Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bay => X <=

:):clover:

• Cevaplar 3,3b
  • Görüntü 178b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Çok uzaklardaki bir kardeşimi seviyorum :)

Gönderi tarihi:

mesela şu üstteki arkadaşı, kardeşimi seviyorum

ne güzel şey sevdiğini söylemek :rolleyes:

Gönderi tarihi:
Çok uzaklardaki bir kardeşimi seviyorum :)

o çokk uzaklardaki kardeş kimdir kardeş ?:lol:sen benim dün buraya astığım listede adını gördün mü bakıyım... -_-

mesela şu üstteki arkadaşı, kardeşimi seviyorum

ne güzel şey sevdiğini söylemek :rolleyes:

ben bu yazanı var ya...var ya...çok seviyorum ya.. :wub:

Gönderi tarihi:
Herkesin bir listesi var..benim neden olmasın diye düşündüm..artık vakti gelmişti bence..

Sardunyam;sevgi ustası o..bu yüreklilikte..biriciğim,sarmaşığım..son zamanlardaki en güzel alışkanlığım..

Leyla 24;öylesine narin,duygulu,sevilesi bir çöl çiçeği..biraz susuz..biraz kırgın..güzel gülbeşekerim yalnız değil ama..

Frozen;derin,küskün ve kaçak…ve orda..duvarların gerisinde saklanan o tatlı çocuk…o çocuk..canımın içi...

Figgaro; uzak..çok uzak diyarlarda anlaşılmayı bekleyen duygulu filozof…ben anladım seni..bu yüzden en çok şeyi,en kısa zamanda sana söyledim..yalnız sana..

Taurusmutis;sevgiyle kuşatılmış kalesinde ailesiyle beraber yaşayan içli arkadaşım..yüreğine yüklediği o merhamet berrak bir su gibi ..taşıyor içinden..

Siyahx;adının tersine yüreği pırıl pırıl aydınlık arkadaşım…ve o kıvrak zekasıyla yaptığı ince esprilerle bir çeşit mutluluk aşısı..

Sen estikçe ben titrerim;avuçlarında her kalbe sevgi taşıyan küçük,güzel melek..birgün apansız omzuma konuveren nazlı kelebek…

Sizlerin yüzünü hiç görmedim..ama ruhlarınızı gördüm..ve ruhunuzda taşıdığınız yükleri sevdim..bu çok daha önemlidir sanırım..sizi seviyorum... :wub:

ayrıca yeni tanıştığım zazagrin,suheda,lilac,blade,nigtwish ve tanımadan kanımın kaynamış olduğu sedelina,yumote ve gloria'ya yada sevgiler... :clover:

Yeni gördüm ben bunu :huh: ana diloş benide seviyomuş :) bende seni seviyorum kız diloş :) :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim :w00t:

Gönderi tarihi:

ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... :rolleyes::flowers:

Gönderi tarihi:
Yeni gördüm ben bunu :huh: ana diloş benide seviyomuş :) bende seni seviyorum kız diloş :) :clower: ama hakkımdakileri az yazmışsın ben ayrıcana kibar,centilmen,karizmatik,büyüğünü seven küçüğünü koruyan,otobüste yaşlılara yer veren,bayanlara değer veren,oturup kalkmasını bilen,saygıda kusur etmiyen,yere çöp atmayan,dişleerimi hergün fırçalayan vs................................................... biriyim :w00t:

seviyorum evet :) umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın :lol:

ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan :P

bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin :P:lol::rolleyes::clover:

Gönderi tarihi:
ya ne tatlı bir kardeşsin sen, benim kardeşim Muratla aynı yaştasın, oda aynı senin gibi, karizmatik, yakışıklı, iyi yürekli, saygılı, sevgili, seviyeli, ne yaptığını bilen, akıllı biri... sen gibi... :rolleyes::flowers:

ismimizde biri andırıyomuş murat sedat :) seviyorum ablacım seni :):clover:

seviyorum evet :) umarım bunu ikide bir başıma kakmazsın :lol:

ayriyetten diğer özelliklerini yazmaya kalksaydım burdan köye yol olurdu..üşendim..o bakımdan :P

bugünlük bu kadar iyi hal yeter..fazlasını bünyen kaldırmaz senin :P:lol::rolleyes::clover:

Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim :w00t: bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır :P ayrıcana senide seviyom :):clover:

Gönderi tarihi:
Benim bünye herşeyi kaldırır bikerem dün bi oturuşta 30 tane çiğköfte yedim :w00t: bu bünye neler kaldırmış seninkiler devede kulak kalır :P ayrıcana senide seviyom :):clover:

hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan :lol: dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza :shocked::thumbsup::shifty::grin: ..aman ne romantik..ne romantik :grin:

Gönderi tarihi:
hahahaahay bak nasıl yakalandı ağzıylan :lol: dimek dün çiğ köfte yedirdin kızcağıza :shocked::thumbsup::shifty::grin: ..aman ne romantik..ne romantik :grin:

yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim :w00t:

Gönderi tarihi:
yok çiğköfteyi öğlen yedim ben tek başıma ayrıcana ona yemek yedirmedim :w00t:

yediremezdin zati -_- kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir :lol: büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar :w00t::shifty::shocked::D

Gönderi tarihi:
yediremezdin zati -_- kız buram buram çiğ köfte kokan sana dayanamayıp tiz evine gitmiştir :lol: büyük ihtimalle yarın bigünde kafana yüzük atar :w00t::shifty::shocked::D

Hahayt o sıkar biraz :D ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi :huh::D

Gönderi tarihi:
Hahayt o sıkar biraz :D ayrıcana oda diyo ben senin bu yaptıklarına rağmen seni neden bukadar çok seviyorum diye oda ayrı bir mesele tabi :huh::D

anlaşıldı... -_- kızcağızın basireti bağlanmış :lol: gözü açılmadan tiz bas nikahı :P yoksa kaçması an meselesi :D

Gönderi tarihi:
anlaşıldı... -_- kızcağızın basireti bağlanmış :lol: gözü açılmadan tiz bas nikahı :P yoksa kaçması an meselesi :D

Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı :D

Gönderi tarihi:
Bana takılan bidaha beni bırakamaz biliyosun deli raporum var naparım ben adamı :D

:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
:lol::lol::lol:

sen niye gülüyosun bakim hımm :D

Gönderi tarihi:
sen niye gülüyosun bakim hımm :D

deli deliyi görüce gülermiş :D:lol::lol:

Gönderi tarihi:
deli deliyi görüce gülermiş :D:lol::lol:

Hepimiz deliyiz :D

Gönderi tarihi:
Hepimiz deliyiz :D

diğerleride mi...??? :lol::lol: abovvvvvv.... :lol::D

Gönderi tarihi:
diğerleride mi...??? :lol::lol: abovvvvvv.... :lol::D

diğerlerinden kastın kimler ? :D

Gönderi tarihi:
diğerlerinden kastın kimler ? :D

o,bu,şu,onlar,bunlar,şunlar,........ :P:P:lol:

Gönderi tarihi:

sedat demiş doğru ve ne güzel bir sılogan şekli olmuş "hepimiz birer deliyiz" :clover:

Gönderi tarihi:

deliler arası birinci seçelim o zaman adayınız? :whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.