Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bay => X <=

:):clover:

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Çok uzaklardaki bir kardeşimi seviyorum :)

o çokk uzaklardaki kardeş kimdir kardeş ?:lol:sen benim dün buraya astığım listede adını gördün mü bakıyım... -_-

mesela şu üstteki arkadaşı, kardeşimi seviyorum

ne güzel şey sevdiğini söylemek :rolleyes:

ben bu yazanı var ya...var ya...çok seviyorum ya.. :wub:

Gönderi tarihi:
Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence..

Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım..

Leyla 24;öylesine narin,duygulu,sevilesi bir çöl çiçeği..biraz susuz..biraz kırgın..güzel gülbeşekerim yalnız değil ama..

Frozen;derin,küskün ve kaçak…ve orda..duvarların gerisinde saklanan o tatlı çocuk…o çocuk..canımın içi...

Figgaro; uzak..çok uzak diyarlarda anlaşılmayı bekleyen duygulu filozof…ben anladım seni..bu yüzden en çok şeyi,en kısa zamanda sana söyledim..yalnız sana..

Taurusmutis;sevgiyle kuşatılmış kalesinde ailesiyle beraber yaşayan içli arkadaşım..yüreğine yüklediği o merhamet berrak bir su gibi ..taşıyor içinden..

Siyahx;adının tersine yüreği pırıl pırıl aydınlık arkadaşım…ve o kıvrak zekasıyla yaptığı ince esprilerle bir çeşit mutluluk aşısı..

Sen estikçe ben titrerim;avuçlarında her kalbe sevgi taşıyan küçük,güzel melek..birgün apansız omzuma konuveren nazlı kelebek…

Sizlerin yüzünü hiç görmedim..ama ruhlarınızı gördüm..ve ruhunuzda taşıdığınız yükleri sevdim..bu çok daha önemlidir sanırım..sizi seviyorum... :wub:

ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... :clover:

Yeni gördüm ben bunu :huh: ana diloş benide seviyomuş :) bende seni seviyorum kız diloş :) :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim :w00t:

Gönderi tarihi:

ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... :rolleyes::flowers:

Gönderi tarihi:
Yeni gördüm ben bunu :huh: ana diloş benide seviyomuş :) bende seni seviyorum kız diloş :) :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim :w00t:

seviyorum evet :) umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın :lol:

ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan :P

bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin :P:lol::rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... :rolleyes::flowers:

ismimizde biri andırıyomuş murat sedat :) seviyorum ablacım seni :):clover:

seviyorum evet :) umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın :lol:

ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan :P

bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin :P:lol::rolleyes::clover:

Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim :w00t: bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır :P ayrıcana senide seviyom :):clover:

Gönderi tarihi:
Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim :w00t: bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır :P ayrıcana senide seviyom :):clover:

hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan :lol: dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza :shocked::thumbsup::shifty::grin: ..aman ne romantik..ne romantik :grin:

Gönderi tarihi:
hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan :lol: dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza :shocked::thumbsup::shifty::grin: ..aman ne romantik..ne romantik :grin:

yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim :w00t:

Gönderi tarihi:
yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim :w00t:

yediremezdin zati -_- kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir :lol: büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar :w00t::shifty::shocked::D

Gönderi tarihi:
yediremezdin zati -_- kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir :lol: büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar :w00t::shifty::shocked::D

Hahayt o sıkar biraz :D ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi :huh::D

Gönderi tarihi:
Hahayt o sıkar biraz :D ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi :huh::D

anlaşıldı... -_- kızcağızın basireti bağlanmış :lol: gözü açılmadan tiz bas nikahı :P yoksa kaçması an meselesi :D

Gönderi tarihi:
anlaşıldı... -_- kızcağızın basireti bağlanmış :lol: gözü açılmadan tiz bas nikahı :P yoksa kaçması an meselesi :D

Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı :D

Gönderi tarihi:
Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı :D

:lol::lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.