Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Çok uzaklardaki bir kardeşimi seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 mesela şu üstteki arkadaşı, kardeşimi seviyorum ne güzel şey sevdiğini söylemek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Çok uzaklardaki bir kardeşimi seviyorum o çokk uzaklardaki kardeş kimdir kardeş ?:lol:sen benim dün buraya astığım listede adını gördün mü bakıyım... mesela şu üstteki arkadaşı, kardeşimi seviyorumne güzel şey sevdiğini söylemek ben bu yazanı var ya...var ya...çok seviyorum ya.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bende seniiiiiiiiiii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence.. Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım.. Leyla 24;öylesine narin,duygulu,sevilesi bir çöl çiçeği..biraz susuz..biraz kırgın..güzel gülbeşekerim yalnız değil ama.. Frozen;derin,küskün ve kaçak…ve orda..duvarların gerisinde saklanan o tatlı çocuk…o çocuk..canımın içi... Figgaro; uzak..çok uzak diyarlarda anlaşılmayı bekleyen duygulu filozof…ben anladım seni..bu yüzden en çok şeyi,en kısa zamanda sana söyledim..yalnız sana.. Taurusmutis;sevgiyle kuşatılmış kalesinde ailesiyle beraber yaşayan içli arkadaşım..yüreğine yüklediği o merhamet berrak bir su gibi ..taşıyor içinden.. Siyahx;adının tersine yüreği pırıl pırıl aydınlık arkadaşım…ve o kıvrak zekasıyla yaptığı ince esprilerle bir çeşit mutluluk aşısı.. Sen estikçe ben titrerim;avuçlarında her kalbe sevgi taşıyan küçük,güzel melek..birgün apansız omzuma konuveren nazlı kelebek… Sizlerin yüzünü hiç görmedim..ama ruhlarınızı gördüm..ve ruhunuzda taşıdığınız yükleri sevdim..bu çok daha önemlidir sanırım..sizi seviyorum... ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... Yeni gördüm ben bunu ana diloş benide seviyomuş bende seni seviyorum kız diloş :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yeni gördüm ben bunu ana diloş benide seviyomuş bende seni seviyorum kız diloş :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim seviyorum evet umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... ismimizde biri andırıyomuş murat sedat seviyorum ablacım seni seviyorum evet umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır ayrıcana senide seviyom Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır ayrıcana senide seviyom hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza ..aman ne romantik..ne romantik Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza ..aman ne romantik..ne romantik yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim yediremezdin zati kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 yediremezdin zati kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar Hahayt o sıkar biraz ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Hahayt o sıkar biraz ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi anlaşıldı... kızcağızın basireti bağlanmış gözü açılmadan tiz bas nikahı yoksa kaçması an meselesi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 anlaşıldı... kızcağızın basireti bağlanmış gözü açılmadan tiz bas nikahı yoksa kaçması an meselesi Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sen niye gülüyosun bakim hımm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 sen niye gülüyosun bakim hımm deli deliyi görüce gülermiş Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 deli deliyi görüce gülermiş Hepimiz deliyiz Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Hepimiz deliyiz diğerleride mi...??? abovvvvvv.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 diğerleride mi...??? abovvvvvv.... diğerlerinden kastın kimler ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 diğerlerinden kastın kimler ? o,bu,şu,onlar,bunlar,şunlar,........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sedat demiş doğru ve ne güzel bir sılogan şekli olmuş "hepimiz birer deliyiz" Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 deliler arası birinci seçelim o zaman adayınız? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.