Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yani sevgili Gece Kuşu.. Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Öyle görülüyor ki herkes sevilmeye değer burada Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Öyle görülüyor ki herkes sevilmeye değer burada senn dee ölee arkaadaşımm..yenii olmana rağmen hemen herkesin sewgisini kazandınn... yeni üylerden anubis ve cinderellayı,listemdee unuttuğumm sewgili yeşimciğimi,the bossı,egzoyuu ve honestı listemee ilavee ediorumm... unuttuklarımı zamanlaa yazmaya çalışıorumm...yazmadıklarımm affetsinler artıkk aklıma gelenler bunlarr... sewgilerr Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 senn dee ölee arkaadaşımm..yenii olmana rağmen hemen herkesin sewgisini kazandınn... yeni üylerden anubis ve cinderellayı,listemdee unuttuğumm sewgili yeşimciğimi,the bossı,egzoyuu ve honestı listemee ilavee ediorumm... unuttuklarımı zamanlaa yazmaya çalışıorumm...yazmadıklarımm affetsinler artıkk aklıma gelenler bunlarr... sewgilerr Mine de ezberlemiş adımı... Listen de unutulmak ta güzel kıss... Tşk. canım.. Seni sevdiğime emin olabilirsin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 senn dee ölee arkaadaşımm..yenii olmana rağmen hemen herkesin sewgisini kazandınn... yeni üylerden anubis ve cinderellayı,listemdee unuttuğumm sewgili yeşimciğimi,the bossı,egzoyuu ve honestı listemee ilavee ediorumm... unuttuklarımı zamanlaa yazmaya çalışıorumm...yazmadıklarımm affetsinler artıkk aklıma gelenler bunlarr... sewgilerr evet mine ben seni daha önce ilave etmiştim canım hatta kankinide Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 senn dee ölee arkaadaşımm..yenii olmana rağmen hemen herkesin sewgisini kazandınn... yeni üylerden anubis ve cinderellayı,listemdee unuttuğumm sewgili yeşimciğimi,the bossı,egzoyuu ve honestı listemee ilavee ediorumm... unuttuklarımı zamanlaa yazmaya çalışıorumm...yazmadıklarımm affetsinler artıkk aklıma gelenler bunlarr... sewgilerr Teşekkürler tatlı cadı Sen beni anlarsın... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bende bu yeni gelen üyeleri pek sevdim,hepsi kafa dengi.. Sevdiklerime ek olarak (ki hepsi bilir sevildiğini.. ) Anubis, rüzgara konuşan kız ,prusias ve cinderella'yı da ekliyorum.. bendee sizi seviyorum.... teeeşekkür ederiim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Seviyorum üleyyyyyyn.. (Hepinizi.. ) Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Mine de ezberlemiş adımı...Listen de unutulmak ta güzel kıss... Tşk. canım.. Seni sevdiğime emin olabilirsin.. cnmm asıl bn teşşkürr ederimm sıcaklığın için... evet mine ben seni daha önce ilave etmiştim canım hatta kankinide ölee mii bn hemen koşupp söliyimm kankimee çook sewinckk... yinee iyisinn biz senii katletme planlarına başlamıştkk bilee ehh affedelimm artıkk Teşekkürler tatlı cadıSen beni anlarsın... anladımm cnm abimmm... özlemişimm bunu.... Sevgili xminex bak ben bunu görmedim..!!Niyemi.?Küçücük yazıyorsunuz.!Orjinalı gibi olsa iyi olur.! THE_BOSS Benim ekran 15 inclik the bossı bu şekilde yarım görünüyor.. Vayy baksen.. karakaplı defterin var listeye bizide ilave ediyorsun.!!KDV'si ne kadar.!! Bende aynı dileklerle sevgiler sunuyorum.. Seni gönül yarama tuz diye basıyorum.. kusurumaa bakmaa artıkk bi dahaaa koca kocaa yazarımm.. emrin başımm üstünee.. saoll dileklerinn içinn... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 En çok sevdiğim üye ( onlar kendilerini bilir.. ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 him biliyoz bende seni seviyorum cilekim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 En çok sevdiğim üye ( onlar kendilerini bilir.. ) İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır.. (Yunus Emre) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda sevdiklerime yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ vuslat Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 ama ben daha yeniyim kimse beni sevmiyormu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 dedem ben de seni sen sevilmeyecek biri değilsin ki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Çok severim.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 seviyoram nan sizi ;;; xminex egzorsist olivia taurus THE_BOSS sardunyam sebt tanışmasakta anubis ve cindrella frozen gloria sedelina erbay gece yağmuru mineu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 nan xprenses seni gözüm bi yerden ısırıyomu ne... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 pastadan olsa gerek..... ben de pastaı güzel yaptığımı sanmıştım neyse artık .... yumote nati murti san unuttuğum varsa listede kusura bakmayın artık sevgiler saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 nan xprenses seni gözüm bi yerden ısırıyomu ne... bende ısıracamda kafam karıştı,ısıracak çok nik var Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 prensesim işte... ısırosanız tebdili kıyafetle çarşıda görmüşünüzdür Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 hay senin pastanı yiyim ben yaa amma uzattın... tamam senin yaptıgını yiyecem yeni çekirgem.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 seviyoram nan sizi ;;; xminex egzorsist olivia taurus THE_BOSS sardunyam sebt sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... tanışmasakta anubis ve cindrella frozen gloria sedelina erbay gece yağmuru mineu canım kardeşim benim bende seni seviyorum nan... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 en sevdiğim üye değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.