Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl tamam arkadaşlar benle ilgilenmeyin aysum arkadaşımızla ilgilenin benim yazdıklarıma bundan sonra kimse aldırış etmesin... forumun delisiyim ben....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl benle de ilgilenmeyin ama onla da ilgilenmeyin öyle istiyom kıskanıom
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl benim gibi delinin nesini kıskanıyosun abla... Onda olmayan bi şey var sende herhalde
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl evet mine şabanın 100 numaralı adam diye bi filmi vardı kızı görünce sesi kısılıyodu konuşamıyodu bende öyle oldum galiba... senin daha kızı görmeden kısılıyo sesin o konuya gelince her daim ses kısık Söyle artık hınzır.. Sende kurtul bizde.. ya inanmıyorum naty bilem biliyo kim olduğunu bende bilmek istiyorum gerçi bi tahminim var ama
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl ya inanmıyorum naty bilem biliyo kim olduğunu bende bilmek istiyorum gerçi bi tahminim var ama Valla bilmiorum kız Ama tahminim var senin gibi
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl Valla bilmiorum kız Ama tahminim var senin gibi kıss içine ata ata iyice şişmanlıycak ben kendisi için diyorum senin tahmininde ki kim
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl Değil mi sırf onun iyliği için.. Yoksa nie ısrar edelim ki biz Burda söliim de Erbay vursun dimi
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 16 yıl ilgi istiyo ilgii göstercem ben sana ilgiyi Ne didişip duruosunuz yahu
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 16 yıl Değil mi sırf onun iyliği için.. Yoksa nie ısrar edelim ki biz Burda söliim de Erbay vursun dimi hep onu düşündüğümüzden ama anlamas ki haylas burdan söleme ciğerim öm den söle
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 16 yıl Biraz uzun bir liste olacak ama umarım kimseyi unutmamışımdır . . hepinizi çok seviyorum Aynen gecerli..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl Aynen gecerli.. ne guzel bır cıcek boyle bırce.bunu bende kendı ustume alıyorum olur mu acaba
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl yav kardesım sen bana mı dıyon hem sanane yav ben bırceden caldım yanı aldım o bana ızın verır calmama demı bırce bana da gonderdın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.