekiler elbet kendilerini göreceklerdir..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Onlar kendilerini biliyorlar ayrıca tüm forum arkadaşlarımı seviyorum bende seviyorum seni murti san, bay kibar
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl ben özlemiştim gıı şansa bak bende epeydir yeni geldim hoşgeldik diyelim bari nerdeydin?
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl hoşbulduk yaşasın biri özlemiş ders çalışmaktan gelmeye vaktim olmuyor
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl nati : Onla kavga etmeyi seviyorumm... Terbiyesis şahsiyet Sadece kavga etmek için mi seion beni, sevme istemiom Kavga fln yok sana bi daha diloş, frozen, leyla, minex, yumote, paula, sedelina, gloria, olivia, mineu, gece yağmuru, suheda, sen estikçe ben titrerim, natalia, lilac, prenses... güzel ve insancıl özlerini seviyorum... birde akıllarını... Canım ablacım bende seni seviorum sardunyam, natalia,erbay, mineu,gece yağmuru, yumote,taurusmutis,lilac, murtisan çook seviyorum Canımcım, küçüğüm benim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl bende seviyorum seni murti san, bay kibar sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....!
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....! hey ortak... senin listende görmek benliğimi... :wub: ne mutlu.... ben de seni seviyorum ....hissi kuvvetli ortağım benim...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl hey ortak... senin listende görmek benliğimi... :wub: ne mutlu.... ben de seni seviyorum ....hissi kuvvetli ortağım benim... sağol 6. hisss varya .işte ondan. severim ortağımı iyiidr...! Aman Murti gıı bende seni seviorum Nati sen sevilmezmisin heççç ! bende seni seviyoom sağol...!
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....! Aynen..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl bir insanı kimse özlemez mi yaa Kedicim.. Ah canııım,kendini insan zannetmeye başlamış yaa.. Bu arada avatarını eski haline getiren Aça'yı çok seviyorum.Yaşasın biricik kedim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.