Φ paula Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hatırlatıcam artık hoşbuldum canımcım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Aaaa.. Herkes abimiymiş.. senden ala herkes mı olur.sen herkessın herkes sensın.ne cümle oldu bea Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sende kimse ol,ne kıskanıyon.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Severim arkadaşımı Sevgiler arkadaşım tüm beni sevenleri ve sevmeyenleride seviyorum çünkü hayat bir insan kalbini kırmaya değecek kadar uzun değil ...... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 seviyom herkesi çünkü sevmemem için bir neden yok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Sevilmeyi hakedenleri seviorum. Onlar kendilerini bilirler. Saygılar. Belki bilmiolardır.. Yazsaydın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Eskiden.......AĞA_BEYÖnceden.....FeArLeSS_MeN Sonradan....THE_BOSS Şimdi.......... boşşş..!! Hepsinin yeri başkadır bende,sizleride seviyorum... Bencil Allah'tan son cümleye bizleri de eklemişsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Severim arkadaşımı Sevgiler arkadaşım tüm beni sevenleri ve sevmeyenleride seviyorum çünkü hayat bir insan kalbini kırmaya değecek kadar uzun değil ...... Sevgiler benden sana arkadaşım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Kucak dolusu sevgiler sana dedecim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Canım benim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Natycimmm çok tşk ederim cicim,ben de seni çok seviyorum,ayrıca senin sevdiğin herkesi de çok seviyorum,hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım, abilerim, ablalarım emeğine sağlık çok güzel olmuş Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Hepinizi cok seviyorum… Bana akil danisanlardan bana tas atanlara kadar… Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Fıstıkiçim teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Hepinizi cok seviyorum… Bana akil danisanlardan bana tas atanlara kadar… saol bizde seni seviyoruz.. ya en azından ben seni severim Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 saol bizde seni seviyoruz..ya en azından ben seni severim Saol vampir gardas... bende seni özel sevirem... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Naty bu sayfaları çevir çevir bitmiyor yahu Bu öpücük de benden sevdiklerime... Ve kabul edenlere.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 natym esmerlerin bi tanesi canım kusenim ellerine sağlık biz de seni seviyoruz tüm forumun biricik esmerisin gülüm sen ısırırım ha Naty bu sayfaları çevir çevir bitmiyor yahu Bu öpücük de benden sevdiklerime... Ve kabul edenlere.. öptün mü kız ben sana demedim mi herkesin içinde cık cık cık neyse bi daha olmasın :P canım güzel göslüm ben de seni çok seviyorummm ablasının gülüü bekliyom ha anladın sen anladın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Nataliacim,ben de seni seviyorum Cok guzel olmus,eline saglik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Kıs ısırmayın beni Bende sizi seviorum kıs yumoşum , dedecim aysumcum.. Diğer arkadaşları da seviorum ama bu listelediklerim enlerim.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Fırvırcıgımm.. Tsk eder bende senı severım bılırsın.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Canımsın çok güzel olmuş seni ve o listede olan herkesi ve listede olmayan birçok arkadaşımızı bende çok seviyorum.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Teşekkürler sedat,ben de seni seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.