Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 teşekkür ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sen git oyuncak ayını sev hıııııh tkılmak için solemiştim ya alınma hemen Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 iyi o zaman takıl bana hayatını yaşa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bu kadar eğlenceliyse bende geleyimmi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 şş...noluyos bakem... Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sen git çayır kes o tırpanla daha çok eğlenirsin hıııh Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bilmem hayatı yaşarmışız ona takılınırsa bende merak ettim geleyimmi dedim gelmiyimmiki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 seni kessem olmazmı yanında bide piyaz ve bi baş soğan Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 şş...noluyos bakem... hayatı yaşamaya gidiyoz sende gel istersen pırpır Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 seni kessem olmazmı yanında bide piyaz ve bi baş soğan sabahtan beri kesiyosun zaten yan yan bakıp bi kan taşı yokmu her tarafım kanıyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Allah kuru iftiradan saklasın ben seni yandan kesersem kendine gelmen için kan taşı değil kan kayası gerekir sonrada acil yardım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Bozan,sardunyam,jön,keskin kalem,politika,frozen,marti name,la bohame,asiye nasılkurtulur,seyrekler,suheda,by xman ve daha niceleri... Açık yüreklilikleriyle kendilerini sevdirmiş üyeler.Ben sevmeyip ne ypapacağım........... tşk ederım marcus yuregınle konustugu ıcın bızde senı sevıyoruz Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 iyi o zaman takıl bana hayatını yaşa puhahahahahahahahah koptum ya Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ahh bu erkekler hep böyle ilk önce keserler süzerler ondan sonrada inkar ederler anacım Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 puhahahahahahahahah koptum ya ayol sen düğme misin kopuyosun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence.. Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım.. ....... ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... saolasın tatlım sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....! efendimmm canım sen de en sevdiklerimdensin bunu zaten biliyorsun canımsın ya Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. teşekkür ettim sedat.. sevdiklerinin arasında olabilmek güzel..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 üstteki en sevdiğim üyelerden Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 üstteki en sevdiğim üyelerden sedoşcuğum senin tarafından sevildiğimi bilmek çook güzel... teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. teşekkürler arkadaşım çok sağol. sende sevdiklerimin arasındasın.......! Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sizleri çok seviyorum.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sen sevilmezmisin hiç taurus,sardunyam,yumotecim,nati,xminex,ewücüm,lilac,mineu,kralx,sedellina,sen estikce,aysum sizleri seviyorum:D unuttuklarım vardır muhakkak onlarıda seviyorum onlarda kendileri eklesinler. sevgiler tüm foruma hepinizi seviyorum ....! Ben de seni seviyorum muratcım Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ayol sen düğme misin kopuyosun ne alaka Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 üsteki sevdiğim üyelerden biri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.