Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl bende forumun delilerini seviyoruummmmmmmmm saolll cnmmm.. ben de senii seviyomm
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl bende forumun delilerini seviyoruummmmmmmmm forumda akıllı var mı ki murti saolll cnmmm.. ben de senii seviyomm aferin bak nasıl biliyor işi, minexim bende seni seviyom murti, hepimiz deliyiz,
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl saolll cnmmm.. ben de senii seviyomm sende sevdiklerim arasındasın ! sıcak kalpli delüü forumda akıllı var mı ki murti aferin bak nasıl biliyor işi, minexim bende seni seviyom murti, hepimiz deliyiz, bende arıyom varmı diye ama yuk galiba bende seni seviyoom sardunyam . deli deliyi 500 mt den tanırmışşşş
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl bende forumun delilerini seviyoruummmmmmmmm ben de seni seviyorum ortağım....
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl itirafa başladım ama ;bir günde bu kadarını kaldıramam ; en çok sevdiğim bende kalsın
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl öğretmenim ablam sevmiyorum derken sizce ciddi olamaz dimi ablanı bilmem ama ben hiçbirinisi sevmiyom
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl ama ben hefinisi seviyom yok ben heç birinisi sevmireeem sevmirem dedim kısım öğretmenim ablam sevmiyorum derken sizce ciddi olamaz dimi gayette ciddiyim yavrum egzorsisitim sevmiyo o numara yapıyo anlamıyon sen kim numara yapıyor no numero
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl yumotemi çoookkkkkkkkk seviyom sardunyamı çokkkkkkkkkkk seviyom...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl yumotemi çoookkkkkkkkk seviyom sardunyamı çokkkkkkkkkkk seviyom... biri beni uyandırsın rüyamda frozen beni sevdiğini söylüyordu
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl sardunyamı frozen i çok ama çok seviyorum neşe kaynaklarım canlarım ya
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl sardunyamı frozen i çok ama çok seviyorum neşe kaynaklarım canlarım ya neşeliyim neşeli, dağları meşeli amanın dağa çıkıyoz demi ben daha çok seviyom bikerem vallamı gözlerime inanasım gelmiyor bende bende
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.